26hint Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας. Συγκεκριμένα μιλάω για στικάκι usb Netgear WG111v3 Μήπως ξέρει κάποιος τη λύση; Εχω δοκιμάσει διάφορους drivers για τα windows 7 64bit μα δε λενε να δουν τα usb και να συνδεθούν με το router. Με τα xp μια χαρά αντιθέτως. Υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει κάποια ρύθμιση στα windows 7 και να αδυνατούν να δουν τους αντάπτορες; Βασικά τους βλέπουν αλλα απο κάτω βγάζει το κίτρινο σημαδάκι οτι δεν μπορει να τους οδηγήσει. Καμιά ιδεα; Ευχαριστω.
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θες τον driver για 7 φιλε, αν δεν υπαρχει καιρος να πας σε αλλο usb adapter.
jim_p Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 O driver απο εδω* δεν δουλευει δηλαδη? http://support.netgear.com/product/WG111v3#wrapper *αυτο που λεει "WG111v3 Software Version 2.0.0 (Win 7, Vista, XP, 2000, 98, ME)"
26hint Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 jim_p οχι, τους δοκιμασα.Γι αυτο φοβάμαι οτι ειναι κάποια ρυθμιση που εχω κανει στα windows7 ή κατι αφημένο απο τα απο τα πολλά installation-unistallation antivirus που ειχα δοκιμασει.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 κανα αλλο Pc δεν εχεις για να κανεις δοκιμη τo usb stick για να δεις αν παιζει η οχι.δοκιμασες μονο τους drivers και οχι και το προγραμμα?μηπως κανα προγραμμα μπλοκαρει την εγκατασταση?δεν περναει τους drivers ή δεν βρισκει δικτυο?το πρωτο αν καταλαβα σωστα.αν εχεις περασει πολλα μια δοκιμη θα ηταν να κανεις κανα formataki αν δεν βαριεσαι.επισης μηπως το software ειναι για 32 mbit windows και δεν παιζει σε 64 bit?
26hint Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Super Goofy ολα οσα λες ισχυουν. Απο που να πρωτοξεκινησω δε ξερω...!!! Super Goofy ολα οσα λες ισχυουν. Απο που να πρωτοξεκινησω δε ξερω...!!! οχι αλλο pc δεν εχω. απλως στον ιδιο εχω και σκληρο με xp που το αναγνωριζει, εξου και σας μιλαω αλλιως θα μουν off -line και κλινικά νεκρος!
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 η μια λυση θα ηταν καθαρη εγκατασταση στα 7 αρια και η δευτερη λυση 32 bit αντι για 64 να δει μηπως φταιει αυτο και οι drivers δεν παιζουν σε 64bit windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα