Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι όσοι σχολιάζουν αρνητικά την LG μετά την εποχή G2, απλώς δεν έχουν περάσει πολλά κινητά τελευταίας γενιάς από τα χέρια τους. Έχω πάρει το τελευταίο 12μηνο, iphone 5, 2 iphone 5s, note 3, nexus 5, g2. Οι μόνες συσκευές που πληρούν το 90% των πραγματικών αναγκών μου είναι το note 3 kai to g2. Το note 3 όμως είναι πολύ μεγάλο για σβέλτη χρήση και το touchwiz (σε συνδυασμό με το knox) είναι "δύσκολο" για όσους με πιάνουν. Το g2 έχει σούπερ οθόνη, σούπερ αυτονομία, σούπερ bezels, σούπερ ευκολία στο rooting, σούπερ κάμερα, σούπερ knock-on (δεν μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω άλλη συσκευή που δεν το έχει), σούπερ λεπτό και πάνω απ'όλα το χρησιμοποιώ με ένα χέρι. Επίσης το αγόρασα μεταχειρισμένο σαν καινούργιο από ένα σούπερ μέλος του φόρουμ έναντι 250€. What else can i ask for?

Καρτα μνημης μηπως?Με τα 16gb δεν πας πουθενα εκτος αν δουλευεις το κινητο σαν dumbphone.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καρτα μνημης μηπως?Με τα 16gb δεν πας πουθενα εκτος αν δουλευεις το κινητο σαν dumbphone.

εισαιι funboyyy το ειπαμεεε..μν μας το αποδεικνυεις συνεχως -.-

Δημοσ.

Τόσα χρόνια δουλεύω smartphone δεν χρειάστηκα πότε πάνω από 16gb. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρατάει όλα του τα multimedia στο κινητό είναι άλλο θέμα, και προφανώς το g2 δεν απευθύνεται στο κοινό αυτό.

Δημοσ.

Τόσα χρόνια δουλεύω smartphone δεν χρειάστηκα πότε πάνω από 16gb. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρατάει όλα του τα multimedia στο κινητό είναι άλλο θέμα, και προφανώς το g2 δεν απευθύνεται στο κοινό αυτό.

10-11gb εχει.

Και εξηγούμαι γιατι το ήθελα το κινητο.

Στα 10-11gb θα πρέπει να βάλεις εφαρμογές,music ή ταινίες,φώτο απο το κινητό ή wallpappers αντε κανένα game και προπάντων full hd rec απο το κινητό που ισούται με 100mb++ το λεπτο!! 

Και προφανώς ενα τέτοιο κινητό δεν το αγοράζεις για minimal χρήση fb κλπ αλλα για να το λιώσεις ειτε ως tech guru ειτε ως απλος χρηστης που ανακαλυψε τη καμερα ειτε ως επαγγελματιας!

Οποτε επίτρεψε μου να πω πως εισαι λάθος 16 gb (11max πραγματικά) = αέρας κοπανιστός σε αυτες τις τιμές & specs!

Στο g3 η LG φαίνεται να έμαθε απο το σφάλμα της και να εισαι σίγουρος πως το κινητο (g2) θα ειχε τουλάχιστον 1/3 παραπάνω πωλήσεις αν ειχε sd slot.

Και αν ειχε αφαιρούμενη μπαταριά ισως λίγες ακόμα παρα πάνω!

Δημοσ.

Τα 11gb του g2 δεν φτανουν για εναν power user με τιποτα.Εχω 64gb και ελευθερα εχω 3gb.Το g3 εχει υποδοχη για sd και αυτο δειχνει οτι η lg μαθαινει απο τα λαθη της.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα 11gb του g2 δεν φτανουν για εναν power user με τιποτα.Εχω 64gb και ελευθερα εχω 3gb.Το g3 εχει υποδοχη για sd και αυτο δειχνει οτι η lg μαθαινει απο τα λαθη της.

πως ορίζεται ο power user στο κινητό? γιατί τα 64gb εύκολα γεμίζουν με μουσική και ταινίες χωρίς να είναι κάποιος "power user"...

• Like 2
Δημοσ.

10-11gb εχει.

Και εξηγούμαι γιατι το ήθελα το κινητο.

Στα 10-11gb θα πρέπει να βάλεις εφαρμογές,music ή ταινίες,φώτο απο το κινητό ή wallpappers αντε κανένα game και προπάντων full hd rec απο το κινητό που ισούται με 100mb++ το λεπτο!! 

Και προφανώς ενα τέτοιο κινητό δεν το αγοράζεις για minimal χρήση fb κλπ αλλα για να το λιώσεις ειτε ως tech guru ειτε ως απλος χρηστης που ανακαλυψε τη καμερα ειτε ως επαγγελματιας!

Οποτε επίτρεψε μου να πω πως εισαι λάθος 16 gb (11max πραγματικά) = αέρας κοπανιστός σε αυτες τις τιμές & specs!

Στο g3 η LG φαίνεται να έμαθε απο το σφάλμα της και να εισαι σίγουρος πως το κινητο (g2) θα ειχε τουλάχιστον 1/3 παραπάνω πωλήσεις αν ειχε sd slot.

Και αν ειχε αφαιρούμενη μπαταριά ισως λίγες ακόμα παρα πάνω!

Εμένα προσωπικά μου φτάνουν. Ούτε για να παίζω παιχνιδάκια το έχω το τηλέφωνο, ούτε για να βλέπω ταινίες. Δεν αντιλέγω στο οτι είναι καλό να υπάρχει η επιλογη για επέκταση μνήμης, ίσα ίσα που θα έπρεπε να είναι must.

Αλλα το να λέμε οτι δεν φτάνουν 16 gb είναι υπερβολή.

Και αν μπορείτε να μας πείτε και τι θεωρείτε "power user" στα smartphone θα ήθελα πολύ να το ακούσω.

Δημοσ.

πως ορίζεται ο power user στο κινητό? γιατί τα 64gb εύκολα γεμίζουν με μουσική και ταινίες χωρίς να είναι κάποιος "power user"...

προφανως εννοει καποιον που δεν αρκειται με τηλεφωνα,sms,fb και ραδιο

Δημοσ.

προφανως εννοει καποιον που δεν αρκειται με τηλεφωνα,sms,fb και ραδιο

Καπως ετσι.Power user ειναι ενας που θα εκμεταλευτει πληρως το smartphone του παιζοντας βαρια παιχνιδια/βλεποντας ταινιες/σειρες στην οθοναρα του.Ε δεν φτανουν τα 11gb για αυτο ουτε για ζητω πως να το κανουμε.

Δημοσ.

Κι αν κάποιος τα θέλει για όλα μα όλα τα άλλα εκτός απο διασκέδαση με παιχνίδια και ταινίες δεν είναι power user?

Ασε που χωράνε παιχνίδια και ταινίες, αλλά όχι για να έχεις πολύ καβάτζα.

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά δεν το λες και "εκμεταλεύομαι πλήρως το smartphone" με το να παίζεις games και να βλέπεις ταινίες/σειρές μόνο, είναι 2 πράγματα από τα πάρα πολλά που μπορείς να μπορείς να κάνεις με ένα smartphone, απλά πιάνουν πολλά GB...

Δημοσ.

sorry αλλά δεν το λες και "εκμεταλεύομαι πλήρως το smartphone" με το να παίζεις games και να βλέπεις ταινίες/σειρές μόνο, απλά είναι 2 πράγματα που πιάνουν πολλά GB...

Μα δεν ειπα να κανεις μονο αυτα αλοιμονο.Εγω κανω αυτα στο επακρο αλλα το χρησιμοποιω και για tapatalk/tune in radio/πολυ browsing/διαβασμα βιβλιων μεσω moon reader/αρκετο xbmc.Τι αλλο να κανει ενας power user.

Δημοσ.

sorry αλλά δεν το λες και "εκμεταλεύομαι πλήρως το smartphone" με το να παίζεις games και να βλέπεις ταινίες/σειρές μόνο, απλά είναι 2 πράγματα που πιάνουν πολλά GB...

για πες πως το εκμεταλευυεσαι εσυ ενα smartphone με 11 gb... Eλπιζω μονο να μη τραβας βιντεο full hd

• Super Moderators
Δημοσ.

για πες πως το εκμεταλευυεσαι εσυ ενα smartphone με 11 gb... Eλπιζω μονο να μη τραβας βιντεο full hd

δεν χαρακτήρισα το εαυτό μου smartphone "power user", ούτε δήλωσα ότι το εκμεταλεύομαι στο έπακρο/πλήρως...

Μα δεν ειπα να κανεις μονο αυτα αλοιμονο.Εγω κανω αυτα στο επακρο αλλα το χρησιμοποιω και για tapatalk/tune in radio/πολυ browsing/διαβασμα βιβλιων μεσω moon reader/αρκετο xbmc.Τι αλλο να κανει ενας power user.

μπορεί κάποιος να είναι "power user" και να εκμεταλεύεται δεκάδες λειτουργίες ενός κινητού χωρίς να χρησιμοποιεί τόσα GB...

εκτός αν πιστεύεις ότι χωρίς ταινίες/games/flac τα οποία πιάνουν άπειρο χώρο, δεν είσαι "power user"...

Δημοσ.

Κι αν κάποιος τα θέλει για όλα μα όλα τα άλλα εκτός απο διασκέδαση με παιχνίδια και ταινίες δεν είναι power user?

Ασε που χωράνε παιχνίδια και ταινίες, αλλά όχι για να έχεις πολύ καβάτζα.

Οπως και να το δεις σε περιοριζουν τραγικα πολυ τα 11gb.Ακομα και τα 32 λιγα ειναι για μενα.Και μπορει τωρα να λες ελα μωρε μου φτανουν αλλα αυριο μπορει να πας καπου και να θες να βαλεις τιποτα που πιανει πολυ χωρο για τη διαδρομη η να τραβηξεις 1080p video σε διακοπες και να γεμιζει η μνημη με 10-20 λεπτα βιντεο.Lg και htc το πηραν το μαθημα τους και εβγαλαν m8/g3 με sd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...