karapro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κερδισα ενα e-book σε ενα διαγωνισμο και μου εστειλαν εναν κωδικο και οτι μπορω να το κατεβασω μεσω ipad.Εγω ipad δεν εχω,μεσω υπολογιστη μπορω να το κατεβασω?
karapro Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καταφερα τελικα να το κατεβασω μεσω itunes αλλα οταν παω να το ανοιξω μου λεει οτι δεν μπορω να το ανοιξω απο αυτον τον υπολογιστη αλλα μονο μεσω συσκευης iOS.Το αρχειο ειναι epub κατεβασα 10 readers και δεν μπορω να το δω σε κανεναν,τι μπορει να φταει?
mikelamar Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σωστό σε κανέναν που εχει τότε! Sent from my iPhone using Insomnia
jim_p Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Προφανως το βιβλιο προστατευεται απο drm, απο την μαμα του drm το κατεβασες εξαλλου, και γιαυτο δεν μπορεις να το δεις σε αλλη συσκευη.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δοκίμασες το ePub reader add-on στον Firefox? Δοκίμασες Adobe Digital Editions? Αν θέλεις στείλ´ το να δοκιμάσω να το κάνω PDF.
karapro Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δοκίμασες το ePub reader add-on στον Firefox? Δοκίμασες Adobe Digital Editions? Αν θέλεις στείλ´ το να δοκιμάσω να το κάνω PDF. Στο firefox λεει αυτο---->Το ψηφιακό σας βιβλίο ePub προστατεύεται από DRM (Digital Rights Management - Διαχείριση Ψηφιακών Δικαιωμάτων). Για το λόγο αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να ανοιχτεί. και στο adobe δειχνει τις σελιδες ασπρες
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στο είπε ο jim για το drm. Στείλτο στον mikelamar που έχει iphone Ποιο βιβλίο είναι;
karapro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στο είπε ο jim για το drm. Στείλτο στον mikelamar που έχει iphone Ποιο βιβλίο είναι; Οι μαγικοι αριθμοι του ποδοσφαιρου
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Α, δηλαδή εσύ κέρδισες το 3ο βιβλίο που πρόσφερε ο συγγραφέας; Τυχεράκια! Γιατί δεν στέλνεις ένα email στον συγγραφέα και να του ζητήσεις αν γίνεται να αλλάξεις τον κωδικό για την έντυπη μορφή μιας και δες έχεις ios συσκευή.
karapro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Α, δηλαδή εσύ κέρδισες το 3ο βιβλίο που πρόσφερε ο συγγραφέας; Τυχεράκια! Γιατί δεν στέλνεις ένα email στον συγγραφέα και να του ζητήσεις αν γίνεται να αλλάξεις τον κωδικό για την έντυπη μορφή μιας και δες έχεις ios συσκευή. Ναι ομως τον κωδικο τον εχω ηδη χρησιμοποιησει
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Κακό αυτό. Δεν νομίζω να βρεις άκρη με τα drm πάντως.
zaccki Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δοκιμασε λιγο να παιξεις με calibre και DeDRM plugin.
karapro Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δοκιμασε λιγο να παιξεις με calibre και DeDRM plugin. δοκιμασα αλλα τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα