Shyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το overclock εχει τα θετικα και τα αρνητικα του. Η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη, και υπαρχουν απειρα tutorials, videos για το πως να το κανεις και τι πρεπει να προσεξεις. Προσωπικα, παντα προτιμω τις ξεκλιδωτες εκδοσεις στους επεξεργαστες.
AMD Expert Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μαλιστα! κι εγω αυτό σκεφτόμουνα! γιατι δεν είμαι κι γνωστης οποτε φοβάμαι μην κανω καμια μαλακια Ωραία. Τώρα αγόρασε και την r9 280x αντί της 280 και το σύστημα θα φυσάει για 5ετία άνετα 1
Johnboy21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το overclock εχει τα θετικα και τα αρνητικα του. Η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη, και υπαρχουν απειρα tutorials, videos για το πως να το κανεις και τι πρεπει να προσεξεις. Προσωπικα, παντα προτιμω τις ξεκλιδωτες εκδοσεις στους επεξεργαστες. τα αρχητικα ποια είναι? Ωραία. Τώρα αγόρασε και την r9 280x αντί της 280 και το σύστημα θα φυσάει για 5ετία άνετα οποτε εσυ λες μητρικη H97 ?? που δεν κανει oc!
Shyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τα αρνητικα στο overclock πολυ περιπλητικα ειναι -ασταθεια του συστηματος, - υπερθερμανση - ζημια στην μητρικη ή τον επεξεργαστη. Προσωπικα οσα overclock καναμε μαζι με φιλους στα pc τους κανενας δεν αντιμετοπισε προβλημα μεχρι στιγμης. Για μενα καλυτερα να πας σε ι5 4670k και Ζ97 μητρικη.
Johnboy21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τα αρνητικα στο overclock πολυ περιπλητικα ειναι -ασταθεια του συστηματος, - υπερθερμανση - ζημια στην μητρικη ή τον επεξεργαστη. Προσωπικα οσα overclock καναμε μαζι με φιλους στα pc τους κανενας δεν αντιμετοπισε προβλημα μεχρι στιγμης. Για μενα καλυτερα να πας σε ι5 4670k και Ζ97 μητρικη. εε ξεπερνα πολύ τον προυπολογισμο μου ! κατι σε φθηνοτερο σε επεξεργαστη ? σε Ζ97 θα πας σε ποια από ολες πεσ μου ποια πιστευεις εσυ πως είναι αρκετη καλη! και όχι παρα πολύ ακριβη
Shyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Συζηταμε τοση ωρα για το overclock, στα προηγουμενα ποστς δεν μπορεις να αποφασισεις σε ποιον να πας ξεκληδωτο ή κλειδωμενο και τωρα μου λες οτι ξεπερνας το budget! Μας δουλευεις ασχημααααα! 1
AMD Expert Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εε ξεπερνα πολύ τον προυπολογισμο μου ! κατι σε φθηνοτερο σε επεξεργαστη ? σε ποια από ολες πεσ μου ποια πιστευεις εσυ πως είναι αρκετη καλη! και όχι παρα πολύ ακριβη ASRock Z97 Extreme 4
Johnboy21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Συζηταμε τοση ωρα για το overclock, στα προηγουμενα ποστς δεν μπορεις να αποφασισεις σε ποιον να πας ξεκληδωτο ή κλειδωμενο και τωρα μου λες οτι ξεπερνας το budget! Μας δουλευεις ασχημααααα! καλα νταξ αστο γαματο αγορι αστο σορρυ ρε φιλε που δεν γεννηθηκα όπως εσυ που τα ειχες όλα εμφυτα στο κεφαλι κι εσυ καποτε να σου θυμησω ησουν στην θεση μου για αυτό σεβασουτο κι μιλα σωστα αιντε ASRock Z97 Extreme 4 ευχαριστω ρε φιλε
Shyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καλα νταξ αστο γαματο αγορι αστο σορρυ ρε φιλε που δεν γεννηθηκα όπως εσυ που τα ειχες όλα εμφυτα στο κεφαλι κι εσυ καποτε να σου θυμησω ησουν στην θεση μου για αυτό σεβασουτο κι μιλα σωστα αιντε ευχαριστω ρε φιλε Οχι, φιλε μου δεν παω να το παιξω ξερολας οπως νομιζεις. Και εγω πριν μια βδομαδα που εφτιαξα καινουργιο pc ζητησα την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα, παρ'ολα αυτα καθησα και εψαξα μονος μου οτι δεν ηξερα και εκανα την τελικη επιλογη της συνθεσης μου. Απλα πριν μερικα posts μας λες οτι σκεφτεσαι μεταξυ ξεκλειδωτου και κλειδωμενου επεξεργαστη. Προσπαθω να σε βοηθησω για αυτα που προσφερει το overclock και σου λεω την γνωνη μου. Και στο τελος μου λες οτι δεν εχεις budget για ι5 4670κ ενω εχουμε κανει ολη αυτην την αναλυση. 1
Johnboy21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Οχι, φιλε μου δεν παω να το παιξω ξερολας οπως νομιζεις. Και εγω πριν μια βδομαδα που εφτιαξα καινουργιο pc ζητησα την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα, παρ'ολα αυτα καθησα και εψαξα μονος μου οτι δεν ηξερα και εκανα την τελικη επιλογη της συνθεσης μου. Απλα πριν μερικα posts μας λες οτι σκεφτεσαι μεταξυ ξεκλειδωτου και κλειδωμενου επεξεργαστη. Προσπαθω να σε βοηθησω για αυτα που προσφερει το overclock και σου λεω την γνωνη μου και στο τελος μου λες οτι δεν εχεις budget για ι5 4670κ. καλα νταξ οκ ! ευχαριστω για την βοηθεια σου!
christos_0b Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ποπο , χαρα στο κουραγιο σας παιδια , Johnboy21 το θεμα δεν ειναι αν εισαι τρολλ η οχι , το θεμα ειναι αν τρολλαρεις εσκεμμένα η οχι. Θες ενα καλο all around pc με καλες δυνατοτητες gaming για μια 3-4ετια ?Οπως ειπαν τα παιδια τοσες φορες πας σε ενα i5(απλο οχι Κ)+280x με Η87 mb και καθαρισες. Ουτε overclock προκειται να κανεις καθως δεν γνωριζεις και δεν θα σου χρησιμευσει κιολας , και ο i5 99% της χρησης που θα του κανεις θα "καθεται" στα μισα και ποιο κατω, ακομα και στο μελλον. Αν θες να κανεις καπου την υπερβαση και να δωσεις μερικα λεφτα παραπανω καντο στην καρτα γραφικων , ολα τα υπολοιπα ειναι υπεραρκετα για την χρηση που το θες. Επισης , εχεις 22" οθονη fullhd φανταζομαι ,λογικα την εχεις 2-3 χρονια τουλαχιστον ετσι ? αμα πας σε ποιο απλο συστημα και οχι σε z97 κλπ , σου μενουν λεφτα στο μελλον να παρεις μια καλυτερη οθονη με μεγαλυτερη αναλυση/καλυτερα χρωματα/αποκριση κλπ. Υ.Γ : Αν δεν σε καλυπτουν οι εως τωρα απαντησεις , δεν υπαρχει λογος να το συνεχισεις 2
palamas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι εχεις αναλωθει πολυ..σου έχουμε προτεινει 3-4-5 συνθεσεις διαφορετικες ...δεν σε καλύπτουν παρα συνεχίζεις μονος σου να βρισκεις αλλες λύσεις που δυστυχως αντι να είναι καλύτερες ειναι χειροτερες επιπλέον ακομα ΕΣΥ δεν ξερεις τι θα κανεις με τον υπολογιστη σου.... οταν αποφασίσεις και μά8εις στο περίπου τι θες να κανεις εμείς εδώ ειμαστε ....ελα και τα ξαναλεμε
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Διάβασε και κάποια πράγματα και μόνος σου καλύτερα,σκέψου και αποφάσισε τι θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα