Maktro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 δεν φορτίζει το tablet της μανας μου, λέτε να φταίει η μπαταρία? δοκίμασα διαφορετικές μπρίζες και τα λοιπά αλλα δεν έγινε τίποτα..turbox breeze II η μάρκα, μάρκα με έκαψες αλλα το είχε κερδίσει η αδερφή μου σε μια κλήρωση λέτε να πάμε για καινούργιο?
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχεις δοκιμάσει άλλο tablet? Άμα έχεις ένα πολύμετρο δες πόσα Volt-Ampere βγάζει ο φορτωτής... 1
Maktro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) τελικά ο φορτιστής φταίει δοκίμασα να φορτίσω το κινητό μου και την φωτογραφική μου και δεν φόρτιζαν, δοκίμασα τώρα έναν άλλο φορτιστεί, επίσης ψιλό χαλασμένο που θέλει λίγο κούνημα για να κάνει επαφή και μόλις κάνει θέλει να μην κουνήσω καθόλου την συσκευή που φορτίζω, αλλα στην τελική έφταιγε ο φορτιστής, έχετε να προτείνεται κανέναν, η δεν υπάρχουν πολλές επιλογές? μην πάω σε κάνα multirama και μου κοτσάρουν κανέναν που να κάνει 40 euro.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από Maktro
arc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ο παλιός φορτιστής τις χαρακτηριστικά έχει; 5V και 2Α; Επισης το καλώδιο σύνδεσης ειναι αποσπωμενο; Δηλαδη εχεις 1) φορτιστή και 2) καλώδιο; 1
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τράβα σε κάποιο μαγαζί με υπολογιστές με τον φορτωτή και πάρε ένα ίδιο... Το πολύ 10€ να πάει... Κινεζιά θα είναι βέβαια αλλά και στα multirama να πας πάλι Κινέζικο θα σου δώσει... 1
Maktro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ο παλιός φορτιστής τις χαρακτηριστικά έχει; 5V και 2Α; Επισης το καλώδιο σύνδεσης ειναι αποσπωμενο; Δηλαδη εχεις 1) φορτιστή και 2) καλώδιο; input: 100-240V~ output: 5V 2000mA ναι είναι αποσπώμενο Τράβα σε κάποιο μαγαζί με υπολογιστές με τον φορτωτή και πάρε ένα ίδιο... Το πολύ 10€ να πάει... Κινεζιά θα είναι βέβαια αλλά και στα multirama να πας πάλι Κινέζικο θα σου δώσει... έγινε! ευχαριστώ ^^
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 input: 100-240V~ output: 5V 2000mA ναι είναι αποσπώμενο έγινε! ευχαριστώ ^^ Πιθανό να θέλεις και ένα σκέτο καλώδιο, θα σου βγει και φτηνότερα
evoracing Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 input: 100-240V~ output: 5V 2000mA ναι είναι αποσπώμενο έγινε! ευχαριστώ ^^ Πιθανό να θέλεις και ένα σκέτο καλώδιο, θα σου βγει και φτηνότερα Όντως πάρε καλύτερα καλώδιο usb, αν δεν έχει ήδη, και το φορτώνεις από το pc... 1
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Όντως πάρε καλύτερα καλώδιο usb, αν δεν έχει ήδη, και το φορτώνεις από το pc... Μπορεί να δουλεύει ο φορτιστής, νομίζω είναι πιο εύκολο να χαλάσει το καλώδιο
Maktro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 θα πάρω έναν με usb και το τέτοιο καλού κακού μην χρειάζεται να ξανά τρέχω στο μαγαζί γιατί είναι και μακριά, βρήκαμε την λύση.. σε αυτό θα κολλήσουμε? απλά ρώτησα για τιμουλες επειδή μια φορα πέρυσι έστειλα τον πατέρα μου να πάει να πάρει ένα καλώδιο HDMI και από εκεί που τα έβλεπα 10-15-20 euro στο skroutz πήγε στα multirama και του πλάσαραν ένα που έκανε 30-33 euro.. μπορεί να έχει επίστρωση χρυσού στα καλωδιάκια μέσα και να είναι καλή ποιότητα αλλα και πάλι.. τέλος πάντων πολλά είπα χαχαχαχαχ, ευχαριστώ πολύ παιδιά! καλο καλοκαίρι 1
evmenis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Σπανια χαλαει το καλωδιο μαλλον ο φορτιστης ειδε τα κυπαρισια αναποδα.Προσεξε τι βυσμα εχει για την φορτιση το ταμπλετ σου (αν εχει micro usb ή καρφακι) δεν ειναι ολα ιδια . Επισης με αυτο τον φορτιστη που ειναι ψιλοχαλασμενος ΜΗΝ φορτιζεις το ταμπλετ ,περιμενε να παρεις το νεο φορτιστη. 1
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σπανια χαλαει το καλωδιο μαλλον ο φορτιστης ειδε τα κυπαρισια αναποδα.Προσεξε τι βυσμα εχει για την φορτιση το ταμπλετ σου (αν εχει micro usb ή καρφακι) δεν ειναι ολα ιδια . Επισης με αυτο τον φορτιστη που ειναι ψιλοχαλασμενος ΜΗΝ φορτιζεις το ταμπλετ ,περιμενε να παρεις το νεο φορτιστη. Η δικιά μου εμπειρία δείχνει ότι το καλώδιο χαλάει πιο εύκολα από το φορτιστή, αλλά anyway δε θα τα χαλάσουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα