Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια!  :mellow:  

Αυτή η προσφορά που μου κάνανε με τα 20ευρώ πολύ δελεαστική αλλά προβληματίζομαι αρκετά. 

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μην κάνει αποσυνδέσεις. 

Αν δεν έχεις θέμα με τον τωρινό σου πάροχο, κατά 90% δε θα έχεις ούτε όταν αλλάξεις γιατί ο χαλκός που θα πάρεις από το Αστικό Κέντρο μέχρι το σπίτι σου θα είναι ο ίδιος. Οπότε κοιτάς βάση τιμής. Η HOL είναι μια πολύ αξιόπιστη εταιρία, με πολύ καλό τμήμα εξυπηρέτισης. Το ίδιο κ η Forthnet. Απλά στη Forthnet με τα 15 ευρώ θα πρέπει να τα προπληρώσεις αλλιώς 17 ευρώ το μήνα κ οι κλήσεις είναι με χρονοχρέωση σε αυτό το πακέτο. H Cyta έχει νέα προσφορά με καλή τιμή, αλλά σε δεσμέυει για 2 χρόνια με αυτή την τιμή κ η τελεφωνία της είναι VoIP.

Δημοσ.

Για το τμήμα εξυπηρέτησης στη cyta μου είπαν οτι είναι τραγικό.  

Τελικά το αποφάσισα hol, δεν μπορώ να το παιδεύω άλλο.

Σας ευχαριστώ πάντως!

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο με αυτην την προσφορα που τρεχει τωρα ειναι πως ειναι για 2 χρονια συμβολαιο.

Κατα τα αλλα εγω που ειμαι 6 μηνες με cyta δεν εχω κανενα παραπονο.

Δημοσ.

Είναι και αυτό που δεν μου το είπανε απο το τηλ. για τα 2 χρόνια, δεν το ήξερα.  Δεν το ρισκάρω σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και αυτό που δεν μου το είπανε απο το τηλ. για τα 2 χρόνια, δεν το ήξερα.  Δεν το ρισκάρω σίγουρα.

Καλύτερα να ζητήσεις ετήσιο συμβόλαιο , διετές θα το σκεφτόμουν μόνο με τιμές χώμα, 20 ή 17 Ευρώ.

Δημοσ.

Ολες οι ιδιωτικες εταιριες λειτουργουν σε πλατφορμα voip,γιαυτο εχουν ενα θεματακι με την ακουστικη.....Δεν ειναι μονο η Cyta....

Για αυτο εχουν και χαμηλοτερο κοστολογιο απο τον οτε...

Τωρα οσο για πιθανη διακοπη ρευματος,ετσι κι αλλιως ολοι ασυρματα εχουμε οποτε σε πιθανη διακοπη δεν θα εχουμε τηλεφωνο.

Και εκτος αυτου, χθες ηρθε κουριερ να μου φερει συμβολαιο απο την hol για να κανω μεταφορα της γραμμης μου εκει και στο συμβολαιο με μικρα γραμματα εγραφε οτι απο 23 ευρω που ειναι η προσφορα για 2 χρονια,μετα την ληξη του παει στα 41,90 ευρω και ολες οι ψηφιακες ευκολιες που στα 2 χρονια ειναι δωρεαν,(αναγνωριση κλπ) πανε + 9 ευρω ακομα.....

Αρα συνολο 51 το μηνα....

Μα τοσο δεν πληρωνω ουτε στον οτε που ειμαι τωρα..

Χωρια οτι σε χρεωνουν στον πρωτο λογαριασμο 37 ευρω για τη μεταφορα της γραμμης απο τον οτε σε αυτους,ενω η cyta δεν εχει τετοιο ορο στο συμβολαιο της,δεσμευεται οτι με τη ληξη του συμβολαιου θα σου κανουν μια πιο συμφερουσα προσφορα για να παραμεινεις πελατης τους,και η μεταφορα της γραμμης ειναι δωρεαν....

Και το κυριωτερο,ειναι ναι μεν ιδιωτικη εταιρια στην Ελλαδα αλλα απο πισω της εχει εναν εθνικο οργανισμο τηλεπικοινωνιων της Κυπρου....Κατι λεει αυτο... B)

Εγω μαλλον προς τα εκει προσανατολιζομαι...

22 ευρω αμεταβλητο,χωρις κοστος μεταφορας και αγιος ο θεος. :-D

Δημοσ.

Το ότι στο δίκτυο κορμού τους παίζουν με VOIP δεν έχει καμμία σχέση, με το ότι η CYTA δίνει ΜΟΝΟ VOIP στον πελάτη.
Tο οτι θα περάσεις σε αορίστου χρόνου στη HOL, δε σημαίνει οτί δε μπορείς να φροντίσεις να ανανεώσεις το συμβόλαιο αφ ότου λήξει με κάποιο από τα τότε τρέχοντα πακέτα ή απλά να τηλεφωνίσεις κ να σου δώσουν απευθείας έκπτωση.
Τα τέλη ενεργοποίησης είναι δωρεάν στη συγκεκριμένη προσφορά της CYTA.

Γι αυτό υπάρχουν οι πάροχοι. Για να διαλέγουμε αυτόν που θεωρούμε καλύτερο, βάσει των αναγκών μας κ βάσει των προσφορών που τρέχουν.
Αν δεν έχεις θέμα με το διετές συμβόλαιο, δοκιμασέ το κ πες μας τις εντυπώσεις σου. Κ εγώ μπορεί να το δοκίμαζα, γιατί είναι μια καλή προσφορά, αλλά αν ήταν για ένα χρόνο. (Στη HOL έχεις τη δυνατότητα να παίξεις για αυτή την τιμή είτε για ένα χρόνο, είτε για δύο.)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω cyta τουλάχιστον 3 χρόνια αλλά στη δουλειά wind.Με διαφορά καλύτερη η Cyta και πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρετηση.Στην επαρχία όπου τα κόστη είναι σε όλα τα είδη πιο κάτω, οι εταιρείες Vodafone και Cosmote μας φαίνονται πανάκριβες.Η Cyta κάνει πάρτυ στην επαρχία.Πιστεύω πως σε κάποιες περιοχές έχει πάρει πολύ μεγάλα μερίδια αγοράς.

Δημοσ.

μακράν η χειρότερη απο οτε, hol / vodafone ,wind ακόμα και forthnet . το προβλημα πιστέυω εινα το voip , έχει πολλά θεματα στην ελλάδα η συγκεκριμένη υπηρεσία , και δημιουργεί προβλήματα στο νετ και την τηλεφωνία .

το παρόν αποτελεί άποψη :)

Δημοσ.

3 χρόνια και εγώ μόνο καλά λόγια και για την υποστήριξη και για την σύνδεση (θα αλλάξω όταν λήξει το συμβόλαιο γιατί έχει στην περιοχή μου inalan)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...