Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Είμαι στον OTE από το 2009 και αποφάσισα να πάω στην hol διότι ο OTE είναι λίγο τσιμπημένος στις τιμές του.

Άσε που πληρώνω για 24mbps και στην καλύτερη πιάνω 14mbps και ο ΟΤΕ είναι 2 βήματα απο εμένα (Όχι το Oteshop αλλά τα γραφεία του OTE).

Μήπως κάποιος μπορεί να μου βρει το συμβόλαιο στο internet να το διαβάσω;

Στην Vodafone που πήγα μου είπαν ότι υπάρχει στο site της Hol.

Επίσης πια η άποψή σας για την Hol;

Δημοσ.

Επίσης ποια η άποψή σας για την Hol;

Είμαι στη HOL καμια δεκαετία με τέσερις γραμμές.

Όταν τους χρειάστηκα (με λίγο πίεση,είναι η αλήθεια) ήταν δίπλα μου.

Όταν είχαν γίνει "μη ανταγωνιστικοί" και τους το επεσήμανα,"πέσανε κάτω" 20%.

Καλά είμαι μαζί τους,κατεβάζω μέχρι 1.6 mb/sec.

Δεν παίζω παιχνίδια online να πληρoφορήσω γιά τα pings...

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια που ειναι τα γραφεια του ΟΤΕ. 

Πολλα μπορει να φταινε που κλειδώνεις στα 14Μbps αλλά το πιθανότερο ειναι να κλειδώνεις εκει +- 2 σε οποιαδηποτε εταιράι και αν πας.

θα πρότεινα cyta ή wind αν και θα μπορουσες να επικοινωνησεις με όλους για να βρεις την καλύτερη προσφορά. 

Δημοσ.

Πανω κατω την ιδια ταχυτητα θα εχεις με τους αλλους παροχους, μην περιμενεις να κλειδωσεις στα 24.

Ενα χρονο στην hol δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα στην τηλεφωνια και στο internet βεβαια παιζουν ρολο και αλλα πραγματα για να εχεις σωστη γραμμη, ασχετα με τον παροχο .Το κακο με την hol ειναι το margin , ειναι στα 11, που σημαινει οτι θα κατεβαζεις με μικροτερη ταχυτητα απο αυτην που κλειδωνεις αλλα η γραμμη σου θεωρητικα θα ειναι ποιο σταθερη, στο browsing δεν θα εχεις θεμα. Βεβαι με ενα τηλεφωνο μπορουν να στο ριξουν στα 9.

Οσο αφορα τα pings οι τιμες θα ειναι χειροτερες απο τον οτε .

Δημοσ.

Τους ρώτησα μπορώ να το βρω σε ηλεκτρονική μορφή και μου λένε ναι στο www.hol.gr και δεν το βρίσκω...

Δημοσ.

Το συμβόλαιο που μπορώ να το βρω;

1 χρονος 24mbps,300' σε σταθερα και κινητα(μονολεπτα)

35ε θα σου κοστισει η αλλαγη δλδ τα  τελη

20ε το μηνα

Δημοσ.

Τους ρώτησα μπορώ να το βρω σε ηλεκτρονική μορφή και μου λένε ναι στο www.hol.gr και δεν το βρίσκω...

Προφανώς δεν κοίταξες καλά.

Υπάρχει link "Αίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών" χαμηλά στη σελίδα με τα προγράμματα και άλλα με τους τιμοκαταλόγους χρέωσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...