kostas.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θα με ενδιέφερε η αγορά ενός ταμπλετ με windows (όχι rt) που να τρέχει τα κοινά προγράμματα που τρέχουμε και στο pc.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εχω ενα netbook acer AOD255-Dqkk με atom στα 1,6 και με βολεύει. Υπάρχει κάτι με αυτά τα specs του νετμπουκ και αν ναι σε τι τιμή; Συγκεκριμένο budget δεν υπάρχει, όσο πιο φθηνά γίνεται. ευχαριστώ
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θα με ενδιέφερε η αγορά ενός ταμπλετ με windows (όχι rt) που να τρέχει τα κοινά προγράμματα που τρέχουμε και στο pc.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εχω ενα netbook acer AOD255-Dqkk με atom στα 1,6 και με βολεύει. Υπάρχει κάτι με αυτά τα specs του νετμπουκ και αν ναι σε τι τιμή; Συγκεκριμένο budget δεν υπάρχει, όσο πιο φθηνά γίνεται. ευχαριστώ Asus T100! Απλα ο atom Z3740 ειναι περιπου 4x πιο δυνατος απο τον atom N450 που εχει το παλιο σου netbook!
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θα με ενδιέφερε η αγορά ενός ταμπλετ με windows (όχι rt) που να τρέχει τα κοινά προγράμματα που τρέχουμε και στο pc.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, εχω ενα netbook acer AOD255-Dqkk με atom στα 1,6 και με βολεύει. Υπάρχει κάτι με αυτά τα specs του νετμπουκ και αν ναι σε τι τιμή; Συγκεκριμένο budget δεν υπάρχει, όσο πιο φθηνά γίνεται. ευχαριστώ Αν δεν σε ενδιαφερει το εξτρα πληκτρολογιο του asus t100 , μπορεις να περιμενεις για τα νεα toshiba encore 2, που λογικα θα ερθουν κατω απο 300€: http://www.marketwatch.com/story/toshiba-expands-windows-tablet-family-with-encore-2-tablets-2014-05-27 Αυτην την στιγμη το πιο φθηνο απο Ελλαδα ειναι το 8αρι dell venue pro 8, στα 279€ . Αν και τα εξτρα 50€ που ζηταει το asus t100 , συνολο 329€, τα αξιζει γιατι παιρνεις μεγαλυτερη οθονη και φυσικα πληκτρολογιο/dock, ωστε να το χρησιμοποιεις αντι για το αργο netbook σου με την χαλια οθονη και τα 1+ λεπτο που χρειαζεται να κανει boot.
kostas.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Είναι η πρωτη μου επιλογή μέχρι τώρα και απο οτι βλέπω δεν έχει αντίπαλο..και το μαλλί απο οτι βλέπω οτι θα παει γύρο στα 350...έχουμε καμία πιο φθηνή επιλογή; Υ.Γ υπάρχει δυνατότητα αγοράς απ έξω.κοιτάμε και αξιόπιστα κινέζικα
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) kostas.K, on 27 May 2014 - 5:06 PM, said:kostas.K, on 27 May 2014 - 5:06 PM, said: Είναι η πρωτη μου επιλογή μέχρι τώρα και απο οτι βλέπω δεν έχει αντίπαλο..και το μαλλί απο οτι βλέπω οτι θα παει γύρο στα 350...έχουμε καμία πιο φθηνή επιλογή; Υ.Γ υπάρχει δυνατότητα αγοράς απ έξω.κοιτάμε και αξιόπιστα κινέζικα Στη τιμη που εχει τωρα το t100,μ'αυτα που προσφερει ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις φτηνοτερο,ακομη και στα κινεζικα! Το encore 2 αν βγει με δυνατοτητα keyboard dock μ'αλλον καπου κοντα σ'αυτα που ζητα το t100(μαζι με το keyboard)! Με αλλα λογια για 10αρι που να αντικαταστησει το netbook σου,προς το παρον εχεις μονο το t100 στη χαμηλοτερη τιμη και με λιγη υπομονη σε κανενα μηνα να εχεις και το 10αρι encore 2! Σε 8αρια,εχεις πολυ μεγαλυτερη γκαμα σε κατω των 300ευρων συσκευη,αλλα χωρις πληκτρολογιο! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από ektor7
kostasfalcon Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Είναι η πρωτη μου επιλογή μέχρι τώρα και απο οτι βλέπω δεν έχει αντίπαλο..και το μαλλί απο οτι βλέπω οτι θα παει γύρο στα 350...έχουμε καμία πιο φθηνή επιλογή; Υ.Γ υπάρχει δυνατότητα αγοράς απ έξω.κοιτάμε και αξιόπιστα κινέζικα Το καψες..... Ακου τον εκτορ και παρε το t100 το οποιο το εχω και εγω, πιστεψε με θα πιασουν τα λεφτα σου τοπο! Οσον αφορα τα 8αρια win tablets , ταπεινη μου γνωμη αλλα θα στραβωθείς.....στο μετρο οκ θα την παλεψεις αλλα στο desktop όχι.... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από kostasfalcon
kostas.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά για 8αρι δεν το συζητάμε καν γιατί εδώ το κινητό μου και ειναι 5,5 (Lenovo A850) δεν λέει να πάρω 8αρι ταμπλετ. Οπότε στρέφομαι προς T100 το encore 2 πότε προβλέπετε να κυκλοφορεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα