Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο http://www.banggood.com/Xiaocai-X6-1_77-inch-Outdoor-Mobile-Phone-With-Mobile-Charger-p-918402.html. Το εχει παρει κανενας να μου πει εντυπωσεις?? Θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα??

Ευχαριστω...

Δημοσ.

πολύ καλό φαίνεται, αν λειτουργεί με ελληνικά δίκτυα θα ενδιαφερόμουν αν κάποιος παραγγείλει να πάρω ένα και μία μπαταρία για + 10 ευρω.

Δημοσ.

Εγω θα το παραγγειλω σιγουρα απλα θελω καποιος που το εχει παρει να μας πει εντυπωσεις...

Δημοσ.

Θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα??

Ευχαριστω...

Οι ελληνικες εταιρειες δουλευουν σε GSM 900 +1800. Συμφωνα με τη σελιδα του προϊόντος που μας εδωσες φαινεται οτι θα δουλευει και με τις τρεις εταιρειες. Δεν μιλαμε για 3G ομως (απλα το αναφερω, ειναι προφανες απο το κινεζικο site).

Δημοσ.

Γεια σας το συγκεκριμενο σαιτ στελνει ελλαδα ?

Ναι κανονικά και με δυνατότητα παρακαλούθησης του δέματος από το site των ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Οκ σκεφτομαι να το παρω. Ευχαριστω για τις πληροφοριες να και θα ηταν ακομα καλυτερα καποιος που το εχει το συγκεκριμενο κινητο να μας πει εντυπωσεις...

Δημοσ.

Ναι κανονικά και με δυνατότητα παρακαλούθησης του δέματος από το site των ΕΛΤΑ.

Ωραια ευχαριστω

Λεω να παρω ενα περιπου στα 200 ευρω μπορειται να μου προτινεται καποιο?

Δημοσ.

Και μονο που εχει snapdragon μου φτανει για να το παρω αλλα και μεγαλο υπερ ειναι το MIUI 

Ευχαριστω παντως μαλλον αυτο θα παρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μονο που εχει snapdragon μου φτανει για να το παρω αλλα και μεγαλο υπερ ειναι το MIUI 

Ευχαριστω παντως μαλλον αυτο θα παρω

Εχει Ελληνικα κανονικα. Βγαζουν update 1 φορα την εβδομαδα (αλλα σε αυτη την εκδοση δεν εχουν ελληνικα), με τα ελληνικα (βγαζουν με πιο αργους ρυθμους update) δεν ξερω ακριβως γιατι δεν εχω το κινητο μπες στο myphone να διαβασεις τα σχολια. Απο οτι ξερω εχει και μια εκδοση με 64gb εσωτερικη μνημη αλλα κανει γυρω στα 280

Edit:

Δες τα τελευταια post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5420610#post5420610

Επεξ/σία από chourdis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...