Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore 2. Νέα σειρά tablets με Windows 8.1 από $199.99

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To 1gb για εφαρμογές metro λογικά είναι αρκετο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όμως στο desktop με chrome/ie/ff και 5-6 tabs ανοικτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλη τιμη καταρχην...οριακη κατα την γνωμη μου η 1gb ram...πρεπει σιγα σιγα να βαζουμε λιγο πιο μεγαλα στανταρ..εστω κ ας ανεβαινε λιγο η τιμη του.θα το εκτιμουσε ο χρηστης περισσοτερο με 2gb ram και ας τ ειχαν 30-40€ παραπανω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
StigmaX, on 27 May 2014 - 9:42 PM, said:StigmaX, on 27 May 2014 - 9:42 PM, said:StigmaX, on 27 May 2014 - 9:42 PM, said:StigmaX, on 27 May 2014 - 9:42 PM, said:

To 1gb για εφαρμογές metro λογικά είναι αρκετο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όμως στο desktop με chrome/ie/ff και 5-6 tabs ανοικτά...

Μπορω να  δειξω πως ειναι χωρις να τρεχει τιποτα!

post-192952-0-59597800-1401216845_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7

Επίσης να σου αναφερω,οτι στο windows tablet μου τρεχω και τη σερβερ εφαρμογη του plex και την desktop έκδοσης του xbmc(ειναι touchscreen friendly ) επειδη δεν υπαρχει metro και θα βρεις πολλες εφαρμογες του desktop που υποστηριζουν touch screen χρηση και καλυπτουν πολλα κενα σε εφαρμογες σε σχεση με τα android/ios! 

Επισκέπτης

Έχω το asus vivotab smart Win 8.1 με 10" οθόνη και 2 γιγα ραμ, ακόμα λοιπόν και τα 2 είναι οριακά, πόσο μάλλον το ένα... μέγιστο fail....

Το 1 GB ram είναι fail από τη στιγμή που το περσινό καλύτερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας βρίσκεται στην ίδια τιμή. Δε νομίζω να μη δε ξέρει η Toshiba τις τιμές που έχουν στην αγορά τα προϊόντα της. Γιατί 1GB ram δεν αρκεί  ούτε σε παλιότερα desktop με αρκετά ισχυρότερη cpu κιόλας και μένουν σε win xp, όχι για το tablet με τον atom...

http://www.pcworld.com/article/2158684/toshiba-announces-first-tablets-to-run-windows-8-1-with-bing.html

Toshiba will offer additional models with more memory and storage. An 8-inch Encore 2 with 2GB of memory and 32GB of storage will sell for $249, while a SKU with 2GB of memory and 64GB of storage will go for $279. The 10-inch Encore 2 with 1GB of memory, 32GB of storage, and a keyboard cover will cost $299, while a SKU with 2GB of memory and 64GB (but no keyboard cover) will be priced at $329. Toshiba expects the tablets to be available for sale in early July.

Δεν ξέρω τι να πω ...

Πες μου ενα λογο γιατι να το παρει καποιος,οταν με 199$ περνεις αυτο με windows office για παντα και οχι για ενα χρονο?

Με αλλα λογια το περσινο ειναι καλυτερο απο το φετινο!Ετσι δε παμε μπροστα,ουτε ελκύει πελατες!

Και το 1gb παραπανω,δλδ απο 1 στα 2 κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στις δυνατοτητες και την ανεση που μπορεις να εχεις σε ενα τετοιο λογισμικο,σε ενα τετοιο μηχανημα!

Εγω προσωπικα το μοντελο με 1gb ram,σαν χρηστης windows tablet,δε θα το προτεινα σε κανενα υποψηφιο χρηστη windows tablet.Θα τον εστρεφα αλλου ή στο μοντέλο με τα 2gb ram!

Ξεχνάς ότι το Encore που δίνεις στο link έχει τόσο τώρα, δεν είχε τόσο όταν κυκλοφόρησε και όταν κυκλοφορήσει το 2, δεν θα υπάρχει στην αγορά πλέον.

Μια χαρά είναι το tablet και έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια. Θα ξεκινάει από 200 και θα καταλήγει γύρω στα 300-350 με φουλ εξοπλισμό.

dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:22 PM, said:

Ξεχνάς ότι το Encore που δίνεις στο link έχει τόσο τώρα, δεν είχε τόσο όταν κυκλοφόρησε και όταν κυκλοφορήσει το 2, δεν θα υπάρχει στην αγορά πλέον.

Μια χαρά είναι το tablet και έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια. Θα ξεκινάει από 200 και θα καταλήγει γύρω στα 300-350 με φουλ εξοπλισμό.

Aν σου κανει παρτο!

Οσοι ασχολουμαστε παντος με τη συγκεκριμενη πλατφορμα,θα βρουμε να προτινουμε αλλες εναλλακτικες σε περιπτωση που καποιος δε μπορει να δοσει 50$ παραπανω για τα 2gb!

Τωρα αν καποιος θελει να το παρει,αυτο ειναι δικο του προβλημα και δε θα ασχοληθει κανεις να τον μεταπισει,οπως δεν ασχολουμαστε  μ'αυτους που ντε και καλα θελουν windows rt!

Να επισημανω οτι και το dell venue 8 pro ειναι στα 199$,οπως και το lenovo miix 2 8 και λιγο πιο ακριβο το acer w4!

Επισης αυτα που εχουν 1gb ram ΔΕΝ εχουν δωρεαν(ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) ms office 2013,αλλα συνδρομη για ΜΟΝΟ 1 χρονο στο office 365,λογο του οτι θα τρεχουν τα windows 8.1 with Bing και οχι τα κανονικα windows 8.1!

Προς τι η επιθετικότητα; Κατέχεις την υπέρτατη σοφία και δεν το ξέρουμε; Πες την άποψή σου πολιτισμένα όπως σου απάντησα κι εγώ και απάντησαν και όλοι οι υπόλοιποι.

dali13gr, on 27 May 2014 - 11:50 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:50 PM, said:

Προς τι η επιθετικότητα; Κατέχεις την υπέρτατη σοφία και δεν το ξέρουμε; Πες την άποψή σου πολιτισμένα όπως σου απάντησα κι εγώ και απάντησαν και όλοι οι υπόλοιποι.

Καμια επιθετικοτητα,απλα προσπαθω να εξηγησω σε καποιους να μην τα βλεπουν επιφανιακα,γιατι καποιοι που διαβαζουν αυτο το θεμα,πιθανον να πιστεψουν οτι ολα ειναι ομορφα και ωραια μ'αυτα τα μηχανηματα,επειδη το υποστηριξαν καποιοι που ΔΕΝ εχουν επαφη με τα συγκεκριμενα tablets!

Kαι ΟΧΙ το μοντελο με το 1gb και τα windows with bing,δεν ειναι κατι πο θα οφελεσει τα windows tablets,απλα θα βλαψει αυτους που θα την πατησουν ακουγοντας τη γνωμη καποιων σαν και σενα,που εισαι εντελως εξω απ'το "χορο"!

Εντωμεταξύ, σχεδόν όλες οι τιμές που έγραψες για τα αλλά tablet είναι λάθος...

Καμια επιθετικοτητα,απλα προσπαθω να εξηγησω σε καποιους να μην τα βλεπουν επιφανιακα,γιατι καποιοι που διαβαζουν αυτο το θεμα,πιθανον να πιστεψουν οτι ολα ειναι ομορφα και ωραια μ'αυτα τα μηχανηματα,επειδη το υποστηριξαν καποιοι που ΔΕΝ εχουν επαφη με τα συγκεκριμενα tablets!

Kαι ΟΧΙ το μοντελο με το 1gb και τα windows with bing,δεν ειναι κατι πο θα οφελεσει τα windows tablets,απλα θα βλαψει αυτους που θα την πατησουν ακουγοντας τη γνωμη καποιων σαν και σενα,που εισαι εντελος εξω απ'το "χορο"!

Μήπως ξέρεις να μου πεις και τι άλλα μηχανήματα και gadget έχω για να ξέρω; Γιατί φαίνεται να γνωρίζεις πολλά για μένα και πόσο εξω είμαι από τον χορό...

dali13gr, on 27 May 2014 - 11:57 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:57 PM, said:dali13gr, on 27 May 2014 - 11:57 PM, said:

Εντωμεταξύ, σχεδόν όλες οι τιμές που έγραψες για τα αλλά tablet είναι λάθος...

http://www.amazon.com/Acer-Iconia-W4-820-2894-8-Inch-Windows/dp/B00G1YJ5B4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1401223645&sr=8-2&keywords=acer+w4

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00F2ENTYI/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1401224719&sr=8-1&keywords=miix+2+8&condition=new

Εχω αποκληση +10$,τωρα εφυγε ο πελατης να παρει το encore 2 με 1 gb(που το "παντρεβεσαι" για παντα) και χωρις ms office! ;)

Kαι το venue 8 pro συχνά πυκνά βγαζει προσφορες με 199$! 

Aν και τα 10-17$  παραπανω θα αλλαξει τιποτα,σ'αυτα που αναφερα!

Σοβαρευτειτε λιγο αχορταγοι.τι παραπανω θα κανετε με ενα ταμπλετ εκτος του facebook youtube καμια ταινια και κανενα email?μην πεταχτει κανενας ψαγμενος και μου πει οτι εγω θα κανα αυτα και αυτος πολλα παραπανω γιατι οταν εισαι ψαγμενος εχεις το mac η το tower που το χεις κωλοφτιαξει και ξεσκιζεσαι εκειπερα.το ταμπλετ ειναι για αλλο λογο.ελεος πια που δεν σας φτανει και το 1gb ram

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...