tazos87 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μαθαινοντας java και εχοντας ως στοχο το android,θελω να ρωτησω πως κανω ενα απλο πραγμα: Πως αρχιζω ενα προτζεκτ με τον κωδικα που εχω γραψει σε java?? Εχω εγκαταστησει το Android sdk και εχω τρεξει στη συσκευη το default προγραμμα που εμφανιζει "hello world". Ξεκιναω ως android project(eclipse εχω) αλλα μετα.... Δεν ηξερα που να αντιγραψω τον κωδικα!(αν πρεπει να το κανω αυτο) Παρακαλω διαφωτιστε με.
ALLisCHAOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 θα πρότεινα να δεις κανένα tutorial για begginers στο youtube. ρίξε μια ματιά αν θες σε αυτό το συνδεσμο και αν χρειαστείς κάτι πιο ειδικό μετά ή εχεις κάποιο πρόβλημα εδώ ήμαστε Site: newBoston
theodoros8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μια συμβουλή και μετα έρχονται τα tutorials. Βάλε sdk και eclipse και βάλε το android studio και κανε install τι θες απο το sdk.επειτα βάλε το genymotion emulator και μετα ξεκινά τα tutorial. Θα γλυτωσεις πολυ χρόνο ετσι. Sent from my iPhone using Insomnia
tazos87 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Φαίνεται να καλύπτει τα πάντα το NewBoston... Ευχαριστώ,πολύ καλό. (Απλά με κάποιους εξειδικευμένους όρους δεν είμαι εξοικειωμένος οπότε στην αρχή θα μου πάρει λίγη ώρα παραπάνω) Εχω eclipse,sdk κλπ και θα τρέχω στη συσκευή για μεγαλύτερη αμεσότητα και ακρίβεια(μου καθυστερουσε ο emulator). Μόνο το android studio δεν έχω!
Lanike71 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Φαίνεται να καλύπτει τα πάντα το NewBoston... Ο Bucky είναι κορυφή... :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα