janpap08 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλησπέρα... Αγόρασα πρόσφατα την tv του τίτλου και δείχνει να έχει πρόβλημα. Όταν αναπαράγω κάποιο αρχείο από την θύρα usb η εικόνα κολλάει,σαν να κολλάνε τα frames.Μην φανταστείτε κάτι τρελό αλλά αν το παρατηρήσεις είναι εμφανές. Κατέβασα κάποια test files και όντως δείχνει να έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι πως δεν έχω δοκιμάσει ακόμη μέσω hdmi αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο(η κάνω λάθος).Επίσης και στο τηλεοπτικό σήμα το παρατήρησα σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Θέλω τη γνώμη σας πριν επικοινωνήσω με το service της LG μήπως είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν στο κάνει και στο τηλεοπτικό σήμα, τότε υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Στο τηλεοπτικό σήμα,τώρα που το ξαναβλέπω,δεν έχει κάποιο σημαντικό κόλλημα αν και θυμάμαι ότι όταν την είχα πρωτοβάλει το είχα παρατηρήσει. Θα δοκιμάσω και από άλλη πηγή μέσω hdmi και μετά αν υπάρχει και εκεί το πρόβλημα θα μιλήσω με το σερβις. Ευχαριστώ για την απάντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα