Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μητρικη foxconn που παιρνει εως 8 Gb DDR3 1333mhz CL9 . Εχω τωρα 1 dimm με 1 GB DDR3 1333 CL9  *1 Trancent και κολλαει αρκετα. Οικονομικα με παιρνει να προσθεσω μια μνημη που βρηκα Kingston DDR3 1333 CL9 2 GB * 1 και να εχω συνολικα 3 GB. Η ερωτηση ειναι , θα εχω καποιο προβλημα - κολλημα λογω της διαφορας μεγεθους και εταιρειας παρολο που οι χρονισμοι ειναι ιδιοι; Και επισης, θα δω διαφορα αισθητη στις επιδοσεις η δεν αξιζει να το κανω ; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Όσο αφορά τις επιδόσεις 1 με 3 σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα το σύστημα , κατα την γνώμη μου ομως βάλε καλύτερα ενα σετάκι 2x2 gb να πας πας 4

Δημοσ.

Μόνο 1GB έχεις απάνω?

και 2GB να είχες πάλι οριακά θα ήσουν.

Σε συμβουλεύω να την κάνεις την αναβάθμιση.

Αν παίξουν μαζί οι μνήμες δεν πιστεύω να έχεις κολλήματα.

Δημοσ.

Συμφωνώ! 4gb ram!

Παρε τωρα ενα σετ 2χ2 ώστε να μην χρειάζεται πάλι μελλοντικά (σύντομα δηλαδή) να ψάχνεις για ίδια μνήμη πάλι.

Είναι μια καλή αναβάθμιση. Θα δείς ουσιαστική διαφορά. Ειδικά αμα έχεις και Windows 7. Αλλά και να μην έχεις θα τα τρέξεις άνετα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις, αλλά μπορώ να δώσω μέχρι 20 ευρώ και να πάρω 1 dimm 2 gb . Για να πάρω 2 θέλω 40ε και δεν υπάρχουν τώρα. Ίσως στο μελλον. Αυτό που δεν απαντήθηκε είναι αν θα έχω πρόβλημα στο συστημα μου αν έχω 3 gb όπως περιεγραψα

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις, αλλά μπορώ να δώσω μέχρι 20 ευρώ και να πάρω 1 dimm 2 gb . Για να πάρω 2 θέλω 40ε και δεν υπάρχουν τώρα. Ίσως στο μελλον. Αυτό που δεν απαντήθηκε είναι αν θα έχω πρόβλημα στο συστημα μου αν έχω 3 gb όπως περιεγραψα

Επίσμα τα chipset υποστηρίζουν κάποιες συγκεκριμένες μνήμες που στις λέει ο κατασκευαστής.

Βέβαια σπάνια το προσέχει καποιος όταν αγοράζει μνήμες, γιατί η πλειψηφία των μνημών τρέχει σε όλα τα συστήματα.

Πάντα όμως υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ασυμβατότητας μνήμης-μητρικής το οποίο είναι πολύ μικρό.

Δηλαδή ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος, εκτός και  αν βάλεις μνήμη η οποία υποστηρίζεται από τον κατασκευαστή της μητρικής σου.

Η μνήμη είναι λίγο ρίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...