Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ δεν νομίζω να έχει θέμα..αλλά δεν είναι καλό τροφοδοτικό :

Είναι ένα HEC των 350W που δεν έχει Active PFC και βασίζεται σε παλιό σχεδιασμό τροφοδοτικών (που δεν δίνουν πολύ σημασία στην 12άρα) και απλά έβαλαν πάνω ένα 24πινο και καλώδια sata. Μέγιστη αποδοτικότητα : 76% 

Δεν το λέω εγώ : http://www.hardwaresecrets.com/article/332/9

Εμ για αυτό φοβάμαι και εγώ για κάρτες τύπου 7770/R7 250x.Καλύτερα να πάρει μία μεταχειρισμένη 7750 (πωλούσε μία ένα παιδί στα 45 ευρώ) από εδώ και έναν C2Q όπως πολύ καλά είπες και θα είναι κομπλέ!Θα βγει κοντά στα 110 ευρώ πάνω κάτω (60 CPU + 50 GPU) και θα είναι άριστο το σύστημα για ελαφρύ gaming και browsing!

• Like 2
Δημοσ.

Εμ για αυτό φοβάμαι και εγώ για κάρτες τύπου 7770/R7 250x.Καλύτερα να πάρει μία μεταχειρισμένη 7750 (πωλούσε μία ένα παιδί στα 45 ευρώ) από εδώ και έναν C2Q όπως πολύ καλά είπες και θα είναι κομπλέ!Θα βγει κοντά στα 110 ευρώ πάνω κάτω (60 CPU + 50 GPU) και θα είναι άριστο το σύστημα για ελαφρύ gaming και browsing!

Μπόμπα. (y)

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτή άμα είναι για ελαφρύ gaming και browsing. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Άμα παίζει παιχνίδια όπως minecraft...

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=xfx+r7+240 (την δεύτερη)

Η GT640 έχει core clock 900MHz βέβαια, αλλά αφου λέτε οτι είναι ακριβή...(όντως είναι λίγο τσιμπημένη)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτή άμα είναι για ελαφρύ gaming και browsing. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Άμα παίζει παιχνίδια όπως minecraft...

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=xfx+r7+240 (την δεύτερη)

Η GT640 έχει core clock 900MHz βέβαια, αλλά αφου λέτε οτι είναι ακριβή...(όντως είναι λίγο τσιμπημένη)

Καλούτσικη είναι και αυτή αλλά γιατί να πετάξει 50 ευρώ στα σκουπίδια ουσιαστικά!Ας πάρει μεταχειρισμένη καλύτερη μία 7750 γιατί δεν ξέρεις τι "ελαφριά" games θα βγουν αύριο-μεθαύριο!Επίσης να πάρει φυσικά την έκδοση 1GB GDDR5.Όχι 2GB γιατί όλες οι 2GB είναι GDDR3. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι bulk.

Δεν είναι καλή αγορά η 7750 σε τέτοια τιμή που δείξε ο sakisof...Σε 250,250Χ,750 δες καλύτερα,ή σε καμμιά προσφορά κλπ.

Έχεις δίκιο 

http://www.e-shop.gr/gigabyte-hd7770-gv-r777oc-1gd-1gb-pci-e-retail-p-PER.516460

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/287737-cpu-intel-core-2-quad-24-ghz/

150€.

Εγώ πιστεύω το τροφοδοτικό θα το αντέξει. Η δύναμή του είναι υπερ-αρκετή για αυτά. Απλώς,δεν ξέρουμε πόσο παλιό είναι. Αν είναι πολύ παλιό,υπάρχει κίνδυνος.

Ας πάρει και έναν μεταχειρισμένο Core 2 Quad και το μηχάνημα θα πετάει!

πολύ ωραία ιδέα δεν σκέφτηκα  να του βάλω και ενα Quad , άπλα  εντάξει το πόσο των 150 πιο πολύ το έβαλα μήπως και χρειαστώ τροφοδοτικό (δούλευε 3 χρόνια μέρα νύχτα  , και το φοβάμαι αν και δεν μου εχει κανει κιχ ) ετσι κι αλλιώς προσανατολίζομαι σε μια φθηνή "αναβάθμιση (που λεει ο λόγος)" γιατί σκοπεύω να πάρω άλλο μηχάνημα  οοοόταν μπορέσω   :unsure:  .

καλή και πιο καλή η τιμή της η ακόμα  κι αυτή δεν μεγάλη διάφορα στην τιμη και εχει  ddr5  , είμαι μεταξύ αυτής  και θα ψάξω να βρω καμιά μεταχειρισμένη 7750 που λεει ο sakis . ψήνομαι βεβαία πολύ να πάρω και έναν μεταχ. quad  :-)

Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο 

πολύ ωραία ιδέα δεν σκέφτηκα  να του βάλω και ενα Quad , άπλα  εντάξει το πόσο των 150 πιο πολύ το έβαλα μήπως και χρειαστώ τροφοδοτικό (δούλευε 3 χρόνια μέρα νύχτα  , και το φοβάμαι αν και δεν μου εχει κανει κιχ ) ετσι κι αλλιώς προσανατολίζομαι σε μια φθηνή "αναβάθμιση (που λεει ο λόγος)" γιατί σκοπεύω να πάρω άλλο μηχάνημα  οοοόταν μπορέσω   :unsure:  .

καλή και πιο καλή η τιμή της η ακόμα  κι αυτή δεν μεγάλη διάφορα στην τιμη και εχει  ddr5  , είμαι μεταξύ αυτής  και θα ψάξω να βρω καμιά μεταχειρισμένη 7750 που λεει ο sakis . ψήνομαι βεβαία πολύ να πάρω και έναν μεταχ. quad  :-)

Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ 

Τον Quad να το πάρεις με κλειστά μάτια!!Για κάρτα κοίτα πρώτα για μεταχειρισμένη 7750 που είναι αρκετά καλύτερη από την R7 240 και αν δεν βρεις πήγαινε στην 240.Θα δεις τεράστια διαφορά ούτως η άλλος με την onboard που έχεις τώρα!

Δημοσ.

Ο E7300 έχει FSB 1066. Μήπως να αναβάθμιζες τις μνήμες σου καλύτερα (προσθέτοντας και παραπάνω άμα έχεις <3 ή 4GB)

Επίσης να προσθέσω πως τα Nvidia chipset εκείνης της εποχής ήταν περιβόητα για τις θερμοκρασίες που σήκωναν. Κάτι ακόμα που είδα είναι οτι υποστηρίζει hybrid SLI, χρησιμοποιόντας onboard και PCIX μαζί. Και μία παλιά δική μου (ECS αν θυμάμαι καλά) έκανε HSLI και έψηνες ομελέτα. 

Η πιό γρήγορη κάρτα είναι η GTX260. Άμα έβρισκες μία με 20-30 ευρώ θα σε βόλευε. Όμως ξεχνάς παιχνίδια με DX11.   <----Sorry, μου διέφυγε, τροφοδοτικό.  :mellow:

Δημοσ.

Ο E7300 έχει FSB 1066. Μήπως να αναβάθμιζες τις μνήμες σου καλύτερα (προσθέτοντας και παραπάνω άμα έχεις <3 ή 4GB)

Έχω ήδη 2 Χ 2GB   αλήθεια κανένα φθηνό κάλο τροφοδοτικό σε περίπτωση που με αφήσει ; κατι τετοιο   αρκει  υπάρχει κατι φθηνότερο η πρέπει να παω σε καλύτερο ;

Δημοσ.

Έχω ήδη 2 Χ 2GB   αλήθεια κανένα φθηνό κάλο τροφοδοτικό σε περίπτωση που με αφήσει ; κατι τετοιο   αρκει  υπάρχει κατι φθηνότερο η πρέπει να παω σε καλύτερο ;

Οτιδήποτε έχει active PFC και >18Α στα +12V είναι εντάξει. Τα περισσότερα είναι στα 30 ευρώ. 

Δημοσ.

Στη τιμή της είναι μια χαρά και είναι και καινούρια.Αποφεύγεις και το ψάξιμο σε μεταχειρισμένη και στο τι μπορεί να βγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...