Jannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αποφάσισα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή στο σύστημά μου με έναν i7-4790. Σκέφτομαι να τον παραγγείλω από newegg.com ή από Amazon.com . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία αγορών από τα δύο αυτά ηλεκτρονικά καταστήματα και αν γνωρίζει αν θα επιβαρυνθώ με πρόσθετους φόρους λόγω αγοράς από ΗΠΑ.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αγόρασε τον επεξεργαστή αλλα οχι απο αμερικάνικα site γιατι σίγουρα εκτος των μεταφορικών θα πληρώσεις και τελωνείο , και το τελωνείο μπορει να σου πάει απο 100 euro εως αλλο εναν επεξεργαστή, κοιτα απο ευρώπη καλύτερα
Ακραίος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αποφάσισα να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή στο σύστημά μου με έναν i7-4790. Σκέφτομαι να τον παραγγείλω από newegg.com ή από Amazon.com . Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία αγορών από τα δύο αυτά ηλεκτρονικά καταστήματα και αν γνωρίζει αν θα επιβαρυνθώ με πρόσθετους φόρους λόγω αγοράς από ΗΠΑ. Γιατί να μην τον πάρεις από Ελλάδα αν επιτρέπεται? Στα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω.
Jannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αγόρασε τον επεξεργαστή αλλα οχι απο αμερικάνικα site γιατι σίγουρα εκτος των μεταφορικών θα πληρώσεις και τελωνείο , και το τελωνείο μπορει να σου πάει απο 100 euro εως αλλο εναν επεξεργαστή, κοιτα απο ευρώπη καλύτερα Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει η αγορά απ'έξω γιατί δεν κερδίζω και τίποτε. Γιατί να μην τον πάρεις από Ελλάδα αν επιτρέπεται? Στα ίδια λεφτά είναι πάνω κάτω. Το πάνω κάτω είναι σχετικό. Η διαφορά είναι γύρω στα 40 ευρώ, που αυτήν την περίοδο, τουλάχιστον για μένα, είναι υπολογίσιμα. Αν πάλι είναι όπως τα λέει ο SPANK, τότε δεν αξίζει η αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα γιατί βγαίνει στα ίδια χρήματα με εδώ.
Ακραίος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν είναι έτσι τότε δεν αξίζει η αγορά απ'έξω γιατί δεν κερδίζω και τίποτε. Το πάνω κάτω είναι σχετικό. Η διαφορά είναι γύρω στα 40 ευρώ, που αυτήν την περίοδο, τουλάχιστον για μένα, είναι υπολογίσιμα. Αν πάλι είναι όπως τα λέει ο SPANK, τότε δεν αξίζει η αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα γιατί βγαίνει στα ίδια χρήματα με εδώ. Όπως τα λέει ο SPANK είναι για αγορά εκτός ευρώπης. Βέβαια αν στείλουν με ταχυδρομείο, ένδειξη ως Gift και πάνω να γράφει ότι το δέμα είναι μικρής αξίας ίσως το γλιτώσεις αλλά και πάλι μην το ρισκάρεις καλύτερα.
Jannis64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ναι κι εγώ δε θέλω να το ρισκάρω οπότε τελικά θα προχωρήσω σε αγορά από ελληνικό κατάστημα.
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 To newegg τελευταία φορά που τσέκαρα δεν έστελνε Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα