Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή στο σύστημά μου με έναν i7-4790. Σκέφτομαι να τον παραγγείλω από  newegg.com   ή από   Amazon.com . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία αγορών από τα δύο αυτά ηλεκτρονικά καταστήματα  και αν γνωρίζει αν θα επιβαρυνθώ με πρόσθετους φόρους λόγω αγοράς από ΗΠΑ.

Δημοσ.

Αγόρασε τον επεξεργαστή αλλα οχι απο αμερικάνικα site γιατι σίγουρα εκτος των μεταφορικών θα πληρώσεις και τελωνείο , και το τελωνείο μπορει να σου πάει απο 100 euro εως αλλο εναν επεξεργαστή, κοιτα απο ευρώπη καλύτερα

Δημοσ.

Αποφάσισα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή στο σύστημά μου με έναν i7-4790. Σκέφτομαι να τον παραγγείλω από  newegg.com   ή από   Amazon.com . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία αγορών από τα δύο αυτά ηλεκτρονικά καταστήματα  και αν γνωρίζει αν θα επιβαρυνθώ με πρόσθετους φόρους λόγω αγοράς από ΗΠΑ.

Γιατί να μην τον πάρεις από Ελλάδα αν επιτρέπεται?

Στα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω.

Δημοσ.

Αγόρασε τον επεξεργαστή αλλα οχι απο αμερικάνικα site γιατι σίγουρα εκτος των μεταφορικών θα πληρώσεις και τελωνείο , και το τελωνείο μπορει να σου πάει απο 100 euro εως αλλο εναν επεξεργαστή, κοιτα απο ευρώπη καλύτερα

Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει η αγορά απ'έξω γιατί δεν κερδίζω και τίποτε.

Γιατί να μην τον πάρεις από Ελλάδα αν επιτρέπεται?

Στα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω.

Το πάνω κάτω είναι σχετικό. Η διαφορά είναι γύρω στα 40 ευρώ, που αυτήν την περίοδο, τουλάχιστον για μένα, είναι υπολογίσιμα. Αν πάλι είναι όπως τα λέει ο SPANK, τότε δεν αξίζει η αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα γιατί βγαίνει στα ίδια χρήματα με εδώ.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει η αγορά απ'έξω γιατί δεν κερδίζω και τίποτε.

Το πάνω κάτω είναι σχετικό. Η διαφορά είναι γύρω στα 40 ευρώ, που αυτήν την περίοδο, τουλάχιστον για μένα, είναι υπολογίσιμα. Αν πάλι είναι όπως τα λέει ο SPANK, τότε δεν αξίζει η αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα γιατί βγαίνει στα ίδια χρήματα με εδώ.

Όπως τα λέει ο SPANK είναι για αγορά εκτός ευρώπης.

Βέβαια αν στείλουν με ταχυδρομείο, ένδειξη ως Gift και πάνω να γράφει ότι το δέμα είναι μικρής αξίας ίσως το γλιτώσεις αλλά και πάλι μην το ρισκάρεις καλύτερα.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ δε θέλω να το ρισκάρω οπότε τελικά θα προχωρήσω σε αγορά από ελληνικό κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...