poihths Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 υπάρχει?? πχ αυτος μου κανει? http://www.skroutz.gr/s/4217975/Osio-OST-5075U.html πως βλεπω ότι δέχεται και αναλογικό σήμα?
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει αναλογικός αποκωδικοποιητής. Πες μας τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε βοηθήσουμε. 1
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μήπως με το "αναλογικός" εννοείς δορυφορικός; Ένας πολύ καλός διπλός δέκτης (hd και sat) είναι ο Edision progressiv ts (http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=442) Αναλογικός δέκτης είναι ο δέκτης της τηλεόρασης ή του vcr. Επίσης, οι ψηφιακοί δέκτες έχουν δύο κατηγορίες, τους sd και τους hd. Οι sd είναι για mpeg2 (το παλιό του ote) και οι hd είναι mpeg4 για digea.
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επίσης, οι ψηφιακοί δέκτες έχουν δύο κατηγορίες, τους sd και τους hd. Οι sd είναι για mpeg2 (το παλιό του ote) και οι hd είναι mpeg4 για digea. δεν νομίζω να ισχύει γιατί ο δικός μου (crypto redi 40 mp) δεν είναι hd και παίζει μια χαρά τα κανάλια της digea.
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι, σόρυ. Λάθος μου. Και στο mpeg4 έχει sd και hd. 1
poihths Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εχω μια 24ara oθονη κ θελω να την κανω τηλεοραση.ωεκει που θα μπει ομως πιανει μονο αναλογικο σημα προς το παρον κ οχι ψηφιακο . υπαρχει καποια ευκολη / φθηνη λυση??
arc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Άρα για το αναλογικό θες ένα tuner και για το ψηφιακό ένα αποκωδ/τη. Συνδυαστικό θα ειναι λίγο ακριβό. Αν η 24αρα ειναι πάνω σε υπολογιστή τοτε ψάξε να βρεις κάποια κάρτα τηλεόραση. Απο τοτε που μπήκαν τα ψηφιακά, έχουν μπει σε αχρηστια, οποτε μπορεις να βρεις κάτι πολύ φθηνό σε μεταχειρισμένα. Αν η 24αρα ειναι ανεξάρτητη, βρες ενα παλιό βιντεο με ενσωματωμένο tuner. Δε σε νοιάζει αν παίζει τις κασσέτες, αρκεί να δουλευει το tuner. Και στις δυο περιπτωσεις πρόσεχε να εχεις εξόδους συμβατές με την οθόνη σου. Όταν φτασει το ψηφιακό πετας τα προηγούμενα και αγοράζεις ένα απο/τη των 30 ευρω
poihths Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πολύ καλή ιδέα δν το έιχα σκεφτεί !! ευχαριστώ πολύ και κατι ακόμα όσο αν αφορά το καλώδιο θα χρειαστώ scart σε vga ??? θα κάνει δουλεια? 1
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ξέχνα το βίντεο εκτός αν βρεις κάποιο που να έχει έξοδο rgb. Υπάρχουν καλώδια από scart σε vga αλλά προϋποθέτουν ότι η συσκευή με την υποδοχή scart έχει κύκλωμα για ψηφιακή έξοδο, κάτι που δεν έχω δει σε κανένα vcr του εμπορίου. Μόνο σε επαγγελματικά vcr αλλά εκεί πάμε σε αυξημένο κοστολόγιο. Αν το μόνιτορ είναι σχετικά καινούργιο και έχει hdmi είσοδο τότε είναι σχετικά απλό για τα ψηφιακά, αλλά για τα αναλογικά κανάλια επιμένει να είναι pain-in-the-ass. Κοινώς... φέξε μου και γλίστρησα. Καλύτερα να βρεις μια φθηνή 22άρα τηλεόραση. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα