Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω install ένα λογισμικό, όταν πατήσω το setup με ενημερώνει λίγο μετά οτι το λογισμικό αυτό είναι για windows 64 bit ενώ τα δικά μου win είναι για 32bit. Μου πρότεινε να κατεβάσω από το site της εταιρείας έναν installer για 32bit, δεν κατάφερα να βρώ όμως κάτι, ούτε με αναζήτηση που έκανα γενικώς.

Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσω και να το τρέξω στο σύστημά μου ή πρέπει τελικά να βρώ την version για 32 bit?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να εγκαταστησεις 64bit software σε 32bit os. Το αντιθετο γινεται.

Ο μονος τροπος ειναι μεσω καποιου Vitrual Machine να περασεις 64bit εγκατασταση των windows, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που "βολευει" σαν λυση.

Αν θελεις ανεφερε πιο λογισμικο ειναι ακριβως μηπως μπορει να σε βοηθησει καποιος να βρεις την 32bit εκδοση του καθως ειναι λιγο παραξενο να υπαρχει 64bit εκδοση και οχι 32bit. Συνηθως το αναποδο ισψυει καποιες φορες.

Δημοσ.

32bit έκδοση σίγουρα υπάρχει, το θέμα είναι πως είναι σπασμένο και από όσο έψαξα σε torrents δεν βρίσκω την 32bit version μόνο μια 64αρα...

Δημοσ.

Τοτε υπαρχουν 3 επιλογες για την περιπτωση σου:

- Αποκτας νομιμα την 32bit εκδοση του software

- Kανεις εγκατασταση μεσω virtual machine μια 64bit εκδοση των Windows

- Κανεις φορματ και καθαρη εγκατασταση μιας 64bit εκδοσης των Windows στο PC (με την προυποθεση οτι το συστημα σου υποστηριζει 64bit αρχιτεκτονικη - λογικα θα υποστηριζει εκτος αν ειναι παρα πολυ παλιο)

Δημοσ.

Ε, πες μας ποιο πρόγραμμα είναι. Τόσο απόρρητο είναι; Μπορεί να τσιμπήσεις κανένα pm.

Χεχε, είχα λάβει ήδη pm και βρήκα λύση, μιλάω για το autodesk CFD simulation.

Δημοσ.

Και πως ειχες λαβει "ηδη" πμ πριν πεις το προγραμμα? Εχουμε "μαγους" στο φορουμ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...