Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εταιρεια που μετα τα 2 τελευταια nexus καθως και τα optimus g και g2 εχει πιασει την κορυφη..!! Απο θεμα τεχνολογιας παντα.. Το g3 ειναι αδιαμφισβήτητα απιστευτο αλλα νομιζω οτι το g2 ειναι η πιο value for money λυση αυτη τη στιγμη.. Οσο για το ποια ειναι η LG ας μαθουν οι αδαεις οτι ειναι η πρωτη εταιρεία με 2πυρηνο,4πυρηνο τηλεφωνο και γενικως μια κορυφαια εταιρεία (1η σε πωλησεις και τεχνολογια) στην παραγωγη οθονων...

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει ιδιαίτερος τα άλματα που κάνει η τεχνολογία!!!!φοβερός επεξεργαστής τρομερή οθόνη και μπαταρία χειρότερη από αυτή που έχω πάρει για το psp μου εδώ και 4 χρόνια!!Μην πω τι ανάγκες για ενέργεια έχει το καθένα!!Α και 30 ευρώ την πήρα την μπαταρία!!!δεν βάζω θέμα σύγκρισης απλά όλα εξελίσσονται εκτός από την μπαταρία!!!!!συνωμοσία με την ΔΕΗ έχουν πια

Δημοσ.

Καλό είναι σε χαρακτηριστικά, αλλα ποιοτικά δεν το φτάνει το iPhone 5s.

Θα σας συμβούλευα να μην πετάξετε 600 ευρώ για άλλη μια πλαστικούρα, και να περιμενέτε λιγάκι για το υπερ-γαμηστερέστατο iPhone 6 που θα βγει με 4.7" και 5.5" οθονάρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

θα πω απλα ελεος, δεν χρειαζεται αναληση αυτη η απαντηση...το μονο που θα πω ειναι το εξης η lg δημιουργει κατι νεο καθε χρονο, η apple τι κανει? απλα παιζει..την ιδια και την ιδια κοροιδια, προσωπικα και iphone που να φτιαχνει και εσπρεσο να κατασκευασουν θα τους ευχηθω καλο σφιξιμο.apple πεταμενα λεφτα απλα.

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο την πλακα εχω δοκιμασει ποσα κινητα.κρατησα το g2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα κ με μερικα g2 tweaks απο store το κινητο το κανεις οπως θες.απλα πιστευω δεν αξιζει να παω σε g3.προτιμω να περιμενω τον 810.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι φοβεροί πάντως με το πόσο hype δημιούργησαν γύρω από ένα κινητό και τελικά σου παρουσιάζουν μια πλαστικούρα. Μόνο που βλέπω τις φωτογραφίες και τις συγκρίνω με το πως το είχα στο μυαλό μου (αλουμίνιο), ξενερώνω!

Κοτσάρανε και μια υπεραναλυσάρα για τα μάτια του κόσμου.

Σύντομα θα το φτάσουν και θα το προσπεράσουν οι κινέζοι που βγάζουν συνεχώς τούμπανα!

Δημοσ.

LG!! απλα η πιο τιμια εταιρια παγκοσμιως,οχι μονο στα κινητα αλλα και σε ολα τα προιοντα της

Δημοσ.

Σε σωστη κατευθυνση η lg....και να μην ξεχναμε και το φοβερο after sales service που εχουν(προσωπικη εμπειρια,με αριστα το 10 θα εβαζα 11).

• Like 1
Δημοσ.

Eίναι προς το συμφέρον των καταναλωτών να πετύχει η LG στον σκληρό ανταγωνισμό των smartphones.

Με το g2 έκανε το μπράφ και "σώθηκε".Τώρα πρέπει να διατηρήσει το ενδιαφέρον κ μάλιστα να το πάει κ ενα βήμα πιο πέρα..

Φαίνεται μάλιστα ότι ακούει και τα παράπονα των πελατών της.Αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι είναι η microSD,στο g3 την πρόσθεσε.Σε αντιδιαστολή με τη samsung που έχει μακελέψει όλη την αγορά των android και για να αλλάξει "κάπως" το υλικό κατασκευής έκανε 3,4 χρόνια..νομίζω η LG στέκεται με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται,αγοράζοντας συσκευές της!

Δουλεύει και τα updates περισσότερο από παλιά,έχει κ καλό support.Δεν αναρωτιέσαι λοιπόν για τα οικονομικά αποτελέσματα που εμφάνισε στο πρώτο τρίμηνο του '14.

Δημοσ.

Πιθανώς ο επόμενος... κινητός υπολογιστής μου. Εφόσον η μπαταρία κρατά αντίστοιχα του προηγούμενου ή του L9 που έχω αυτή τη στιγμή. Φυσικά μετά από ένα χρόνο, όταν η τιμή θα είναι γύρο στα 300. Εντάξει, παραπάνω δεν δίνω για κινητό. Αλλιώς κρατώ και αυτό που έχω.

Γενικά έχω την καλύτερη γνώμη για τα προϊόντα της LG. Κινητούς υπολογιστές με δυνατότητες τηλεφώνου και μη. Έχω αγοράσει αρκετά τα τελευταία 5 χρόνια.

Α, αυτό το κινητό έχει την ίδια ανάλυση οθόνης με την 27' DELL του desktop μου.

Δημοσ.

Θα σας συμβούλευα να μην πετάξετε 600 ευρώ για άλλη μια πλαστικούρα, και να περιμενέτε λιγάκι για το υπερ-γαμηστερέστατο iPhone 6 που θα βγει με 4.7" και 5.5" οθονάρα.

Χοχοχο καλο αστειο φιλε μου

• Like 1
Δημοσ.

To Iphone πέθανε όπως και η ΒΒ και σύντομα και η Samsung, όλοι κάναν τα ίδια λάθη. Τώρα μόνο η LG αξίζει και σύντομα θα είναι και σε πωλήσεις No.1. Το iphone  απλά πέθανε, χάλια spec, ακριβό και χάλια design σε σχέση με Lg G3.

• Like 3
Δημοσ.

To καλύτερο κινητό στην καλύτερη τιμή....

...και βλέπουμε απαξιωτικά σχόλια έναντι των "καλύτερων" S5, iPhone, Z2, M8 κλπ...πιθανότατα από πονεμένους (?) χρήστες αυτών των κινητών ;)

Και ναι, ως κάτοχος του G2, μετά το καλοκαίρι όταν θα έχω κλείσει χρόνο με το G2, κατά 99% θα προχωρήσω στην αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για καλύτερη οθόνη, ελαφρώς καλύτερος επεξεργαστής,περισσότερη μνήμη, διαφορετική τεχνολογία στο focus της κάμερας, διπλό φλας, δυνατότητα για expandable χωρητικότητα, μπαταρία που αλλάζει,υλικό πίσω όπως του nexus 5 στην υφή (έτσι λένε οι reviewers) και μέγεθος συγκρίσιμο με το S5 με μισή ίντσα παραπάνω.

Ίδιο με το G2 παιδιά, κοροιδο πάει να πας πιάσει η LG

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...