Προς το περιεχόμενο

[tablet]Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Kids 129€ e-shop newsletter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμές δε φαινεται να ισχύουν. Το ταμπλετ δεν έχει 129 αλλά 149 που δεν αποτελεί προσφορά γιατί στο σκρουτζ έχει 152. 

Edit: στραβομάρα... τώρα είδα ότι λέει 17-6 (στην αρχή νόμιζα πως είχε ήδη λήξει) αλλά οι τιμές είναι ότι να ναι. Πατώντας στα προϊόντα σε στέλνει σε άλλες τιμές.

Δημοσ.

παντως και κωδικο να βαλεις σε παραγγελια δε βγαζει τις τιμες της προσφορας...

Δημοσ.

πραγματι γιατι γινεται αυτο? εκανα παραγγελια για το serioux lightstorm το ταμπλετακι με 7'' στα 69,90 που το εχει το newsletter και μου το εβγαζε ακομα και με τον κωδικο 89,90 γιατι παιζει αυτο ξερει κανεις?

Δημοσ.

ετσι το κανει καιρο.........με το κωδικο παντως στην παραγγελια ,εχεις παντως την εκπτωση οταν σου ερθει το κομματι...

το γιατι δεν φαινεται η τιμη σε καθε προϊον οπως στην εικονα του φυλλαδιου................ειναι θεμα αποριας πολλων και εμενα. τουλαχιστον σε 1-2 μερες εμφανιζονται η σωστες τιμες(μπορει να μην εχουν το προσωπικο για να κανει τις αντιστοιχιες).οταν θα σας ερθει σαν email μπορει να δουλευουν οι συνδεσμοι!

Δημοσ.

απλα μην κανουμε την παραγγελια για κατι και μας ερθει σε τιμη προ εκπτωσεις γιατι θα πεσουν ακυρωσεις.....μην κανουμε δηλαδη τσαμπα ταλαιπωριες....ελπιζω να βγει στο mail η σε 1-2 μερες οπως λες...

Δημοσ.

πραγματι γιατι γινεται αυτο? εκανα παραγγελια για το serioux lightstorm το ταμπλετακι με 7'' στα 69,90 που το εχει το newsletter και μου το εβγαζε ακομα και με τον κωδικο 89,90 γιατι παιζει αυτο ξερει κανεις?

ξερεις τι μαρκετ εχει?γκουγκλ πλει η κατι αλλο?

Δημοσ.

ξερεις τι μαρκετ εχει?γκουγκλ πλει η κατι αλλο?

κοιτα λογικα πρεπει να εχει play store..αλλα εμενα δεν με νιαζει το μαρκετ γιατι το θελω για αλλη χρηση...δεν ειμαι ο πιο αρμοδιος να σου απαντησω γ αυτο το θεμα περι store...αν ξερει βεβαια καποιος ας μας πει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...