Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχω μνημες Kingston hyper x predator 8gb που ειναι μεχρι 2133 mhz αλλα η μητρικη μου (gigabyte 970 a-d3) σηκωνει μεχρι 2000mhz.Τα x.m.p. profile δεν το ρυθμιζει παρα μονο στα 1600-1866-2133. Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω

Δημοσ.

Μα ετσι και αλλιως τρεχω στα 1866. και στα 1600 και στα 1866 τρεχει κανονικα, το θεμα ειναι αν μπορω να εκμεταλευτω τις ραμ στο μεγιστο και να τρεξουν στα 2000

Δημοσ.

Καλύτερα να το αφήσεις ετσι ετσι και αλλιώς δεν θα δείς διαφορά και παραπάνω να τις πας

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το εφτιαξα πηγε και στα 2133 δουλεψε κανονικα, αλλα τελικα το αφησα στα 1866 να ειμαι ησυχος

Δημοσ.

Αφου λειτούργησε μια χαρά αλλα να το τεστάρεις με το memtest για περίπου 2 ώρες να δεις αν θα φάει κανένα restart

Δημοσ.

Δηλαδη πιστευεις οτι αν βγαλει το τεστ δεν θα εχω προβλημα στο μελλον αμεσα να μου καψει καμια moβο?

Δημοσ.

Να σου κάψει την mobo λιγο τραβηγμένο μου φαίνεται ετσι και αλλιώς ολες οι μητρικές πλέον και οι ram ειναι φτιαγμένες να αντέχουν το overclocking , αμα δεν θέλεις να το διακινδυνέψεις τοσο πολυ μπορεις να δεις αν τρέχει σταθερά στα 2000 που υποστηρίζει και η μητρική σου

Δημοσ.

Περίεργο τις εχεις δοκιμάσει και τρέχουν στα 2133 και δεν τρέχουν στα 2000 .... φυσιολογικά καποια ρύθμιση θα ειναι με τα ρεύματα η τα timings αλλα αφου δεν μπορείς να τις τρέξεις στα 2000 αστες στα 1866 που ειπες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...