emmsok Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : < 150Χρήση υπολογιστή : πολύ πολύ ελαφρύ gaming , σερφαρισμαΛοιπόν μητρική εχω την ASUS P5N7A-VM με τον CORE 2 DUO E7300 2.66 GHZ κάρτα οθόνης δεν εχω , χρησιμοποιώ την on-board 4 gb ram , win7 , σε αυτο το κουτί και τροφοδοτικό THERMALTAKE W0061 TR2 POWER 420W σκέφτομαι να του βάλω μια καρτούλα οθόνης σαν κι αυτη π.χ. αλλά 1) δεν ξέρω αν χωράει γιατί το κουτί είναι πολύ μικρο 2) δεν ξέρω αν θα εχω κάποιο πραγματικό όφελος θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορώ να κάνω κατι κι αν αξίζει τον κόπο , έτσι κι αλλιώς θα πάω σε νέο pc άπλα χρειάζομαι και αυτό ευχαριστώ
sakisosf Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Με τίποτα η GT640 για 80 ευρώ.Πάρε την R7 250x αν και ίσως σε κρατάει πίσω ο CPU στα παιχνίδια!Καλύτερα μάζεψε λεφτά για ολοκληρωτική αναβάθμιση!Πούλα το PC που έχεις τώρα και βάλε και το ποσό που σκόπευες να διαθέσεις για αναβάθμιση και χτίσε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό που έχεις!Αλλά σε τι δεν σε ικανοποιεί το σύστημα που έχεις τώρα;;Αν δεν μπορείς πάντως τώρα για full αναβάθμιση πάρε την R7 250x που σου είπα πριν και θα είσαι κομπλέ και την κρατάς για επόμενο σύστημα!
scha13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η GT640 με ddr5 μνήμη είναι μία καλή λύση για να σε κρατήσει μερικούς μήνες/χρόνο+ για να έχεις καλύτερη εικόνα με την εισαγωγή των Broadwell/Haswell E. Για ελαφρύ gaming είναι οκ. Και από χώρο είσαι οκ, γιατί είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις. Άσε που δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις ρεύματος. LOL 60 fps 1
sakisosf Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η GT640 με ddr5 μνήμη είναι μία καλή λύση για να σε κρατήσει μερικούς μήνες/χρόνο+ για να έχεις καλύτερη εικόνα με την εισαγωγή των Broadwell/Haswell E. Για ελαφρύ gaming είναι οκ. Και από χώρο είσαι οκ, γιατί είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις. Άσε που δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις ρεύματος. LOL 60 fps Καλή είναι αλλά όχι για 80 ευρώ!Γιατί να μην πάρει την R7 250x στα ίδια χρήματα που είναι ΠΟΛΥ ανώτερη;;
scha13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλή είναι αλλά όχι για 80 ευρώ!Γιατί να μην πάρει την R7 250x στα ίδια χρήματα που είναι ΠΟΛΥ ανώτερη;; Πάρα πολύ καλή είναι, αλλά θέλει τροφοδοσία έξτρα και κατά πόσο γονατισμένο είναι το τροφοδοτικό δεν γνωρίζω. Όχι οτι την πατάει κάτω, στα ίδια έρχονται, λίιγο καλυτερη η AMD. Και εικοσι ευρώ πιό ακριβή. Προτίμησε την Gainward αν πάς για NVidia. 10 ευρώ φτηνίοτερη της Asus.
