Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν χαρακτήρισα το εαυτό μου smartphone "power user"

ναι αλλα απαντας ως "ξερω τι εστι power user".11gb ειναι λιγα αμα δεν ηταν δεν θα εβαζε sd card στο g3 και για να το εβαλε καταλαβε οτι το ζητανε power users και μη. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλα απαντας ως "ξερω τι εστι power user".11gb ειναι λιγα αμα δεν ηταν δεν θα εβαζε sd card στο g3 και για να το εβαλε καταλαβε οτι το ζητανε power users και μη.

το ότι ξέρω δεν σήμαινει ότι είμαι κιόλας...

αν οι προσωπικές ανάγκες κάποιου ορίζουν το αν είναι power user ή όχι κάποιος άλλος, τότε να αρχίσω να λέω κι εγώ ότι όποιος δεν έχει πχ 15+ΤΒ (σε NAS κιόλας) είναι casual χρήστης...

Δημοσ.

δεν χαρακτήρισα το εαυτό μου smartphone "power user", ούτε δήλωσα ότι το εκμεταλεύομαι στο έπακρο/πλήρως...

μπορεί κάποιος να είναι "power user" και να εκμεταλεύεται δεκάδες λειτουργίες ενός κινητού χωρίς να χρησιμοποιεί τόσα GB...

εκτός αν πιστεύεις ότι χωρίς ταινίες/games/flac τα οποία πιάνουν άπειρο χώρο, δεν είσαι "power user"...

Οκ καταλαβαμε τι λες οπως καταλαβες πιστευω και τι γραφει ο king. Στην sd και στο θεμα αποθηκευσης η εισαι power user η οχι.Οποτε σωστα το εθεσε.

παιρνεις αυτο κ τελειωνεις

http://www.meenova.com/

βαλε αυτο καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/3731453/Adata-DashDrive-HV620-1TB.html

Δημοσ.

Ναι αν θες βαζεις κ εξωτερικο δισκο αλλα που να τον κουβαλας,αυτο που εβαλα εγω εχει παρα πολυ μικρο μεγεθος σαν sd card,βασικα μεσα sd card παιρνει.μπορεις να το κουβαλας στην τσεπη σου σε τσαντακι κτλ.

Δημοσ.

Ναι αν θες βαζεις κ εξωτερικο δισκο αλλα που να τον κουβαλας,αυτο που εβαλα εγω εχει παρα πολυ μικρο μεγεθος σαν sd card,βασικα μεσα sd card παιρνει.μπορεις να το κουβαλας στην τσεπη σου σε τσαντακι κτλ.

Φαντασου ποσο τουβλο πρεπει να ειναι καποιος για να αγορασει εξωτερικο usb reader και οχι ενα τηλεφωνο με sd slot ή την εκδοση με 32gb 

Και το σκληρο το βαζεις πισω απο το τηλεφωνο με μια διπλης οψης ταινια το κολλας και το εχεις παντα μαζι σου! χαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ καταλαβαμε τι λες οπως καταλαβες πιστευω και τι γραφει ο king. Στην sd και στο θεμα αποθηκευσης η εισαι power user η οχι.Οποτε σωστα το εθεσε.

μην λέμε όμως για πλήρη εκμετάλευση του κινητού...

Δημοσ.

σου λεω σε περιπτωση που το θες μονο για ταινιες η παιχνιδια 2 gb κτλ.εχεις το usbaki το βαζεις επανω κ βλεπεις η παιζεις.μπορει καποιος να ειναι τρελλαμενος με g2 απλα λυσεις υπαρχουν πολλες.μπορει καποιος οταν το αγορασε να νομιζε οτι του φτανει το 16 αρι.πρεπει αναγκαστικα να ειναι τουβλο?σε αλλους δεν φτανουν τα 32 gb κ τα 64 γιατι να μην παρει κατι σαν αυτο που εβαλα?δηλαδη ο μισος πλανητης που εχει iphone ειναι τουβλα?

Δημοσ.

και αν το κινητο αντεχε 1 ωρα τωρα θα αντεχει 10 λεπτα. Εξυπνο και εργονομικο. 
Επισης το ιδιο το κανεις σε ολα τα κινητα  με otg δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου αγοραζω το g2 ενω θελω να εχω gb για ολα τα παραπανω που γραφεις εχοντας τον sd reader στο otg και να μας το βαζεις ως επιχειρημα πως να η λυση της ενσωματωμενης sd.

Δηλαδη σαν να μας λες αγορασε λαπτοπ με 16gb και περνα τα ολα στον εξωτερικο σκληρο.. 

Δημοσ.

ειπα απλα οτι υπαρχει σαν λυση για καποιον που εχει ξεμεινει απο χωρο,εννοειται οτι προτιμω τον εσωτερικο χωρο

Δημοσ.

και αν το κινητο αντεχε 1 ωρα τωρα θα αντεχει 10 λεπτα. Εξυπνο και εργονομικο. 

Επισης το ιδιο το κανεις σε ολα τα κινητα  με otg δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου αγοραζω το g2 ενω θελω να εχω gb για ολα τα παραπανω που γραφεις εχοντας τον sd reader στο otg και να μας το βαζεις ως επιχειρημα πως να η λυση της ενσωματωμενης sd.

Δηλαδη σαν να μας λες αγορασε λαπτοπ με 16gb και περνα τα ολα στον εξωτερικο σκληρο.. 

το κινητό αντέχει πολύ παραπάνω απο 1 ώρα,τώρα εάν με το otg αντέχει 10-30 λεπτά λιγότερο κανένα πρόβλημα,άλλα κινητά με τα specs του g2 και sd card αντέχουν πολύ λιγότερο όσοι αγοράσαμε το g2 ξέρουμε γιατί το αγοράσαμε,αν θέλαμε περισσότερα gb δεν θα το αγοράζαμε

βαλε αυτο καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/3731453/Adata-DashDrive-HV620-1TB.html

τώρα συγκρινεις εξωτερικό σκληρό με το meenova που έχει το μέγεθος ενός κέρματος?

Δημοσ.

Καπως ετσι.Power user ειναι ενας που θα εκμεταλευτει πληρως το smartphone του παιζοντας βαρια παιχνιδια/βλεποντας ταινιες/σειρες στην οθοναρα του.Ε δεν φτανουν τα 11gb για αυτο ουτε για ζητω πως να το κανουμε.

βαριά παιχνίδια και τανίες κάνουν τον power user, μάλιστα :unsure:

Φαντασου ποσο τουβλο πρεπει να ειναι καποιος για να αγορασει εξωτερικο usb reader και οχι ενα τηλεφωνο με sd slot ή την εκδοση με 32gb 

Και το σκληρο το βαζεις πισω απο το τηλεφωνο με μια διπλης οψης ταινια το κολλας και το εχεις παντα μαζι σου! χαχα

Για πρότεινε σε εμένα το τούβλο κινητό στα 315€ καλύτερο του G2

Έχω το meenova στα κλειδιά μου με 32άρα κάρτα κυρίως για ταινίες(hd)/σειρές και λίγη μουσική

Δημοσ.

O άλλος παίζει παιχνιδάκια και βλέπει ταινίες στο τηλέφωνο και το ορίζει ως Power User...

Το smartphone είναι ένα εργαλείο. Άλλος το έχει για socializing, άλλος για business, άλλος για παιχνιδάκια και μουσική.

Το να μου λες οτι αυτός που το χρησιμοποιεί για να κάνει τη δουλειά του, να στείλει 5-10 mail, να συνδεθεί στο VPN του και ναι επεξεργαστεί τα αρχεία της δουλειάς του, αλλα και το να ψυχαγωγηθεί με την συσκευή του στο ελεύθερο του χρόνο, χρειάζεται παραπάνω απο 11GB είναι απλά στενόμυαλο. 

Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται χώρο είναι το video και τα παιχνίδια. Πίστεψε με, πολλούς ούτε το ένα τους ενδιαφέρει, ούτε το άλλο.

Και ακόμα να πάρουμε έναν αξιόλογο ορισμό του τι εστι Power User και γιατί το 16GB δεν του φτάνει... μόνο για παιχνιδάκια και video ακούσαμε...

• Like 1
Δημοσ.

16 gb δεν υφίσταται οποτε μη μιλας για 16gb αλλα για 10.
Στα 10gb ο μεσος χρηστης θα βαλει μουσικη προγραμματα φωτογραφιες βιντεο που θα τραβαει σε full hd κλπ
To να λες πως αρκουν τα 10 gb σε κινητο με full HD οθόνη ειναι απλά γελοιο.

Ακομα και ο επαγγελματιας θα χρειαστεί παραπανω απο 10gb μονο τα εγγραφα του να βαλει μεσα κλαφτα Χαραλαμπε τα 10gb.
Το οτι εσυ βολευεσαι με τα 10gb λοιπον δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. 

\Για πρότεινε σε εμένα το τούβλο κινητό στα 315€ καλύτερο του G2

Έχω το meenova στα κλειδιά μου με 32άρα κάρτα κυρίως για ταινίες(hd)/σειρές και λίγη μουσική

315 ειναι η τιμη του στα 16gb απο Ελλάδα; Πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα αλλα εισαι λιγο τουβλο (εσυ αποκάλεσες τον εαυτο σου) που δεν αγόρασες την 32αρα έκδοση και βάζεις στα κλειδιά σου τωρα το usb.

Επισης καλυτερη επιλογη ειναι αυτο εδω http://oneplus.net/nl/one

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...