Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιείται αντί του skype...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Όχι με άλλους λογαριασμούς αλλά με το λογαριασμό που συνδέομαι στο skype και έχω τις επαφές μου να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να υποστηρίζει το λογαριασμός του skype και να μπορώ να έχω εκεί τις επαφές μου...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιείται αντί του skype...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Όχι με άλλους λογαριασμούς αλλά με το λογαριασμό που συνδέομαι στο skype και έχω τις επαφές μου να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να υποστηρίζει το λογαριασμός του skype και να μπορώ να έχω εκεί τις επαφές μου...

Ευχαριστώ!

Άμα θέλεις να κάνει και κλήσεις, όχι δεν υπάρχει. Για να στέλνεις μηνύματα, υπάρχει το pidgin και μετά εγκαθιστάς το skype plugin.

Δημοσ.

Το skype χρησιμοποιει ενα δικο του πρωτοκολλο επικοινωνιας που ειναι κατακλειστο, γιαυτο κανενα αντιστοιχο προγραμμα δεν μπορει να εχει προσβαση στα του skype. Ακομα και το skype plugin του pidgin, και του οποιουδηποτε multi protocol client, απαιτει το skype να τρεχει απο πισω.

Οποτε, η απαντηση για το skype συγκεκριμενα, ειναι "οχι".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...