sakisosf Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πάρα πολύ καλή είναι, αλλά θέλει τροφοδοσία έξτρα και κατά πόσο γονατισμένο είναι το τροφοδοτικό δεν γνωρίζω. Όχι οτι την πατάει κάτω, στα ίδια έρχονται, λίιγο καλυτερη η AMD. Και εικοσι ευρώ πιό ακριβή. Προτίμησε την Gainward αν πάς για NVidia. 10 ευρώ φτηνίοτερη της Asus. Μια χαρά την πατάει κάτω!Η 640 είναι αρκετά πιο αργή από την 650 που είναι επίσης αρκετά πιο αργή από την R7 250x η οποία είναι μια refreshed 7770.Είναι πολύ καλύτερη και κάνει 76 euro από εδώ:https://www.skroutz.gr/s/4535357/Asus-Radeon-R7-250X-1GB-90YV05U0-M0NA00.html Αν πάλι φοβάται το τροφοδοτικό ας πάρει την 7750 που είναι και πάλι πολύ ανώτερη από την 640,καταναλώνει 50-60w και δεν θέλει έξτρα τροφοδοσία! 2
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν αξίζει σε τέτοια τιμή η 640 και είναι πιο αργή γενικά από φθηνότερες radeon.
emmsok Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας Με τίποτα η GT640 για 80 ευρώ.Πάρε την R7 250x αν και ίσως σε κρατάει πίσω ο CPU στα παιχνίδια!Καλύτερα μάζεψε λεφτά για ολοκληρωτική αναβάθμιση!Πούλα το PC που έχεις τώρα και βάλε και το ποσό που σκόπευες να διαθέσεις για αναβάθμιση και χτίσε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό που έχεις!Αλλά σε τι δεν σε ικανοποιεί το σύστημα που έχεις τώρα;;Αν δεν μπορείς πάντως τώρα για full αναβάθμιση πάρε την R7 250x που σου είπα πριν και θα είσαι κομπλέ και την κρατάς για επόμενο σύστημα! sakisoft εντελώς τυχαίο το παράδειγμα της GT640 μιας και δεν έχω ιδέα απο κάρτες οθόνης και ιδικά της τελευταίας δεκαετίας , τωρα για το pc το ξερω δε λεει απλα ετσι κι αλλιως θα πάρω αλλο χωρις να το πουλήσω γιατι χρειάζομαι τη θέση εργασίας (τετραμελής οικογένεια ) και η αλήθεια ειναι οτι για τα παιχνιδάκια της... προηγούμενης δεκαετίας (+ minecraft ) που παίζουμε τα καταφέρνει άπλα θελω να του δώσω ανάσες για να το κρατήσω οσο περισσότερο γίνεται . Η GT640 με ddr5 μνήμη είναι μία καλή λύση για να σε κρατήσει μερικούς μήνες/χρόνο+ για να έχεις καλύτερη εικόνα με την εισαγωγή των Broadwell/Haswell E. Για ελαφρύ gaming είναι οκ. Και από χώρο είσαι οκ, γιατί είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις. Άσε που δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις ρεύματος. LOL 60 fps Ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγω άπλα ρώτησα γιατι σαφώς θα με κρατήσει λιγο πίσω η cpu όπως λεει ο sakisoft . Αυτο που με τρομάζει ειναι λιγο το ρεύμα γιατι αν πω να παω και σε αλλο τροφοδοτικό δε λεει . Και η αλλη απορια μου ειναι μήπως να παω σε κάποια μικρότερη / φθηνότερη / παλιότερο μοντέλο / ξέρω γω . Δεν αξίζει σε τέτοια τιμή η 640 και είναι πιο αργή γενικά από φθηνότερες radeon. Μάλλον διάλεξα τυχαία κάποια ακριβή δεν εχω θεμα να παω σε radeon απλα δεν ηξερα σε ποια να παω μιας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αλλού (σε μεταγενέστερο pc εννοώ ) μη πάει τζάμπα άκλαφτη Να πάω πιθανόν σ' αυτή (7750) ;;; ελπίζω να χωράει στο κουτί και να με παίρνει το τροφοδοτικό οπως λεει ο sakisoft όπως και να εχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
sakisosf Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας sakisoft εντελώς τυχαίο το παράδειγμα της GT640 μιας και δεν έχω ιδέα απο κάρτες οθόνης και ιδικά της τελευταίας δεκαετίας , τωρα για το pc το ξερω δε λεει απλα ετσι κι αλλιως θα πάρω αλλο χωρις να το πουλήσω γιατι χρειάζομαι τη θέση εργασίας (τετραμελής οικογένεια ) και η αλήθεια ειναι οτι για τα παιχνιδάκια της... προηγούμενης δεκαετίας (+ minecraft ) που παίζουμε τα καταφέρνει άπλα θελω να του δώσω ανάσες για να το κρατήσω οσο περισσότερο γίνεται . Ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγω άπλα ρώτησα γιατι σαφώς θα με κρατήσει λιγο πίσω η cpu όπως λεει ο sakisoft . Αυτο που με τρομάζει ειναι λιγο το ρεύμα γιατι αν πω να παω και σε αλλο τροφοδοτικό δε λεει . Και η αλλη απορια μου ειναι μήπως να παω σε κάποια μικρότερη / φθηνότερη / παλιότερο μοντέλο / ξέρω γω . Μάλλον διάλεξα τυχαία κάποια ακριβή δεν εχω θεμα να παω σε radeon απλα δεν ηξερα σε ποια να παω μιας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αλλού (σε μεταγενέστερο pc εννοώ ) μη πάει τζάμπα άκλαφτη Να πάω πιθανόν σ' αυτή (7750) ;;; ελπίζω να χωράει στο κουτί και να με παίρνει το τροφοδοτικό οπως λεει ο sakisoft όπως και να εχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Μια χαρά θα χωράει στο κουτί απλά πρέπει να βεβαιωθείς ότι η οθόνη σου έχει DVI ή DisplayPort γιατί αλλιώς θα πρέπει να μπλέξεις με αντάπτορες κτλ και δεν λέει!Αν έχεις μόνο VGA πήγαινε εδώ:https://www.skroutz.gr/s/435894/Gigabyte-Radeon-HD7750-1G%CE%92-OC.html
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Να πάω πιθανόν σ' αυτή (7750) ;;; ελπίζω να χωράει στο κουτί και να με παίρνει το τροφοδοτικό οπως λεει ο sakisoft όπως και να εχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Είναι bulk. Δεν είναι καλή αγορά η 7750 σε τέτοια τιμή που δείξε ο sakisof...Σε 250,250Χ,750 δες καλύτερα,ή σε καμμιά προσφορά κλπ.
sakisosf Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Φοβάται για το τροφοδοτικό ο φίλος αλλιώς φυσικά και θα του έλεγα να πάει στην 250x στα 76 ευρώ!Αλλά δεν μας είπε οθόνη βέβαια ακόμα!
AMD Expert Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/gigabyte-hd7770-gv-r777oc-1gd-1gb-pci-e-retail-p-PER.516460+ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/287737-cpu-intel-core-2-quad-24-ghz/150€.Εγώ πιστεύω το τροφοδοτικό θα το αντέξει. Η δύναμή του είναι υπερ-αρκετή για αυτά. Απλώς,δεν ξέρουμε πόσο παλιό είναι. Αν είναι πολύ παλιό,υπάρχει κίνδυνος.Ας πάρει και έναν μεταχειρισμένο Core 2 Quad και το μηχάνημα θα πετάει!
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εντάξει το ΤΤ δεν ήταν top αλλά ούτε και no name.Αν έχει κάνει νορμάλ χρήση δε νομίζω να χει θέμα.Οι πιθανότητες είναι υπέρ στο να μην έχει.
AMD Expert Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εντάξει το ΤΤ δεν ήταν top αλλά ούτε και no name.Αν έχει κάνει νορμάλ χρήση δε νομίζω να χει θέμα. Ούτε εγώ δεν νομίζω να έχει θέμα..αλλά δεν είναι καλό τροφοδοτικό : Είναι ένα HEC των 350W που δεν έχει Active PFC και βασίζεται σε παλιό σχεδιασμό τροφοδοτικών (που δεν δίνουν πολύ σημασία στην 12άρα) και απλά έβαλαν πάνω ένα 24πινο και καλώδια sata. Μέγιστη αποδοτικότητα : 76% Δεν το λέω εγώ : http://www.hardwaresecrets.com/article/332/9
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το γνωρίζω,για αυτό είπα οτι δεν είναι και no name. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα