Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ειμαι νεος κατοχος σε android και samsung s4 . Αυτο που θέλω να ρωτήσω και χρειάζομαι τα φώτα σας ειναι ότι όταν κάνω μεταφορά μιας εφαρμογής στην sd card δεν την κάνει ολοκληρη. Δηλ κατεβαζω μια εφαρμογή 1 gb και κάνει μεταφορά μονο 30 mb γιατι? Η εκδοση που έχω ειναι 4.3 . Ακόμα γιατι δεν μου έχει βγεί αναβάθμιση για κιτ κατ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

αρχικα κατι κανεις λαθος με την αναβαθμιση...

απο την στιγμη που εχει βγει για το δικο μου που ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας (που σημαινει οτι παιρνει την αναβαθμιση τελευταιο απο ολους)...παει να πει οτι εχει βγει για ολα τα σ4...υποθετω δηλ ...

κατα 2ο , για ποιες εφαρμογες μιλαμε..2-3 που ετυχε να περασω στην καρτα..τις περασε ολοκληρες και αφησε ενα μικρο μερος στην εσωτερικη μνημη...ισως να χει να κανει δηλ με το ειδος της εφαρμογης...

τι ειδους εφαρμογη δηλ ειναι 1 γιγα μεγεθος?!?!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος με την αναβάθμιση γιατι πάω πληροφορίες συσκευής ενημέρωση λογισμικού-->ενημέρωση κάνει σύνδεση στο διακοκομιστή και μου γράφει οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις εχουν ήδη εγκατασταθεί. Τώρα δεν ανέφερα οτι είναι το s4 i9506 αν παίζει κάποιο ρόλο. Τώρα που δεν μου αναφέρει αναβάθμιση πρέπει να το πάω πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα?

Τώρα να πώ τν αλήθεια κατέβασα το gt racing 2 και έκανε μεταφορά μόνο 30 mb απο το 1 gb. Σε άλλες εφαρμογές κάνει απευθείας εγκατασταση στην sd αλλα αποθηκευει και 350 kb στην κύρια μνήμη.

Το ξαναναφέρω ότι είμαι νέος χρήστης στο android αν μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι πρέπει να κάνω με την sd αλλα και με την αναβάθμιση θα με βοηθούσες πολύ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος με την αναβάθμιση γιατι πάω πληροφορίες συσκευής ενημέρωση λογισμικού-->ενημέρωση κάνει σύνδεση στο διακοκομιστή και μου γράφει οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις εχουν ήδη εγκατασταθεί. Τώρα δεν ανέφερα οτι είναι το s4 i9506 αν παίζει κάποιο ρόλο. Τώρα που δεν μου αναφέρει αναβάθμιση πρέπει να το πάω πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα?

Τώρα να πώ τν αλήθεια κατέβασα το gt racing 2 και έκανε μεταφορά μόνο 30 mb απο το 1 gb. Σε άλλες εφαρμογές κάνει απευθείας εγκατασταση στην sd αλλα αποθηκευει και 350 kb στην κύρια μνήμη.

Το ξαναναφέρω ότι είμαι νέος χρήστης στο android αν μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι πρέπει να κάνω με την sd αλλα και με την αναβάθμιση θα με βοηθούσες πολύ.

Φυσικα και παιζει ρολο το οτι ειναι το 9506.Απο οτι βλεπω και στο sammobile δεν εχει βγει 4.4 ακομη για τη συσκευη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...