Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore 2. Νέα σειρά tablets με Windows 8.1 από $199.99

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καταρχην ειναι 200$=150ευρω

νασαι σιγουρος οτι αυτος που διαθετει μεχρι 150ευρω δεν εχει  τη πολυτελεια να προβληματιστει για τα παραπανω που περιγραφεις...

σε αυτη τη τιμη ηδη εχει επιλεξει την οδο του συμβιβασμου..

διαφορετικα θα πηγαινε ευθυς εξαρχης στη κατηγορια των 200+

Απλά είναι και κάπως άσχημο-περίεργο το προηγούμενο μοντέλο να έχει περισσότερη μνήμη από το καινούργιο! Ας βγάλουν μια έκδοση encore basic ξέρω γω και το encore 2 να ξεκινάει από 2gb και πάνω! (κάτι κολλήματα που έχω και γω... :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

κατω απο 200-150 ευρω δεν ειναι κατηγορια που κοιτας specs αλλα τα ψιλα στη τσεπη σου.... ;)

απλα εγω λεω οτι μπορουσαν και καλυτερη ram και ας ανεβαινε καπως λογικα και το κοστος...δεν ειπαμε οτι θα βαλουν 2gb ram και θα εχει απο 150 ευρω 250...θα ανεβαινε λιγο το κοστος και απο εκει που ηταν να δωσεις 150 θα εδινες κατι παραπανω και θα επερνες ενα ταμπλετ με δυνατοτερη ram ωστε να σε βγαλει παραπανω καιρο γιατι οσο παει ανεβαινουν και οι απαιτησεις σε ολα πια.....(εδινες αντι 150ευρω για 1gb ram 190-200 ευρω αν το εβαζαν εννοειτε τοσο... και ησουν κομπλε)

απο τη στιγμη που ηδη υπαρχει το αντιστοιχο μοντελο και με 2gb δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα

οποιος επιθυμει το προσπερναει και παει στο επομενο

το ιδιο ισχυει και με τη  μνημη και τη χωρητικοτητα που ξεκινουν απο  ενα minimum entry level και αυξανουν κλιμακωτα σε ολα τα μοντελα

η ποικιλλια spec και τιμων ειδικα προς τα κατω δεν ειναι κακο πραγμα

• Like 1

ektor7 αγορινα επειδη βλεπω το εχεις με τα Windows 8.1 Tablets, τι προτεινεις απο ολα αυτα που εχουν βγει μεχρι τωρα? Κατι σε 10 ιντσες με 1280 αναλυση, δεν με καιει τοσο το 1920, και σε καλη τιμη. Γιατι εχουν βγει ποσα μοντελα και δεν ξερεις τι να διαλεξεις

Ευχαριστω πολυ!

Παιδια εαν μπορει καποιος να πει μια αποψη για βοηθεια!

Ευχαριστω

Ευχαριστω

Έχω εμπειρία από το asus t100 και είναι εξαιρετική όπως και των περισσότερων κατόχων. Ρίξτου μια ματιά και δες και το αντίστοιχο θέμα.

• Like 1

Έχω εμπειρία από το asus t100 και είναι εξαιρετική όπως και των περισσότερων κατόχων. Ρίξτου μια ματιά και δες και το αντίστοιχο θέμα.

Πολυ ψευτικο μου φαινεται το keyboard, μιας και θελω να το εχω και σαν netbook.!

Περνεις ενα εξωτερικο keyboard οποιο σου αρεσει και σε βολευει και εισαι ετοιμος!

Καλη φαση τοτε! Οποτε να δω το Asus? Γιατι ολα ειναι ιδια και δεν ξερω τι παιζει. Σε καποια φορουμ λενε για το Τοσιμπα και καποιοι αλλοι για το Ντελ

Πολυ ψευτικο μου φαινεται το keyboard, μιας και θελω να το εχω και σαν netbook.!

όχι φιλε δεν είναι καθολου ψευτικο το πληκτρολογιο!

το βρισκω ανω του μετριου! ασε που το εχω μαθει και γραφω χωρις καν να βλεπω τι παταω!

• Like 1

το βρισκω ανω του μετριου! ασε που το εχω μαθει και γραφω χωρις καν να βλεπω τι παταω!

Εγώ βρίσκω το kb το πιο ποιοτικό κομμάτι της συσκευής, δεν είναι καθόλου ψεύτικο, μια χαρά υλικά και μια χαρά αίσθηση στα πλήκτρα. Το touchpad του θέλει λίγο να το συνηθίσεις αλλά είναι οκ σε γενικές γραμμές. Stelios18120, δεν υπάρχει λόγος να πάρει εξωτερικό, το δικό του λειτουργεί και σαν βάση αφού το τάμπλετ κουμπώνει επάνω και επίσης έχει μια θύρα usb 3 :-)

Επειδη έχω βρει μονο ενα βίντεο σχετικά με το πληκτρολόγιο, ισχύει οτι εχει τρομερό λαγκαρισμα; Δηλαδη, πατάς το πλήκτρο και το γράμμα εμφανίζεται στο Word μετά απο μισό δευτερόλεπτο; Ή μήπως στο βίντεο κατι είχαν κάνει και είχε κολλήσει το σύμπαν; Το ρωτάω διότι σκέφτομαι και γω την αγορα του, αλλα κυρίως επειδη θελω να δουλεύω ΚΑΙ πολύ office στον δρόμο, συν τα πλεονεκτήματα που εχει σαν ταμπλετα σε σχέση με ενα netbook.

Επειδη έχω βρει μονο ενα βίντεο σχετικά με το πληκτρολόγιο, ισχύει οτι εχει τρομερό λαγκαρισμα; Δηλαδη, πατάς το πλήκτρο και το γράμμα εμφανίζεται στο Word μετά απο μισό δευτερόλεπτο; Ή μήπως στο βίντεο κατι είχαν κάνει και είχε κολλήσει το σύμπαν; Το ρωτάω διότι σκέφτομαι και γω την αγορα του, αλλα κυρίως επειδη θελω να δουλεύω ΚΑΙ πολύ office στον δρόμο, συν τα πλεονεκτήματα που εχει σαν ταμπλετα σε σχέση με ενα netbook.

Στο δικο μου είναι ταχυτατο και δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο λαγκ....η αποκριση του είναι όπως ένα κανονικο λαπτοπ.

• Like 1

6 μήνες το έχω το μηχανάκι. Το πληκτρολόγιο είναι άριστης ποιότητας. Μακάρι να ήταν και το ταμπλετ κατασκευαστικά στο ίδιο επίπεδο. Lag δεν υπάρχει, εκτός και αν όπως και εσύ έχεις φορτώσει το σύμπαν ολόκληρο, που εκεί και ι7 να είχες, πάλι θα έβλεπες delay.

Απο τι στιγμή που ζητάς φορητότητα και δυνατότητα χρήσης word, αποτελεί εξαιρετική επιλογή, απλά θα χρειαστείς κάποιο διάστημα να προσαρμοστείς στο μέγεθος του πληκτρολογίου μιας και είναι μικρότερο μέγεθος του κανονικού.

Προχώρα άφοβα στην αγορά του. Στα λεφτά αυτά δεν θα βρείς τίποτα καλύτερο για τη χρήση που θές.

Amlet, on 28 May 2014 - 10:13 PM, said:

Ευχαριστω

Windows tablets/hybrids γενικά.

Κανε εκει την ερωτηση σου,για να μπορουμε να συζητησουμε ανετα εντος θεματος και να το δουν ολοι που ασχολουνται!;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...