Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω την γνώμη σας . Θέλω να φτιάξω ένα ασύρματο δίκτυο σε ενικοιαζόμενα δωμάτια .  Η Σύνδεση θα είναι του ΟΤΕ μιας και μόνο αυτος εχει δίκτυο στην επαρχία και το router θα ειναι αυτό που θα δώσουν (δεν γνωρίζω τι θα δώσουν) , θέλω να υπάρχει πλήρη κάλυψη WI-FI σε όλο το συγκρότημα  και σκέφτηκα τα Repeaters.
Πόσα και ποιά μου προτείνετε? Τι πρεπει να προσέξω?ειναι Universal?
Το κτήριο ειναι 3οροφο και το ρουτερ θα βρίσκεται στο κεντρο του πρωτου οροφου .
Επίσης πως γινεται η σύνδεση ?Οκ το πρωτο repeater θα συνδεθει ασυρματα με το router , το δευτερο repeater παλι με το router ή με το πρωτο repeater??
Περιμένω τα φώτα σας

Δημοσ.

η λύση των repeaters δεν είναι και η καλύτερη καθώς όσα repeaters έχεις τόσο θα διαιρείται η ταχύτητα του ασυρμάτου. Θα πρέπει φυσικά να έχουν και καλό σήμα στη σύνδεση μεταξύ τους κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ εφικτό περνώντας τα ταβάνια. Αν μπορείς ρίξε ένα καλώδιο ethernet και σύνδεσε ένα ξεχωριστό access point σε κάθε όροφο. Ή αν οι όροφοι έχουν κοινόχρηστο ρεύμα μπορείς να βάλεις homeplugs ασύρματα και να μην περάσεις καλώδιο. Το έχω δει σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και πάιζει μία χαρά.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...