forgotten Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η ιδέα ενός smartphone χωρίς καν bezels, μόνο οθόνη, έρχεται όλο και πιο κοντά. Μου αρέσει πολύ το όλο πακέτο του G3. Μόλις πέσει κάτω απο το 500άρι (σε κανα τρίμηνο απο την κυκλοφορία) θα είναι κορυφαία αγορά για όποιον ψάχνεται. fixed
forgotten Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 To LG G3 φοράει τον snapdragon 801. Σε σχέση με τον 800 του Lg G2, έχουμε το ίδιο υποσύστημα γραφικών (adreno 330, λίγο πιο ψηλά χρονισμένο) για 4πλάσια ανάλυση οθόνης και λίγο πιο ψηλά χρονισμένο επεξεργαστή (2,45 αντί για 2.26 GΗz). Αν όλα τα παραπάνω δε σας προβληματίζουν, τότε... μαλιστα αν το μονο που μας ενδιαφερει ειναι το benchmark τοτε καλυτερα να μην αγορασουμε κινητο διοτι καθε διμηνο η τεχνολογια προχωραει γοργα,προσωπικα για μενα το μονο μειον ειναι οτι ξεχωρισαν το κινητο σε 2 εκδοσεις με διαφορετικη ραμ ενω με την micro sd αυτο δεν ηταν απαραιτητο.οσο για καταναλωση πιστευω μια και δεν ειναι unibody θα βγουνε καλυτερες μπαταριες συντομα 1
Enki1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ρε παιδια lte-a(150mbs) θα εχει οπως τα κορεατικα?αν και εδω στην ελλαδα δεν ειναι απαραιτητα..αλλα για να λεμε..
applesnk Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλό είναι σε χαρακτηριστικά, αλλα ποιοτικά δεν το φτάνει το iPhone 5s. Θα σας συμβούλευα να μην πετάξετε 600 ευρώ για άλλη μια πλαστικούρα, και να περιμενέτε λιγάκι για το υπερ-γαμηστερέστατο iPhone 6 που θα βγει με 4.7" και 5.5" οθονάρα. Sent from my iPhone using Insomnia τρολλαρεις προφανως ετσι? 15
sokinfragoul Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αρχισε τα πυροτεχνιματα η lg...απο που και ως που;μην μπερδευεστε.το g2 πηγε καλα γτ σε λιγοτερο απο 6μηνες επεσε στα μισα.η τιμη ειναι το μοναδικο κριτηριο αγορας.ολες οι συσκευες πλεον ειναι δυννατες.το θεμα ειναι ποια θα ριξει την τιμη της πρωτη.παντως φαινεται οτι σκοπο εχουν να τις ξεφτιλιζουν βγαζοντας και 2 μεγαλες συσκευες το χρονο 1
hristozik Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 'Μπα δε λεει τιποτα...Κατι σε μεγαλυτερο δεν εχει?' Φυσικά, SAMSUNG UE40H6500SLXXH 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλό είναι σε χαρακτηριστικά, αλλα ποιοτικά δεν το φτάνει το iPhone 5s. Θα σας συμβούλευα να μην πετάξετε 600 ευρώ για άλλη μια πλαστικούρα, και να περιμενέτε λιγάκι για το υπερ-γαμηστερέστατο iPhone 6 που θα βγει με 4.7" και 5.5" οθονάρα. Sent from my iPhone using Insomnia Μαλλον δεν ξερεις τι λες; Ειναι γνωστο οτι φασολακια ειναι ποιο νοστιμα απο τον αρακα και τραλαλα τραλαλα τριαλαλο!
Bermudakias33 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 σοβαρα τωρα, υπαρχει κοσμος που εμπιστευεται την lg για κινητο της προκοπης? Ναι, εγώ. Πήρα ένα με 30 ευρώ και το έχω 5 χρόνια. Ακόμα δουλεύει με τέλειο σήμα και μεγάλη διάρκεια μπαταριάς. 6
leopayne Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 μια χαρα ειναι το g2 για μενα 2κ δε βλεπω ουτε βιντεο απλο κινητο και μνματα ,αντε να μπω και ιντερνετ,τπτ αλλο 1 7μαδα κανω να φορτισω.τουμπανο και το g2.τωρα αν θελετε τοσο πολυ το g3 πατε παρτε το τη δουλεια την κανει κ αυτο που χω. 2
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πωλειται G3 ετοιμοπαραδοτο 400 ευρω.Το μονο προβλημα ειναι οτι το κουτι γραφει G2 απεξω.αλλες διαφορες δεν υπαρχουν..
Foxoulhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πωλειται G3 ετοιμοπαραδοτο 400 ευρω.Το μονο προβλημα ειναι οτι το κουτι γραφει G2 απεξω.αλλες διαφορες δεν υπαρχουν.. εγω φιλε πουλαω το pc μου αλλα εχω το κουτι του g2 λες να χωραει
giodoul Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εχει και θυρα για επεκταση μνημης που στο G2 δεν υπηρχε κακως!!Ειναι αναβαθμισμενο!Οι φιλοι της apple να κανουν τα σχολια τους αλλα μην ξεχνανε πως την ιδια τακτικη διδαξε η εταιρεια με τις μικρες συνεχομενες αναβαθμισεις απο μοντελο σε μοντελο!!! (κάτοχος iphone για να μην πουν μερικοι-μερικοι)
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Όλα θετικά μπράβο στην LG ότι έλειπε από το 2 το έβαλε στο 3. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι πήγε στις 5,5ιντσες. Θα προτιμούσα 5 ίντσες με ακόμα μικρότερες διαστάσεις αφού κατάφερε να μικρύνει και άλλο το πλαίσιο. 1
Grey Warden Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ερωτηματικό η πραγματική αυτονομία του με τέτοια ανάλυση. Κατα τ αλλα φαίνεται εξαιρετική συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα