madbomber Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Κώστα θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας, αλλά και την ασφάλιση που έκανε ο αδερφός σου ώστε να είναι καλυμμένος εκεί. Αν μπορείς γράψε κάτι γι αυτά! Ευχαριστώ!
Kostas93 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Του έστειλα να τον ρωτήσω, γιατί με αυτά δε ξέρω καθόλου τι έκανε, μόλις απαντήσει θα παραθέσω εδώ αυτά που θα μου πει.
Kostas93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τελικά δεν έχω και πολλά να πω, πας απλά στο ταμείο (στα γραφεία του) που ανήκεις στην Ελλάδα και ζητάς αν βγάλεις την κάρτα. Μόλις την βγάλεις δε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω.
madbomber Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 @Δανάη, Μόλις έλαβα το acceptance letter από το UiO!!! Master's programme "Theory and Practice of Human Rights"!!! Σου εύχομαι καλή τύχη και θετικά αποτελέσματα! Υπάρχει κανείς στο φόρουμ που να σπουδάζει στο UiO; 1
Kostas93 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 συγχαρητήρια φίλε μου.Θα εντυπωσιαστείς από τις εγκαταστάσεις.Για σπίτι στο kringsja βολεύει πάρα πολύ. Με το μετρό είναι πολύ κοντά.
madbomber Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα! Και η απάντησή σου σχετικά με τις εστίες έρχεται για να καλύψει ακριβώς αυτό για το οποίο θα ήθελα να ενημερωθω! Με ενδιαφέρουν οι κοντινοτερες και οι φθηνότερες εγκαταστάσεις! Πέρα όμως από όλα αυτά, θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά, διότι όλον αυτό τον καιρό η βοήθειά σου ήταν περισσότερο και από σημαντική!
Kostas93 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 όταν το κοιτάζαμε με τον αδερφό μου, εκεί βολευε καλύτερα. ήταν πολύ κοντά και σε φυσιολογικές τιμές, γιατί μπορούσες να βρεις και πολύ πιο μακριά αλλά με μικρές οικονομικές διαφορές που δεν αξιζαν. Για μένα εκεί αξίζει πάρα πολύ. όπως και να έχει, στην εφαρμογή που σου εστειλαν μαζί με το acceptance letter, όπου μπορείς να επιλέξεις σπίτια, θα δεις πως τα χωρίζουν με βάση το που βρίσκονται το καθένα από αυτά και έχει και τις τιμές (αν θυμάμαι καλά όμως,οι τιμές της εφαρμογής δεν περιλαμβάνουν ρεύμα, το οποίο βρίσκεται σε κάποιο άλλο pdf, το οποίο καθορίζει την τιμή του ρεύματος για κάθε σπίτι χωριστά. Οπότε να ξέρεις ότι οι τιμές που βλέπεις δεν είναι ακριβώς 100% σωστές αλλά έχουν μια μικρή επιβάρυνση ανάλογα το σπίτι.Υ.Γ. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω ακόμη περισσότερο.Αν έχεις fb πες μου να σου στείλω με pm το προφίλ του αδερφού μου να του κάνεις απευθείας ερωτήσεις για ό,τι χρειαστείς.
Kostas93 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Όσοι είχατε κάνει αιτήσεις, τελικά τι κάνατε?Να δούμε πόσοι ανέβηκαν προς τα πάνω και να μας γράψουν και αυτοί τις πρώτες εντυπώσεις τους.
andreamk13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδιά!! Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στην ενέργεια. Με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πάρα πολύ σαν πανεπιστήμια τα DTU και το Kth στην Στοκχόλμη. Το μόνο θέμα μου είναι ο βαθμός πτυχίου που έχω (κοντά στο 6.4). Εχω κάνει πρακτική 6 μήνες πανω κάτω στο αντικείμενο. Εχω ελπίδες να με πάρουν? Γνωρίζετε αντίστοιχες περιπτώσεις? Γιατί στο site του DTU γράφει στις γενικές requirements πως θέλουν κοντα στο 7.5 αλλά νομίζω πως δεν ισχύει απόλυτα αυτό.. Ευχαριστώ..
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδιά!! Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στην ενέργεια. Με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πάρα πολύ σαν πανεπιστήμια τα DTU και το Kth στην Στοκχόλμη. Το μόνο θέμα μου είναι ο βαθμός πτυχίου που έχω (κοντά στο 6.4). Εχω κάνει πρακτική 6 μήνες πανω κάτω στο αντικείμενο. Εχω ελπίδες να με πάρουν? Γνωρίζετε αντίστοιχες περιπτώσεις? Γιατί στο site του DTU γράφει στις γενικές requirements πως θέλουν κοντα στο 7.5 αλλά νομίζω πως δεν ισχύει απόλυτα αυτό.. Ευχαριστώ.. Γιατί πολύ απλά δεν επικοινωνείς με τα Πανεπιστήμια να σου πουν ;
salazar1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδιά!! Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και θέλω να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στην ενέργεια. Με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πάρα πολύ σαν πανεπιστήμια τα DTU και το Kth στην Στοκχόλμη. Το μόνο θέμα μου είναι ο βαθμός πτυχίου που έχω (κοντά στο 6.4). Εχω κάνει πρακτική 6 μήνες πανω κάτω στο αντικείμενο. Εχω ελπίδες να με πάρουν? Γνωρίζετε αντίστοιχες περιπτώσεις? Γιατί στο site του DTU γράφει στις γενικές requirements πως θέλουν κοντα στο 7.5 αλλά νομίζω πως δεν ισχύει απόλυτα αυτό.. Ευχαριστώ.. Για TU Delft ξέρω άτομο που έγινε δεκτό στο Electrical Engineering με 7.1 ΧΩΡΙΣ πρακτική. Θεωρώ ότι αν η πρακτική σου ήταν σχετική με το αντικείμενο και αν γράψεις ένα καλό cover letter, είσαι μέσα Για DTU δεν ξέρω
madbomber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το Α και το Ω στην αίτηση για μεταπτυχιακό είναι η συνοδευτική επιστολή. Οπότε, κοίτα να γράψεις μια σελίδα με 5 καθαρά πράγματα που να δείχνουν πως θέλεις πραγματικά να σπουδάσεις σε αυτό το πρόγραμμα. Καλή επιτυχία! 1
andreamk13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το Α και το Ω στην αίτηση για μεταπτυχιακό είναι η συνοδευτική επιστολή. Οπότε, κοίτα να γράψεις μια σελίδα με 5 καθαρά πράγματα που να δείχνουν πως θέλεις πραγματικά να σπουδάσεις σε αυτό το πρόγραμμα. Καλή επιτυχία! σε περίπτωση που με ενδιαφέρουν 2 προγράμματα στο ίδιο πανεπιστήμιο?
madbomber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 OK, γιατι σε απασχολεί αυτό; Κάθε πρόγραμμα έχει διαφερική επιτροπή που ελέγχει τις αιτήσεις. Γράψε δύο, σαφώς διαφορετικές επιστολές, με τους λόγους που επιλέγεις το κάθε πρόγραμμα και επιπλέον τον λόγο, που θεωρείς, πως θα πρέπει να σε διαλέξουν στο καθένα απ' αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα