toshibaboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 γεια χαρα!θελω να εγκαταστησω στο laptop μου ενα καλο antivirus και ενα προγραμματακι για να κανει καθαρισμο απο αρχεια που δεν χρειαζομαι...τι θα προτεινατε??
toshibaboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 για το avast και το Advanced SystemCare τι λες??καλα?? 1
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 avast απο μενα.συμπληρωματικα μαζι , malwarebytes, ccleaner , revo για ενα καθαρο pc 2
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το avast τρεχει μονο realtime.τα αλλα τα τρεχεις εσυ που και που. το malwarebytes ειναι '2ο' αντιβιοτικο. το ccleaner ειναι cleaner των windows απο temp και σαχλαμαριτσες. και το revo ειναι για uninstall files + registry. ετσι εγω ειμαι 3μιση χρονια χωρισ φορματ στο λαπιτοπι
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αvira free η panda cloud free. Το avast free εχει παρει τον δρομο του avg free δυστυχως . 1
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αvira free η panda cloud free. Το avast free εχει παρει τον δρομο του avg free δυστυχως . γιατι το λες αυτο??το χω βαλει σε καμια 20αρια διαφορετικα pc , κανενας δεν ειχε προβλημα μεχρι και σημερα...να μολις κανω ενα pc τωρα και ανανεωνω την αδεια του avast που εκλεισε χρονο..
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εχω συναντησει τα παρακατω προβληματα -Σβησιμο σημειων επαναφορας -Μετα απο επαναφορα το προγραμμα δεν λειτουργει -Αργη εκκινηση υπολογιστη -Αργο σερφαρισμα -Οι σελιδες δεν ανηγουν -Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να λαβεις email -High cpu usage - Δεν μπαινει το pc στο desktop - Κολληματα σε video streaming - Μπλοκαρισμα εφαρμογων metro - Bsods -Μπλοκαρισμα sservices των windows -Διαγραφη αρχειων windows (false positive) - Δεν μπορει να συνδεθει στο cloud -Διαγραφη φακελου με τα στοιχεια γνησιοτητας ,μου συνεβει στα Vista υπαρχει και ανακοινωση της Ms . -Βloated οσο δεν παει -Λιγοτερο αποτελεσματικο απο αλλα δωρεαν - Black screens of death στα Windows 8 Μπορει να σου φαινονται υπερβολικα τα παραπανω αλλα αν τα ψαξεις στο google θα σου εμφανιστουν αρκετα αποτελεσματα, ριξε μια ματια και στο φορουμ τους, οχι σημερα ομως γιατι το χακαραν χθες .
silverado Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Avira free και CCleaner, μονο για να μην εχεις προβληματα ξετσεκαρισε στον καθαριστη(συστημα) τα απορριματα μνημης και γενικα ολες τις επιλογες στο μητρωο. 1
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 φιλε μου κανει μεγαλη εντυπωση! δεν ξερω , τι να πω.. σου ειπα παντως σ εμενα, οπου το εχω βαλει, απο xp - 7 - 8 δεν ειχε κανενας παραπονο.. ελεγχω συστηματικα τους υπολογιστες αυτους..οι χρηστες ειναι απο τερμα αρχαριοι μεχρι και πολυ εξοικιομενοι, - διαφορων ηλικιων. 1,5 - 2 χρονια τωρα που το βαζω δεν ειχα θεματα. anyway θα το ψαξω
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το τελευταιο avast δεν ειναι πολυ καλο μιας και μπαζει γενικως και στα τεστ ηταν αρκετα κατω. Panda cloud, avira για real time, ccleaner για καθαρισμο και malwarebytes για σκαν μια φορα το μηνα.
toshibaboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 λοιπων..κατευασα το avast αλλα λεει πως ειναι δοκιμαστικο για 30 ημερες!! να κανω εγγραφη οπως λεει??κατευασα και το ccleaner!!!πολυ καλο μπορω να πω!!επησης...κατευασα και το driver booster που βρηκα απο ενα θεμα εδω στο foroum... ΑΛΛΑ οταν εκανα εγκαταστση για την ποιο προσφατη εκδοση του επεξεργαστη μου (intel) αλλα οταν παταω δεξι κλικ αντι να μου λεει intel σε καποια επιλογη εχει κατι συμβολα πχ. (?d??tt???a??f????) τι να κανω για να μου λεει αυτα που πρεπει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα