toshibaboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 λοιπων..κατευασα το avast αλλα λεει πως ειναι δοκιμαστικο για 30 ημερες!! να κανω εγγραφη οπως λεει??κατευασα και το ccleaner!!!πολυ καλο μπορω να πω!!επησης...κατευασα και το driver booster που βρηκα απο ενα θεμα εδω στο foroum... ΑΛΛΑ οταν εκανα εγκαταστση για την ποιο προσφατη εκδοση του επεξεργαστη μου (intel) αλλα οταν παταω δεξι κλικ αντι να μου λεει intel σε καποια επιλογη εχει κατι συμβολα πχ. (?d??tt???a??f????) τι να κανω για να μου λεει αυτα που πρεπει!!
Paulostge Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Avast --> Βαζεις το email σου και για ενα χρονο εισαι οκ. driver booster ---> Συνηθως κανει απο την επισημη σελιδα αλλα καλου κακου αμα θες μπορεις να το κανεις χειροκινητα
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τώρα πια όχι avast...τσέκαρε avira free,panda cloud free,bitdefender free με αυτήν την σειρά. 2
Paulostge Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για καθαρισμό δεν είναι κακό και το Advanced SystemCare free, σίγουρα πιο γρήγορο στο scan από το ccleaner...Και μιας και ψάχνομαι αρκετά με εφαρμογές υπάρχουν και "άγνωστες" πάρα πολύ καλές όπως: System Ninja 3 Synei System Utilities Wise Care 365 Free Privacy Eraser Free Glary Utilities Όσο για το antivirus όπως έχω ξαναπεί αν δουλεύεις το pc μόνο για πλοήγηση όποιο από τα παραπάνω που σου έχουν πει τα παίδια βάλεις θα είσαι μια χαρά.Αν κάνεις συναλλαγές με τράπεζες, πληρώνεις λογαριασμούς κτλ θα πρέπει να πας σε κάποια εφαρμογή επί πληρωμής.
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Avira free και CCleaner, μονο για να μην εχεις προβληματα ξετσεκαρισε στον καθαριστη(συστημα) τα απορριματα μνημης και γενικα ολες τις επιλογες στο μητρωο. Σωστός ο παίχτης.
toshibaboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ωραια!θα ψαξω να κανω εναν λογαρασιμο στο avast..για τι αλλο προβλημα που μου δημιουργηθηκε τι να κανω??κατευασα το driver booster αλλα οταν μου εκανε update την καρτα γραφικων στο ξεκι κλικ αντι να λεει πχ intel...εχει κατι τετοια ---> ??a???d??e????τι να κανω??
rfc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εντωμεταξυ του φιλου ολοι του λεγαμε avira ή panda με ccleaner και αυτος κατεβασε οτι ναναι....... λολ
toshibaboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ρε φιλε!την παλευεις καθολου??τοσα ατομα μου ειπαν avast...δεν το βλεπεις????????
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 avg εχω εγω απο αυγουστο σε windows 8.1 κ δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα
toshibaboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ευχαριστω παιδια..νομιζω πως κατεληξα...αν δεν καταφερω να φτιαξω λογαριασμο στο avast(εφτιαξα αλλα ακομα να μου στειλουν email)θα κατευασω το avira
Udaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Avira . Μαζί με Malwarebytes kai SUPERAntiSpyware .
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 το bitdefender πως ανεβηκε ρε παιδια τοσο πολυ τελευταια; ειναι τοσο καλο; το χει κανεις; να δοκιμασω να το ψαξω στο θειο;
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε θείο antivirus σχεδόν ποτέ...μην το ρισκάρεις.Για μένα και το superantispyware έχει πέσει...χάνει πολλά Malware που βρίσκει το Malwarebytes. Οπότε είμαι της άποψης. Panda/Avira +Malwarebytes+ (adwcleaner+hitman pro... scan 2-3 φορές τον μήνα)....άμα και με αυτά κολήσεις κάτι θα κολήσεις με οποιοδήποτε av. 3
auron10000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Avast αυτόν τον καιρο δεν ξέρω κατα πόσο ειναι καλό να φτιάξει κάποιος λογαριασμό μιας και το forum του avast και κατ'επέκταση οι χρήστες που έχουν κάνει register σε αυτό (400.000 σύμφωνα με το ίδιο το Site) έπεσε θύμα hack https://forum.avast.com/ Tωρα αυτό πόσο επηρεάζει το Antivirus από μόνο του δεν το γνωρίζω απλά επειδή έγινε πρόσφατα καλό θεωρώ είναι να το ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα