RODIATAXI Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Υπάρχει τελικά κάποιο αξιόλογο πρόγραμα για "ξύπνημα" ενός iMac από το ίντερνετ ή 3G,μέσω εφαρμογής από ένα iPhone; Έχω δοκιμάσει το iShoutdown στο τοπικό μου δίκτυο και λειτουργεί μόνο σε επανεκκίνηση ή τερματισμό,στο "ξύπνημα"δεν τα καταφέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μπορείς απο άλλο mac πολύ εύκολα μέσω του backtomymac. Ενεργοποίησε το καθώς και το powernap (αν έχεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δυστυχώς όχι,από το iPhone ή και από windows εάν ήταν εφικτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλά μπορείς και με wake on lan φυσικά αρκεί να ξέρεις το ip και το mac address σου. Από windows κατέβασε ένα wake on lan tool, το ίδιο και στο iphone. Σε linux μπορείς απευθείας από το terminal. Δες και εδώ http://hints.macworld.com/article.php?story=20050118192723153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για να δούμε.......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svach Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ξυπνάει και με ssh(το mac-mini τουλάχιστον, φαντάζομαι κι ο imac) έχει διάφορες εφαρμογές ssh για iphone, πχ εγώ έχω την zaTelnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα