HellhammeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν αλλάξω τα 2 καλώδια rj11 (τοίχος-splitter, splitter-router) με και καλά High speed rj11 cable πχ http://www.e-shop.gr/belkin-f3l900cp18mwhs-high-speed-rj11-internet-modem-cable-18m-white-p-PER.663044 θα έχει κάποιο νόημα? Θα βελτιωθεί ο θόρυβος (11db έχω αυτήν την στιγμή (adsl 24 forthnet)) ή θα δώ γενικά κάποια βελτίωση στην γραμμή και στην ταχύτητα?
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το utp ειναι καλυτερο απο αυτα τα ετοιμα. Ο θορυβος αν εννοεις το snr οχι δε θα βελτιωθει αλλα ειναι καλο για αποσυνδεσεις αν εχεις και ισως κλειδωσεις ελαχιστα πιο πανω. Γενικως ΝΑΙ πρεπει να εχουμε καλο καλωδιο αλλα προτεινω utp.
HellhammeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το utp ειναι καλυτερο απο αυτα τα ετοιμα. Ο θορυβος αν εννοεις το snr οχι δε θα βελτιωθει αλλα ειναι καλο για αποσυνδεσεις αν εχεις και ισως κλειδωσεις ελαχιστα πιο πανω. Γενικως ΝΑΙ πρεπει να εχουμε καλο καλωδιο αλλα προτεινω utp. με utp (αν εννοείς το ethernet το κλασικό) δεν νομίζω να μπορέσω να το συνδέσω γιατί έχω rj11 υποδοχές (στην μπρίζα και στο router) δεν θα χωράει το utp. Εκτός και αν εννοείς διαφορετικού είδους utp cable που δεν γνωρίζω.
jkoukos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και αυτό το καλώδιο που δείχνεις utp είναι. Απλά δεν αναφέρει την κατηγορία του. Βασικά όλα αυτά που αναφέρονται ως "HIGH-SPEED RJ11..." είναι διαφημιστικό κόλπο για τους αδαείς. Δεν υπάρχουν RJ11 καλώδια αλλά ακροδέκτες στους οποίους τερματίζουν κάποιο είδους καλωδίου. Υπάρχει σίγουρα διαφορά μεταξύ απλού τηλεφωνικού και utp, αλλά σε μικρές αποστάσεις (0,5-1 μέτρο) πρακτικά δεν θα δεις καμία διαφορά.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν αλλάξω τα 2 καλώδια rj11 (τοίχος-splitter, splitter-router) με και καλά High speed rj11 cable πχ http://www.e-shop.gr/belkin-f3l900cp18mwhs-high-speed-rj11-internet-modem-cable-18m-white-p-PER.663044 θα έχει κάποιο νόημα? Θα βελτιωθεί ο θόρυβος (11db έχω αυτήν την στιγμή (adsl 24 forthnet)) ή θα δώ γενικά κάποια βελτίωση στην γραμμή και στην ταχύτητα? τι αλλο θα δουμε.10 ευρω για τετοιο καλωδιο.ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και λιγο λεω.παιρνουν utp αντι για rj45 βαζουν rj11 και το δινουν 10 ευρω.οκ παω πασο.με 10 ευρω εχεις παρει καλωδι εχεις παρει κλιπακια και εχεις παρει και πενσα για rj45/11 clips που θα σου μεινει κιολας.γενικοτερα δεν θελουμε μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια.αν εχεις τα κλασσικα που ειναι ενα μετρο εκει πανω κατω δεν θα εχεις κανενα θεμα αρκει να μην το εχεις διαλυσει το καλωδιο. μαρεσει η περιγραφη.10 φορες μεγαλυτερη ταχυτητα.τι ταχυτητα ρε παιδια.rj11 τηλεφωνικο ειναι οχι data. με utp (αν εννοείς το ethernet το κλασικό) δεν νομίζω να μπορέσω να το συνδέσω γιατί έχω rj11 υποδοχές (στην μπρίζα και στο router) δεν θα χωράει το utp. Εκτός και αν εννοείς διαφορετικού είδους utp cable που δεν γνωρίζω. συνηθως κοβεις τα κλιπακια τα rj45 και βαζεις Rj11 και απλα χρησιμοποιεις το ενα ζευγαρι απο τα 4.πχ ασπρο μπλε,μπλε.πιο μεγαλη διαφρα παιζει να δεις αν το splitter ειναι κανα της πλακας παρα με αυτα τα καλωδια.αν το σπλιττερ ειναι σωστο θα πρεπει να εχεις την ιδια ταχυτητα σχεδον που εχεις οταν βαλεις το ρουτερ σκετο πανω στην πριζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα