mclein7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλημέρα, ο Η/Υ μου, είναι : CPU - AMD Phenom II X4 955 (@3.2GHz) RAM - Corsair 16gb CL8 (Dual Channel @1600MHz) GPU - MSI R7850 2gb OC Edition MObO - Asus M4A89TD PRO/USB3 HDD - Samsung Evo Pro 250gb PSU - Coolermaster 750.Watt Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται κυρίως σε εφαρμογές για γραφίστες κ λογιστές όμως υπάρχουν κ 3 games που μου άρεσαν κ τα έπαιξα ως το τέλος. (Far Cry 3, Tomb Raider & Assassin's Creed Black Flag) Σκέφτομαι να αγοράσω και το Watch Dogs, όμως θα ήθελα να αναβαθμίσω μερικώς ή ολικώς το pc μου ωστέ να απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο τα γραφικά του παιχνιδιού. Αν αγοράσω μόνο κάρτα γραφικών, θα είναι μια χαρά για το παιχνίδι ή να προβώ σε ολοκληρωτική αλλαγή ; (cpu / mobo/ gpu) Ευχαριστώ για το χρόνο σας. * Η κάρτα γραφικών που θα ήθελα ν'αγοράσω είναι η: GIGABYTE GTX770 N770OC-4GD 4GB PCI-E RETAIL
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ψάξε και για κανένα phenom ii x6 1090-1100t. μαζί με την κάρτα που θες να πάρεις το pc σου θα είναι αξιόμαχο για καιρό ακόμα τώρα μόνο με την κάρτα δεν πιστεύω οτι θα φας μπουκάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα