Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αν σου κανει laggy κινητο το οποιοδηποτε lg σε σχεση με το οποιοδηποτε samsung τοτε εθελοτυφλεις ως θυμα της συσκευης σου!

Παντα τα εχω με custom rom τα κινητα μου και τα χαιρομε στο επακρο.Στο note 3 εφαγε δρομο ολη η σαβουρα της sammy και πεταει.Και πριν δεν ειχε lag αλλα το ui της δεν την παλευε και πολυ.Nova και αγιος ο θεος.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να λεω οτι "ειχα το 2Χ" και οτι "ειχα το 4Χ" προφανως και τα ειχα. Την στιγμη που βγηκαν ηταν με τεραστια διαφορα οι πιο γρηγορες συσκευες. Αυτα που μπορει να ακουσες ειχαν να κανουν με το UI τους και οχι προφανως με τις επιδοσεις τους. Που και αυτο λυνοταν με custom ROMs. Αρα το να λεμε οτι ειχαν χαλια επιδοσεις οι ταχυτερες συσκευες της αγορας ειναι αυτοαναιρουμενη αντιφαση, οπως καταλαβαινεις...

Δημοσ.

με custom rom και το xperia mini δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο θεμα ταχύτητα - απόκριση με νεες ναυαρχίδες.

Πηγα να δω το s4 ρε φιλαρακι για αγορα και φοβήθηκε το ματι μου απο το lag!
Ετσι χτίζεις android haterzz εγω εχω ρίξει x καιρό τωρα στη samsung παρολο που καποιες συσκευες της μου αρέσουν σε κάποια πράματα.
Το g2 παλι δεν με κέρδισε για 1 μονο λόγο. SD

Δημοσ.

Για να λεω οτι "ειχα το 2Χ" και οτι "ειχα το 4Χ" προφανως και τα ειχα. Την στιγμη που βγηκαν ηταν με τεραστια διαφορα οι πιο γρηγορες συσκευες. Αυτα που μπορει να ακουσες ειχαν να κανουν με το UI τους και οχι προφανως με τις επιδοσεις τους. Που και αυτο λυνοταν με custom ROMs. Αρα το να λεμε οτι ειχαν χαλια επιδοσεις οι ταχυτερες συσκευες της αγορας ειναι αυτοαναιρουμενη αντιφαση, οπως καταλαβαινεις...

Με custom rom το ειχα το 4x.Ποτε δεν εγινε καλο τηλεφωνο.Το να εχουν υψηλες επιδοσεις στα benchmark δεν μου λεει κατι.Στην καθημερινοτητα σερνονταν και οταν βγηκε το s3 ηταν κλασεις ανωτερο απο το lg η το s2 με το 2x.Η lg βιαζετε να εντυπωσιασει και την παταει.Ετσι θα την πατησει και τωρα εδω θα ειμαστε.

Δημοσ.

Παντως επειδη ακουσα πολλα εδω και σε σχεση με apple το μονο σιγουρα παιδια ειναι οτι αν εβγαζε iphone με χαρακτηριστικα lg g3 θα μιλαγαμε για τεραστιο τεχνολογικο αλμα.... :-P το εχει δειξει το παρελθον, πρωτοπορος σε πολλα αλλα μετα δεν....

Δημοσ.

με custom rom και το xperia mini δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο θεμα ταχύτητα - απόκριση με νεες ναυαρχίδες.

Πηγα να δω το s4 ρε φιλαρακι για αγορα και φοβήθηκε το ματι μου απο το lag!

Ετσι χτίζεις android haterzz εγω εχω ρίξει x καιρό τωρα στη samsung παρολο που καποιες συσκευες της μου αρέσουν σε κάποια πράματα.

Το g2 παλι δεν με κέρδισε για 1 μονο λόγο. SD

Sammy κινητο χωρις custom rom ειναι ενα laggy κινητο.Δεν υποστηριζω sammy.Overall εχει τις καλυτερες συσκευες ασχετα που τις βαζει ενα σωρο bloatware.Με custom rom γινονται τα πιο γρηγορα κινητα.Τα 4x/2x δεν εγιναν ποτε καλα κινητα ακομα και με custom.Ρουφηχτρα ο tegra με χαμηλες επιδοσεις στο gaming και η μπαταρια σε 2-3 ωρες τελειωνε.

Παντως επειδη ακουσα πολλα εδω και σε σχεση με apple το μονο σιγουρα παιδια ειναι οτι αν εβγαζε iphone με χαρακτηριστικα lg g3 θα μιλαγαμε για τεραστιο τεχνολογικο αλμα.... :-P το εχει δειξει το παρελθον, πρωτοπορος σε πολλα αλλα μετα δεν....

Το ios δεν θελει τετοια specs για να λειτουργησει αψογα.Μια οθονη 5.5" με ios και 2 gb ram θα το καλοβλεπα ειναι η αληθεια.Με jailbreak εννοειται να γινει smartphone.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγω χτύπησα ενα g pro σε καλη τιμουλα και ηρέμησα. και ας πιάνω 20000+ score στο antutu.

(1η συσκευη lg στη ζωη μου)

Αν βγει kitkat δεν νομιζω να δει και ποτε του custom rom. Μονο ροοτ θα πεσει.

Δημοσ.

Ρε φιλε king2009, γιατι συνεχιζεις να λες ψεματακια, αφου βλεπεις οτι στο παρον thread υπαρχουν και χρηστες που ειχαν τις συσκευες που λες ; μιλας για τον tegra που ειχε καλυτερα framerates σε εκδοσεις παιχνιδιων με περισσοτερα και βαρυτερα effects ειδικα για τον tegra, και λες για "χαμηλες επιδοσεις" ;!;!; Ειπαμε να λεμε καμια υπερβολη, αλλα εσυ λες χοντρα...

Δημοσ.

Ρε φιλε king2009, γιατι συνεχιζεις να λες ψεματακια, αφου βλεπεις οτι στο παρον thread υπαρχουν και χρηστες που ειχαν τις συσκευες που λες ; μιλας για τον tegra που ειχε καλυτερα framerates σε εκδοσεις παιχνιδιων με περισσοτερα και βαρυτερα effects ειδικα για τον tegra, και λες για "χαμηλες επιδοσεις" ;!;!; Ειπαμε να λεμε καμια υπερβολη, αλλα εσυ λες χοντρα...

Πια framerates?Ανεκδοτο ετσι?Παιξε κανα παιχνιδι της gameloft στο σαπιο 4x και ελα να μου πεις για frames μετα.Ακομα και το shadowgun και καποια αλλα αποκλειστικα της tegra χαλια τα επαιζε.Δες στο youtube και ασε τα και καλα ψεμματακια.9 μηνες το ειχα το 4x και ενα παιχνιδι δεν ειχα ευχαριστηθει.Παλι καλα που την εκοψε την lg και πηγε σε qualcomm.Μην γραφεις οτι διαβαζεις στο ιντερνετ ρε συ ολοι ξερουν τι σαπια ειναι τα tegra εκτος nexus 7

Δημοσ.

Βγαζετε συμπεράσματα για μια συσκευη με βαση τις προηγουμενες συσκευες που εβγαλε μια εταιρια. Ακουγεται λογικο αλλα δεν ειναι. Τόσο η lg οσο και η samsung, εχουν βγαλει και πατατες και αστεράκια. Συμφωνοι η lg συνηθως εβγαζε χειροτερα κινητα. Αυτο ομως δεν ειναι λογος για κάποιον να μη παρει το g2 που πραγματικά ηταν οτι καλυτερο οταν βγηκε. Το g3 θα το δουμε και θα κρινουμε.

Επισης η Samsung κατα κανονα βγαζει καλυτερα κινητα, απλα με πολυ bloatware. Το s5 ομως ειναι ενα μετριο σε σχεση με τον ανταγωνισμό κινητο. Το να το αγορασεις απλα επειδη τα προηγουμρνα samsung ηταν καλυτερα λεγεται φανμποισμος.

Παιρνουμε την καλυτερη συσκευη ανεξαρτητως εταιρίας..

• Like 1
Δημοσ.

Βγαζετε συμπεράσματα για μια συσκευη με βαση τις προηγουμενες συσκευες που εβγαλε μια εταιρια. Ακουγεται λογικο αλλα δεν ειναι. Τόσο η lg οσο και η samsung, εχουν βγαλει και πατατες και αστεράκια. Συμφωνοι η lg συνηθως εβγαζε χειροτερα κινητα. Αυτο ομως δεν ειναι λογος για κάποιον να μη παρει το g2 που πραγματικά ηταν οτι καλυτερο οταν βγηκε. Το g3 θα το δουμε και θα κρινουμε. Επισης η Samsung κατα κανονα βγαζει καλυτερα κινητα, απλα με πολυ bloatware. Το s5 ομως ειναι ενα μετριο σε σχεση με τον ανταγωνισμό κινητο. Το να το αγορασεις απλα επειδη τα προηγουμρνα samsung ηταν καλυτερα λεγεται φανμποισμος. Παιρνουμε την καλυτερη συσκευη ανεξαρτητως εταιρίας..

Βεβαιως αυτο λεω κσι εγω.Το og/g2 ειναι εξαιρετικα κινητα.Το g3 λογω qhd οθονης και sd801 υποθετω οτι δεν θα τα πηγαινει καλα.Το s5 ειναι οντως χαλια με ολο το bloatware που εχει δεν υποστηριζω καποια εταιρια αλοιμονο.

Δημοσ.

@king2009

Ρέ μεγάλε, για το G3 είναι το άρθρο, όχι για 2χ , 4χ. 

Απο τη μια παραδέχεσαι οτι απο κουτιού τα σαμσονγκ είναι γτπ λόγο bloatware UI κτλ, και μετά μας λές πως το Note είναι ανώτερο του G3.  

Όταν κρίνεις ένα τηλέφωνο, το κάνεις βάση αυτού που βγαίνει απο το κουτί, όχι στο τι μοντίφα θα το κάνει το 2% του αγοραστικού του κοινού. 

Δημοσ.

@king2009

Ρέ μεγάλε, για το G3 είναι το άρθρο, όχι για 2χ , 4χ. 

Απο τη μια παραδέχεσαι οτι απο κουτιού τα σαμσονγκ είναι γτπ λόγο bloatware UI κτλ, και μετά μας λές πως το Note είναι ανώτερο του G3.  

Όταν κρίνεις ένα τηλέφωνο, το κάνεις βάση αυτού που βγαίνει απο το κουτί, όχι στο τι μοντίφα θα το κάνει το 2% του αγοραστικού του κοινού. 

Και αυτο σχετικο είναι, αν και γενικα εχεις δικιο. Για τον εαυτο μου παντως οταν παίρνω κινητο, το μονο που με απασχολει ειναι το hardware, το design, η υποστηριξη στο xda, και το κοστος.

Ουτε που μου καιγεται καρφι τι rom, εχει, τι ui, τι ενσωματομενες εφαρμογες κλπ. Και χωρις soffware να το δινανε το ιδιο θα μου εκανε, αφου 30 λεπτα αφου το παρω βαζω custom, δικες μου εψαρμογες, launcher, θεματα κλπ.

Φυσικα για καποιον που δεν ασχολειται, το 95% εχεις δικιο..

Δημοσ.

Πια framerates?Ανεκδοτο ετσι?Παιξε κανα παιχνιδι της gameloft στο σαπιο 4x και ελα να μου πεις για frames μετα.Ακομα και το shadowgun και καποια αλλα αποκλειστικα της tegra χαλια τα επαιζε.Δες στο youtube και ασε τα και καλα ψεμματακια.9 μηνες το ειχα το 4x και ενα παιχνιδι δεν ειχα ευχαριστηθει.Παλι καλα που την εκοψε την lg και πηγε σε qualcomm.Μην γραφεις οτι διαβαζεις στο ιντερνετ ρε συ ολοι ξερουν τι σαπια ειναι τα tegra εκτος nexus 7

Ίσως ζεις σε μια δική σου πραγματικότητα, αφού για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ο Tegra έχει ειδικές optimized εκδόσεις, που είναι βαρύτερες και καλύτερες (οι λεγόμενες THD). Επίσης τα περισσότερα παιχνίδια αναγνωρίζουν αν τρέχουν σε Tegra, και ενεργοποιούν περισσότερα και βαρύτερα effects. Και τις περισσότερες φορές βγάζουν και καλύτερα frame rates.

Αν δεν έχεις αυτά τα παιχνίδια (αν είχες ποτέ κάποιο εκ των δύο κινητών, σίγουρα θα πρέπει να τις έχεις), έχω περίπου 6GB THD παιχνιδιών, να σου δώσω μερικά να δεις για τι πράγμα μιλάω...

Πάρε και ένα σχετικό επίσημο άρθρο ειδικά για Tegra, γιατί όσο και να θες να κάνεις το άσπρο-μαύρο, είσαι μόνος σου...

http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-tegra-android,3371.html

Αυτό είναι για τον 3, τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για τις πρώτες γενιές Tegra.

Και όντως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, προφανώς είτε δεν καταλαβαίνεις είτε συνεχίζεις επίτηδες.....σε κάθε περίπτωση, εδώ μιλάμε για το G3, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα....

Δημοσ.

Καλό είναι σε χαρακτηριστικά, αλλα ποιοτικά δεν το φτάνει το iPhone 5s.

Θα σας συμβούλευα να μην πετάξετε 600 ευρώ για άλλη μια πλαστικούρα, και να περιμενέτε λιγάκι για το υπερ-γαμηστερέστατο iPhone 6 που θα βγει με 4.7" και 5.5" οθονάρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Με οθόνη LG, επεξεργαστή Samsung και κάμερα Sony. Γι αυτό το iphone μιλάς*... Α! Ξέχασα, η συμφωνία με τη Samsung σταμάτησε και τώρα θα της φτιάχνει τα cpu μια κινέζικη, που δε θυμάμαι το όνομά της...

Όσο για το G3 το θεωρώ πολύ όμορφο τηλέφωνο. Αν και με χαλάεί λίγο το Android λόγω του (μη) συστήματος ασφάλειας προσωπικών δεδομένων που έχει. Τώρα με το KitKat διάβασα ότι γίνεται μια προσπάθεια σε αυτή τη κατεύθυνση... Είδωμεν.

Τέλος πώς γίνεται να λέτε σούπερ ένα κινητό που "δεν μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι", που είναι "παντόφλα" κτλ και έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Samsung, LG και Sony που τόσα χρόνια κοροϊδεύατε μόνο εσείς το ξέρετε... Τί να πω;..

* πηγή wiki pedia

Σεντ φρομ μαϊ Blackberry Z10 :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...