Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε υποχρεώνει η συσκευή ή το λειτουργικό της όμως. Αυτό δεν έχεις καταλάβει. Σε υποχρεώνει κάποιος administrator χρησιμοποιώντας προαιρετικά μια επιλογή του activesync. Δεν ειναι αυτό για το οποίο μιλάμε.

ps. Αν θέλετε να το βγάλετε, πες μου. Ήταν πανεύκολο.

Δημοσ.

Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια και προσπαθούμε σώνει και καλά να τα φορτώσουμε στην Apple και την κάθε Apple επειδή έτσι μας αρέσει.

Όποιος βάζει τον ίδιο κωδικό σε όοοοοολες τις σελίδες, φόρουμ και δικτυακές υπηρεσίες στις οποίες είναι μέλος καθώς επίσης όποιος μπαίνει σε fb, mail, ebanking πλατφόρμες κλπ από κοινόχρηστους υπολογιστές και χωρίς να κάνει έστω logout είναι άξιος της μοίρας του!!!

Και όχι δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε εταιρεία να σου υπενθυμίζει ότι ΠΡΕΠΕΙ να έχεις πλέον κωδικό ασφαλείας στο smartphone σου (τα τελευταία δέκα χρόνια δε θυμάμαι να είχα ποτέ ξεκλείδωτο το κινητό μου).

Δημοσ.

Χθες μπουκαρανε στο σπιτι μου , παρολο που ειχα βαλει τις καινουριες κλειδαριες της CISA. Ενταξει δεν ειχα κλειδωσει και ειχα ξεχασει και τα κλειδια στο παρκο κατω απ το σπιτι μου, αλλα νιωθω οτι η CISA με κοροιδεψε με την περιφημη ασφαλεια που μου υποσχοταν.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες μπουκαρανε στο σπιτι μου , παρολο που ειχα βαλει τις καινουριες κλειδαριες της CISA. Ενταξει δεν ειχα κλειδωσει και ειχα ξεχασει και τα κλειδια στο παρκο κατω απ το σπιτι μου, αλλα νιωθω οτι η CISA με κοροιδεψε με την περιφημη ασφαλεια που μου υποσχοταν.

Θες να μου πεις οτι είσαι υποχρεωμένος να κλειδώνεις, ενω αν αφήσεις ξεκλείδωτη την πόρτα μπορεί κάποιος με ένα τσιμπιδάκι να την ανοίξει και να μπει μεσα? Πρωτάκουστο...!!! :P

Δημοσ.

Δηλαδη αν εσύ βάλεις κωδικό 123456789 στο icloud σου, και έχεις τον mac ή το iPhone χωρις passlock, φταίει η Apple που εγώ θα βάλω στο icloud.com το email σου και τον κωδικό 123456789 και θα σου κάνω lock τις συσκευές?</p> <p> </p> <p>Στην πλατφόρμα που είσαι τώρα και που εμπιστεύεσαι (Windows, Linux, Android) έτσι τα έχεις? Με κωδικό 123456789 και χωρίς passlock? Αν ναι, μου λες λίγο και το email σου? :)</p>

Το iCloud δεν σε αφήνει να εχεις 123456789 για κωδικο..

Σου ζητάει τουλαχιστον ενα κεφάλαιο και τουλαχιστον ενα χαρακτήρα εκτος απο γράμμα...

Οποτε....

Δημοσ.

Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, αν και στην Αυστραλία δεν θα έπρεπε να υπήρχαν πολλά χτυπήματα αφού έχουν την δυνατότητα για 2-step verification, στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αυτή την δυνατότητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Και σε οσους επεμεναν περι προβληματων του iCloud (απο το link που εδωσε ο dali13gr):

The site also confirms the hackers gained access to Apple IDs and passwords via phishing pages and social engineering techniques, then used that information to lock devices.
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία και το τρολάρισμα:http://www.macrumors.com/2014/06/09/australia-device-hackers-arrested/

Και σε οσους επεμεναν περι προβληματων του iCloud (απο το link που εδωσε ο dali13gr):

Να πάρουν θέση τα trolls τώρα με τα μηνύματα-πυροτεχνήματα (μπαμ μπουμ) που πήραν "σοβαρή" θέση σε προηγούμενα μηνύματα παρακαλώ! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...