Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

χρειάζομαι στην βοήθειά σας στο εξής. Λόγω χώρου πρέπει το pc με την 22άρι οθόνη να το μαζέψω και να πάρω ένα laptop στην θέση του χωρίς να με ενδιαφέρει να το μεταφέρω εύκολα αφού θα μένει στο σπίτι πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Λόγω του ότι τόσο καιρό δουλεύω σε 22άρα οθόνη νομίζω πως το laptop πρέπει να είναι 17άρι. Από κει και πέρα επειδή κάνω συγχρόνως πολλά πράγματα στον υπολογιστή όπως mediamonkey, jdownloader, chrome, κανένα convert ταινιών, αλλά και προγραμματισμό όπως netbeans κτλ νομίζω πως χρειάζομαι κάτι με καλό επεξεργαστή. Κοίταζα για τετραπύρηνους i7 αλλά δεν βρήκα κάτι σε λογικές τιμές ~1000 ευρώ σε dell παρά μόνο σε toshiba, το p70-a-129 αλλά και εκεί η τιμή φτάνει τα 1300 ευρώ. Επιπλέον, νομίζω πως χρειάζομαι έναν δίσκο με 1tb και μνήμη 8gb. Το περίεργο είναι ότι η dell στα laptop κάτω από 1500 ευρώ δεν έχει αξιολόγους επεξεργαστές. Επιπλέον νομίζω πως θα είναι καλό να έχει αξιόπιστη εγγύηση.

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

εγω θα κοιτουσα αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4682416/Lenovo-IdeaPad-Z710-i7-4702MQ-4GB-1TB.html

η υποστηριξη της Lenovo ειναι απ' τις καλυτερες πλεον.

αν σε ενδιαφερει πολυ η "υποστηριξη" τοτε ισως να κοιταγες καποιο business-line ThinkPad.

Καλό μου φαίνεται αν και νομίζω πως τα 4GB μνήμη είναι λίγα για windows. Επιπλέον, μου φαίνεται παράξενο πως ένα αρκετά καλό μοντέλο το έχει μόνο ένα κατάστημα στο skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...