Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μπλέξει και μετά από ένα format στο λαπ τοπ δεν μπορώ να βρώ στο Microsoft Office 2007 τι πρέπει να κάνω με το πληκτρολόγιο για να μου βγάζει .....την παρένθεση.....τα εισαγωγικά.... και το ελληνικό ερωτηματικό.

Ειλικρινά κοντεύω να σκάσω. Πρίν το format τα έγραφα κανονικά. Τώρα με τα ίδια κουμπιά δεν μου τα γράφει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι φταίει το Word γι' αυτό, μου φαίνεται τραβηγμένο. Σε άλλα προγράμματα (π.χ. Σημειωματάριο, Wordpad κτλ.) δοκίμασες;

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα αλλά κι εκεί δεν μου βγάζει .....την παρένθεση.....τα εισαγωγικά.... και το ελληνικό ερωτηματικό.

Δημοσ.

Μάλλον για πρόβλημα του πληκτρολογίου μου φαίνεται. Οι άλλοι χαρακτήρες των πλήκτρων αυτών λειτουργούν, μπορείς να τους γράψεις; Αν ναι, τότε δεν φταίει το πληκτρολόγιο. Δοκίμασε και με αγγλική και με ελληνική γλώσσα.

Μια και είναι λάπτοπ, μήπως έχει ενεργοποιηθεί κάποιος συνδυασμός πλήκτρων (π.χ. με το πλήκτρο Fn) που δεν σε αφήνει να τα γράψεις; Αν και λίγο χλωμό το βλέπω.

Δημοσ.

Στον πίνακα ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις->πληκτρολόγια και γλώσσες πάτα στην Αλλαγή πληκτρολογίων και δες στο Γενικά τι γλώσσες έχει.

Πρέπει να είναι Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών) και Ελληνικά (Ελλάδας).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει Αγγλικά και Ελληνικά. Γίνομαι κουραστικός αλλά δεν μπορώ να γράψω την παρένθεση.....τα εισαγωγικά.... και το ελληνικό ερωτηματικό.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ακόμα δεν μας είπες ποιο λειτουργικό έχεις.

Επίσης, στην προηγούμενη ερώτηση μου σε ρώτησα για τα πληκτρολόγια. Αν δεν κάνω λάθος (είμαι σε 8άρια τώρα) πρέπει να έχει προεπισκόπηση της διάταξης, σου δείχνει τα σύμβολα που θέλεις;

Δοκίμασε να διαγράψεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο και να το ξαναπροσθέσεις. Πρόσεξε μόνο τι θα βάλεις γιατί έχει παραπάνω από ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο. Μην βάλεις 220 ή 319 αλλά το Ελληνικά (Ελλάδας).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...