Metal_warrior Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 To Κουτι του pc μου το εχω απο το 2005 και ειναι ενα ασπρο απο τα παλια αν μπορω να το πω ετσι της infoquest.Exω μετρηση την αποσταση του κουτιου που θα τοποθετηθει η ψυκτρα απο την μια ακρη στην αλλη και οχι απο την θεση του επεξεργαστη μεχρι το μπροστινο πλαινο καλημα και ειναι 18 εκατοστα.Υπαρχει περιπτωση να χωρεσει αυτη η ψυκτρα στο κουτι μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 μετρα απο την θεση του επεξεργαστη μεχρι το πλαινο για να εισαι σιγουρος αν και δεν νομιζω να χωραει γιατι η cm ειναι 16cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_warrior Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θα το δω φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.Στο πλαινο δεν εχω ανεμιστηρα οποτε αν ειναι 16 εκατοστα ακριβως πχ απο τον επεξεργαστη και ειναι τσιμα τσιμα θα ειναι οκ η θα υπαρχει προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οχι δεν θα εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_warrior Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στην περιπτωση που τελικα δεν χωραει μηπως μπορεις να με προτεινεις καμια αλλη καλη ψυκτρα στα επιπεδα της Hyper 212 EVO που να χωραει κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αλλαξε και κουτι, φτηνα ειναι τωρα. Εστω ενα με 25 ευρω που λεει ο λογος. Δες και την RAIJINTEK THEMIS 122 mm x 50 mm x 158 mm για ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Thermalright True Spirit 120M για να είσαι σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 και μια μικροτερη http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761 ΥΓ Ενα corsair 200R να παρεις που χωραει σχεδον τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα