Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα! εχω ενα λαπτοπ Hp και μου εχει χαλασει το cdplayer.Θα ήθελα να του κάνω φορμάτ γιατι κολλαει παρα πολύ αλλα δεν ξέρω πως γίνεται χωρις το cd... Μπορει κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

εχω εναν εξωτερικο σκληρό δίσκο φορτωμένο με πραγματα....

πειραζει αν βάλω το αρχείο μεσα εκει και ξεκινήσω το φορματ?

Δημοσ.

πειράζει γιατί δεν ειναι απλά ενα αρχείο αλλά μια διαδικασία. Ακόμα κι αν παίξεις με partitions ειναι πολύ πιθανό να χάσεις και αυτά που εχεις ήδη στο σκληρό.

Δημοσ.

Υπάρχουν και επισημες πηγές και αν το κατεβάσεις από ανεπίσημες πηγές φρόντισε να ειναι untouched (ελεγχεις το md5)

Επιμένω οτι αν δεν εχεις σβήσει το recovery partition δεν χρειάζεσαι τιποτα αλλο, παρα να διαβασεις το manual και ο υπολογιστής σου θα γίνει όπως τον πρωτοάνοιξες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν και επισημες πηγές και αν το κατεβάσεις από ανεπίσημες πηγές φρόντισε να ειναι untouched (ελεγχεις το md5)

καλησπέρα! να ρωτήσω πως γίνετε αυτό ?

Δημοσ.

Μπορεις να  βαλεις το λειτουργικό και απο usb.   Με μια μικρή αναζήτηση έχει διάφορες εκδοσεις για Usb Boot Win 7.....

Δημοσ.

Μπορεις να  βαλεις το λειτουργικό και απο usb.   Με μια μικρή αναζήτηση έχει διάφορες εκδοσεις για Usb Boot Win 7.....

Στην αρχή με ξένισε η απαντηση σου μετά απο αρκετές απαντήσεις που έλεγαν το ίδιο.

Μετά πρόσεξα το πότε γράφτηκες και ποιο το id σου. Μήπως κάποιος προσπαθεί απεγνωσμένα να αυξήσει τον αριθμό μηνυμάτων του; Αν οι απαντήσεις που δίνεις στους πελάτες σου είναι αναλογες με εδω ... φρόντισε να τους ακους. 

Δημοσ.

μπορεις να κανεις και κατι πολυ πιο απλο,

κατεβασε τα windows που θες,καντο mount image και ολα τα αρχεια μετα περνα τα σε στικακι nfts

και κανε φορματ απο το στικ

αν δεν σου φορτωσουν τα αρχεια και σε πεταξει κανονικα στο boot των windows

απλα ξαναπροσπαθησε και θα δουλεψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...