Προς το περιεχόμενο

καινουριο αμαξι μικρομεσαιο

alexotic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σε ολους θα θελα μια γνωμη για μικρομεσαιο αυτοκινητο...θελω δυναμη οχι τρελη γιατι ξερω οτι δυναμη και καταναλωση πανε μαζι ..κ αυτη τη στιγμη εχω rx8 και ξερω τι καιει.....οποτε θελω κατι με νορμαλ καταναλωση αλλα να χει κ λιγο δυναμη...σκευτομαι για το ford fiesta ecoboost 1.0 125αλογα....

μετα ειδα το hyundai το ι30 αλλα δε πρεπει να χει δυναμη καθολου...αλλα καινουρια δε ξερω δν εχω ψαξει και πολυ γιαυτο ζηταω και βοηθεια!επισης σκευτομουνα και το fiesta st 182 αλογα γιατι ακουσα οτι δε καιει και τοσο τρελα γιαυτα π  δινει...οποτε ειμαι πιο κοντα στο ford fiesta ecoboost 1.0 125αλογα...αν δεν εχει μεγαλη διαφορα σαυτα που καιει με το st τοτε ισως και st

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

από μικρομεσάια

opel astra 1.6 turbo.

vw golf 1.4 tsi

renault megane 1.6

mazda 3 sedan

δες και κανένα πετρελαιοκίνητο. πολλή ροπή , μικρή κατανάλωση

από μικρά

suzuki swift sport

ford fiesta ecoboost

audi a1 1.2 turbo - vw polo 1.2 turbo

εύρος τιμής ;

γυρο στα 14000...εκει κοντα ειμαι...το fiesta μαρεσε σαν εμφανιση και ειδα οτι βραβευτικε το καλυτερο αμαξι 2013....επισης ξες αν φοραει turbo?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και γιατι ειναι καλυτερο?γιατι απο οσο ξερω το fiesta βγηκε το αυτοκινητο του 2013..ο καλυτερος κινητηρας...

επισης βλεπω οτι εχει μικροτερη υποδυναμη και μεγαλυτερη καταναλωση.ασε π μου φαινετε μεγαλο το σεατ

Επεξ/σία από alexotic

το ford fiesta μαρεσει πιο πολυ λογο και του οτι βγαζει δυνατους κινητηρες....μια τελευταια ερωτηση παιδια και κλεινουμε...το φιεστα το σπορτ πχ με τα 125 αλογα εχει μεγαλη διαφορα με το φιεστα st? εχουν μεγαλη διαφορα στη καταναλωση?

ελαφρια αυτοκινητα ειναι δεν θα δεις πολλες διαφορες στην καταναλωση (εξαρταται και το ποδι παντα) αμα θες γκαζια τρελα παρε το st αλλιως το 125αρι ,στα γκαζια εννοειται οτι εχει διαφορα πολυ ποιο δυνατο το st

ωραια ευχαριστω....θα δω γιατι φοβαμαι τα μεγαλα αμαξια λογο του ρχ8 π εχω με εχει μεινει τραυμα....60 αλογα παραπανω τα φοβαμαι λιγο

χαχαχα...ξες τι παντως και για το φιεστα το 125 ακουσα οτι εχει γαζι να δωσει δν ειναι ναρκα δηλαδη....θελω μεν οικονομικο αλλα να εχει δυναμη...απο rx8 φευγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...