Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα μικρο,ισως και μεγαλο προβλημα.Λογω κρισης συνδεομαι σε hotspot με την κεραια της tp link wa5210 και μετα μπαινω σε μια απο τις 4 θυρες lan απο ενα παλιο modem-router netfaster iad ως access point.Ολα αυτα για δωρεαν wifi μεσα στο σπιτι.Ταχυτητες ικανοποιητικες 3-11mbs αναλογα τις ωρες.Ομως καθε λιγο και λιγακι ζηταει login απο το hotspot του δημου.

Παρεπιπτοντως παλιοτερα ειχα ενα παλιο zyxel wifi router και λειτουργουσαν ολα καμπανα.Απλα το νεκρωσα με λαθος firmware!Δοκιμασα με ενα σκετο access point,δυστυχως παλι τα ιδια.Να ψαξω για κανενα παλιο router με εισοδο internet και να ευχομαι να λειτουργησει?Θα ημουν ευγνωμων για καθε βοηθεια.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι οτι στησανε σωστο hotspot στο δημο σου στο μεσοδιαστημα απο το παλιο σου access point μεχρι την αποκτηση του 5210. Δηλαδη βαλαν ρυθμιση να επιτρεπεται προσβαση στο δικτυο για καποιο χρονικο διαστημα ανα συσκευη και μετα να πρεπει να ξανακανει login.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλημερα φιλε μου.Τελικα αλλο modem router και αλλο σκετο router.Πηρα ενα tp link router και ηρεμησα.Καμμια αποσυνδεση πλεον και  ολα τελεια.Σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου να μου απαντησεις.Να περνας καλα.Σωτηρης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...