Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος έχω μια Nvidia 9600GT(Ξέρω ξέρω είναι παλιά :-D) αλλά μέχρι πρότινος δούλευε μια χαρά.

Ας ξεκινήσουμε...

Πρώτα από όλα για να δουλεύει σωστά την έχω underclocked λίγο μετά αφότου έληξε η εγγύηση(Τυχαίο?).. Αλλά δουλεύει πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και 60fps στα περισσότερα games που παίζω.Αλλά ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό fps drop από 60 σε 10-15 για κάνα δίλεπτο και μετά ξανά στα 60.Το θέμα είναι ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται.Το πρώτο που σκέφτηκα είναι οι drivers αλλά updated μια χαρά όλα. Μετά λέω καλοκαιράκι έρχεται μήπως ανεβάζει θερμοκρασία και η αλήθεια είναι ότι εδώ παραξενεύει το όλο πράγμα καθώς λέει ότι είναι στους 107 βαθμούς κελσίου( :shifty:  :shifty:  :shifty: ) αλλά νομίζω πως μέχρι 100 σηκώνει το όλο κύκλωμα οπότε είναι λάθος αλλιώς θα είχε καεί.Μετά λέω θα φταίνε τα Windows και μιας και ήθελα να του κάνω format βρήκα ευκαιρία αλλά χωρίς να λυθεί το πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω(Πέρα από το να πάρω καινούρια :-D  μιας και θέλω να το τρενάρω γιατί μαζεύω για καινούριο PC). Οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Τρέχει σε 8.1 αλλά επαναλαμβάνω πως τα παιχνίδια αυτά τα παίζω χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.Εδώ δοκίμασα το πρώτο Most Wanted(2005 αν θυμάμαι καλά) και κολλάει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

την συγκεκριμενη την εχω παει στους 135 βαθμους πολλες φορες και δεν επαθε τιποτα η ατιμη!

Δημοσ.

την συγκεκριμενη την εχω παει στους 135 βαθμους πολλες φορες και δεν επαθε τιποτα η ατιμη!

Άρα εντάξει την γλίτωνουμε την έκρηξη :-D :-D

Δημοσ.

εμ αμα σου λεει η καρτα οτι παει 105 βαθμους τοτε αυτο ειναι.και η συμπεριφορα που περιγραφεις ισως εχει να κανει με τις θερμοκρασιες.ριχνει τις επιδοσεις της για να μην καει και πεφτουν τα frames.δεν κλεινει η καρτα στους 100

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως, μολις παει περιπου στους 102-103 πεφτουν οι επιδοσεις απο το 99% στο 49%, αρα πεφτουν και τα fps στο game μεσα..

Δημοσ.

Ε τοτε άνοιξε την βάλε της λιγο καινούργια πάστα και αν σε πέρνει χρηματικά και θέλεις μπορεις να τις βάλεις και μια aftermarket ψύκτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...