Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξαρταται τι θες... θες gaming? η θες απλα να βάλεις i5 για να λες οτι εβάλες i5?  αν θες να το χαρακτηρίσεις gaming θα επικεντρωθεις στην κάρτα γραφικων....τώρα αν εσύ θες i5 άλλου παπα ευαγγέλιο.... 

http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.htmlαμα επιμείνεις στον ιντελ καλύτερα βάλε αυτό.... 

και οχι τούβλο -χ

Δημοσ.

εξαρταται τι θες... θες gaming? η θες απλα να βάλεις i5 για να λες οτι εβάλες i5?  αν θες να το χαρακτηρίσεις gaming θα επικεντρωθεις στην κάρτα γραφικων....τώρα αν εσύ θες i5 άλλου παπα ευαγγέλιο.... 

http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.htmlαμα επιμείνεις στον ιντελ καλύτερα βάλε αυτό.... 

και οχι τούβλο -χ

όχι εν θελω ι5 γι καποιο λογο απλα μου εχουν πει ότι είναι καλυτερη για αυτό ! οκ θα δω γιατ μην φανταστεί ότι θα παιζω κι κανενα τρελο παιχνιδι κανενα λολ η call of duty ! κι μετα ιντερνετ πιοπολυ αυτά θελω απλα δεν θελω να μου κολαει πουθενα κι να πεταει

Δημοσ.

Αν το σύστημα θα το αναβαθμίσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (maximum 1 χρόνος) μπορείς να πας σε i5. καλύτερα. πολύ πιο ισχυρός από fx6300.  Επίσης το socket 1150 δεν έχει πεθάνει ακόμη,και θα βγουν κι άλλοι επεξεργαστές,οπότε θα'χεις δυνατότητα αναβάθμισης. το am3+ έχει πεθάνει,η amd πλέον βγάζει μόνο APUs.

Αν όμως θα το κρατήσεις πολύ καιρό έτσι και θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις για gaming τότε πας σε r9 280x+fx 6300 ασυζητητί. Αλλιώς θα έχεις χειρότερες επιδόσεις με ίδια χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε με τον fx θα σου κολλάει.... και όποιος σου είπε οτι είναι καλύτεροι οι ιντελ είναι βαθεία νυχτομένοι... εχούν διαφορες... σε άλλα υπερτερουν σε άλλα υστερούν..αναλόγως τι χρηση κάνεις

Δημοσ.

Αν το σύστημα θα το αναβαθμίσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (maximum 1 χρόνος) μπορείς να πας σε i5. καλύτερα. πολύ πιο ισχυρός από fx6300.  Επίσης το socket 1150 δεν έχει πεθάνει ακόμη,και θα βγουν κι άλλοι επεξεργαστές,οπότε θα'χεις δυνατότητα αναβάθμισης. το am3+ έχει πεθάνει,η amd πλέον βγάζει μόνο APUs.

Αν όμως θα το κρατήσεις πολύ καιρό έτσι και θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις για gaming τότε πας σε r9 280x ασυζητητί. Αλλιώς θα έχεις χειρότερες επιδόσεις με ίδια χρήματα.

ουτε με τον fx θα σου κολλάει.... και όποιος σου είπε οτι είναι καλύτεροι οι ιντελ είναι βαθεία νυχτομένοι... εχούν διαφορες... σε άλλα υπερτερουν σε άλλα υστερούν..αναλόγως τι χρηση κάνεις

wraia eyxristw

Δημοσ.

Δεν θα κολλάει βεβαίως,αλλά ο fx-6300 δεν είναι σε καμία περίπτωση όσο καλός όσο ένας haswell i5. Για τα χρήματά του ναι,το δέχομαι πως είναι καλύτερος. Γενικώς όμως όχι. Ακόμα και σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν 6 πυρήνες.

Πιο balanced και gaming-oriented είναι το build με 280x+fx6300,αν όμως θα αλλάξει κάρτα γραφικών σε έναν χρόνο το πολύ και θέλει ένα σύστημα αναβαθμίσιμο με προοπτικές για το μέλλον καλύτερα να πάει σε i5 με μια 270

άλλωστε,κι εγώ με την 270x μου δεν υπάρχει παιχνίδι που να'χω παίξει και να μην το μαξάρω σε 1080p με fps τουλάχιστον 40-50 (Battlefield 4,Grid 2,DiRT 3,GTA IV,Counter-Strike Global Offensive,NFS The Run κλπ)

Πήγα με i5 γιατί μέσα σε 6 μήνες θα βάλω σιγουράκι μια r9 290 (άτιμο μικρόβιο της αναβάθμισης!)

• Like 1
Δημοσ.

δεν αντιλέγω..απλα εγώ προσανατολίζομαι κυρίως στο ποστ του το οποίο ειναι για gaming pc ... και οχι για all around... για προτείνω φχ +280χ ...τώρα το αν το αναβαθμίσει ή όχι ειναι στην κρίση του...

Δημοσ.

δεν αντιλέγω..απλα εγώ προσανατολίζομαι κυρίως στο ποστ του το οποίο ειναι για gaming pc ... και οχι για all around... για προτείνω φχ +280χ ...τώρα το αν το αναβαθμίσει ή όχι ειναι στην κρίση του...

oxi όχι δεν θελω να το αναβαθμίζω ολη τη ωρα θελω να μου κρατησει καιρο αρα για αυτό να επιλεξω fx με 280χ?

Δεν θα κολλάει βεβαίως,αλλά ο fx-6300 δεν είναι σε καμία περίπτωση όσο καλός όσο ένας haswell i5. Για τα χρήματά του ναι,το δέχομαι πως είναι καλύτερος. Γενικώς όμως όχι. Ακόμα και σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν 6 πυρήνες.

Πιο balanced και gaming-oriented είναι το build με 280x+fx6300,αν όμως θα αλλάξει κάρτα γραφικών σε έναν χρόνο το πολύ και θέλει ένα σύστημα αναβαθμίσιμο με προοπτικές για το μέλλον καλύτερα να πάει σε i5 με μια 270

άλλωστε,κι εγώ με την 270x μου δεν υπάρχει παιχνίδι που να'χω παίξει και να μην το μαξάρω σε 1080p με fps τουλάχιστον 40-50 (Battlefield 4,Grid 2,DiRT 3,GTA IV,Counter-Strike Global Offensive,NFS The Run κλπ)

ωραια μια χαρα

Δημοσ.

oxi όχι δεν θελω να το αναβαθμίζω ολη τη ωρα θελω να μου κρατησει καιρο αρα για αυτό να επιλεξω fx με 280χ?

Ναι,καλύτερα. Θα'χεις καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με i5+r9 270 για gaming

• Like 1
Δημοσ.

άσε.... γιατι με επιασε και έμενα και  παρήγγειλα μια 770 ... την περιμένω πως και πως και τώρα διαλέγω σιγά σιγά για ι5 4670 Κ με Ζ97 ασε σου λέω κόλλημα

Δημοσ.

άσε.... γιατι με επιασε και έμενα και  παρήγγειλα μια 770 ... την περιμένω πως και πως και τώρα διαλέγω σιγά σιγά για ι5 4670 Κ με Ζ97 ασε σου λέω κόλλημα

Το μικρόβιο,ε; :D

• Like 1
Δημοσ.

οκ ολοι εχετε ι5 και μου λετε εμενα να παρω αμδ εσεις τι χρηση κανετε δηλαδή που εχετε ι5?

Δημοσ.

άκου εγω προσωπικα παίζω πιο απαιτητικα παιχνίδια θα ασχοληθώ με OC.... επιπλέον το budget μου έιναι αρκετά πιο μεγαλό.... δλδ εγω θα ''σκάσω'' μόνο για μητρικη επεξεργαστη μνημες και ψύχτρα γύρω στο 500αρι... και άλλα 300 η κάρτα γραφικων....  κουτι τροφοδοτικο και τα λοιπα τα έχω... αναλογως το budget και τη χρήση που κάνεις σου προτείνουμε αναλογος..... τώρα αν εισαι διατεθιμένος να ανεβάσεις το budget σου ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε... 

Το μικρόβιο,ε; :D

ασε ασε σου λέω

• Like 1
Δημοσ.

άκου εγω προσωπικα παίζω πιο απαιτητικα παιχνίδια θα ασχοληθώ με OC.... επιπλέον το budget μου έιναι αρκετά πιο μεγαλό.... δλδ εγω θα ''σκάσω'' μόνο για μητρικη επεξεργαστη μνημες και ψύχτρα γύρω στο 500αρι... και άλλα 300 η κάρτα γραφικων....  κουτι τροφοδοτικο και τα λοιπα τα έχω... αναλογως το budget και τη χρήση που κάνεις σου προτείνουμε αναλογος..... τώρα αν εισαι διατεθιμένος να ανεβάσεις το budget σου ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε... 

ασε ασε σου λέω

μαλιστα φτιαχνω ένα συστημα τωρα να μου πειτε

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-GA-Z97X-Gaming-3.html

http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html

http://www.skroutz.gr/s/4724303/Kingston-HyperX-Fury-Red-8GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-8.html

ti lete?

Δημοσ.

Johnboy21, on 27 May 2014 - 11:26 PM, said:
οκ ολοι εχετε ι5 και μου λετε εμενα να παρω αμδ εσεις τι χρηση κανετε δηλαδή που εχετε ι5?

Photoshop CS6 - Premier Pro CS5.5 - GTA IV (είναι παιχνίδι με τρελές ανάγκες σε επεξεργαστική δύναμη παρά τα μέτρια γραφικά του) - Battlefield 4 - LFS (παίζω και online,κι έχει πολλά αυτοκίνητα στους server,και πρέπει ο cpu να υπολογίζει το καθένα ξεχωριστά)

Αλλά βασικά δεν το έκανα το σύστημα έτσι. Στην αρχή πάνω είχα AMD a4 3400 και μετά έβαλα μια r9 270x. Γνώριζα για το bottleneck κι ήθελα να το αναβαθμίσω. Λόγω μιας νέας,σταθερής πηγής μηνιαίων έξτρα χρημάτων το budget μου σήκωνε i5. Οπότε,γιατί όχι; Έτσι θα μπορέσω στο μέλλον να βάλω όποια κάρτα γραφικών θελήσω και αντέχει η τσέπη μου χωρίς να νοιαστώ για bottlenecks.

Ο i5 είναι επίσης ο καλύτερος gaming cpu (μετά από i7 βεβαίως,αλλά μικρή διαφορά στις επιδόσεις,μεγάλη στα λεφτά) που υπάρχει.

Αν θες απάντηση διάβασε το spoiler. Άποψή μου είναι να μαζέψεις άλλο ένα 60άρι και να πας σε i5 με 280x. Δεν θα την δεις τώρα την διαφορά. Απλώς θα'σαι πιο καλυμμένος για το μέλλον. Αν θες να μ'ακούσεις είναι το καλύτερο που θα κάνεις. Δεν θα σε σταματήσει τίποτα στο μέλλον από το να βάλεις μια Titan Z (λέμε τώρα). Είναι μια επένδυση που δεν έχει νόημα τώρα,όμως στο μέλλον θα'χει. Είναι ισχυρότερος cpu και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα σου φτάσει η επεξεργαστική του δύναμη μπορείς άνετα στο μέλλον να βάλεις πάνω έναν Haswell Refresh ή κάποιους από τους καινούργιους που φημολογούνται.

Ενώ αν πας στον fx θα'χεις ίδιες επιδόσεις τώρα (με σύστημα που έχει i5 + 280x) αλλά στο μέλλον η μόνη επιλογή αναβάθμισης είναι ένας fx-8320,ο οποίος εκτός αν στο μέλλον όλα τα παιχνίδια λειτουργούν σε 8 πυρήνες είναι πιο αργός από i5 και οι πυρήνες του είναι το ίδιο ισχυροί με fx6300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...