kotsos.turbo Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα την σύνδεση μου από 8 σε 24 και ενώ όταν είχα 8 έπιανα 6 Mbps τώρα με την 24 πιάνω μόλις 12 πείρα τηλέφωνο στην cyta και μου λεν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άμα βάλω vdsl μέχρι πόσο download speed kai upload speed μπορεί να έχω μένω γύρο στα 950 μέτρα από το κέντρο?
Godian Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 φίλε μου γράφει μέσα στο ρουτερ πόσο μπορείς να πιάσεις το ανώτερο. κακός στην αναβάθμισαν.... δε γίνετε να κάνεις τίποτα κατέβασε πάλι πακετο ουτε να το σκεφτεσαι για vdsl φιλε μου
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα πρόσφατα αναβάθμισα την σύνδεση μου από 8 σε 24 και ενώ όταν είχα 8 έπιανα 6 Mbps τώρα με την 24 πιάνω μόλις 12 πείρα τηλέφωνο στην cyta και μου λεν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άμα βάλω vdsl μέχρι πόσο download speed kai upload speed μπορεί να έχω μένω γύρο στα 950 μέτρα από το κέντρο? Είναι έως 24 mbps, σε όλες τις εταιρίες, οπότε τα 12 από τα 24 τα δικαιολογούν. Τώρα κακώς ή καλώς έχει γρηγορότερο net απο πριν, εάν δεν σε ικανοποιεί υποβάθμισε την , μην σκεφτείς για άλλον πάροχο γιατί τα ίδια θα πάρεις. Για VDSL κοίτα ΟΤΕ/HOL μιας και δίνουν από KV και όχι από Α/Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα