dgou Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά λ'ιγο την βοήθεια σας γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά Εδώ και 3 μέρες κάθε φορά που παίζω (fm2014) ξαφνικά η οθόνη μαυρίζει (black screen)και μένει εκεί δεν κάνει τίποτα 'οποιον και αν ρώτησα μου είπε μάλλον είναι η κάρτα γραφικών γιατί όλες οι αλλες λειτουργιέςτου pc λειτουργούν κανονικά έχω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών εδώ και 4 χρόνια και δεν ξέρω απο που να αρχίσω να ψάχνω για το πρόβληΜΆ ΜΟΥ Ευχαριστώ προκαταβολικά
@ngelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά λ'ιγο την βοήθεια σας γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά Εδώ και 3 μέρες κάθε φορά που παίζω (fm2014) ξαφνικά η οθόνη μαυρίζει (black screen)και μένει εκεί δεν κάνει τίποτα 'οποιον και αν ρώτησα μου είπε μάλλον είναι η κάρτα γραφικών γιατί όλες οι αλλες λειτουργιέςτου pc λειτουργούν κανονικά έχω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών εδώ και 4 χρόνια και δεν ξέρω απο που να αρχίσω να ψάχνω για το πρόβληΜΆ ΜΟΥ Ευχαριστώ προκαταβολικά Σε άλλα παιχνίδια το παθαίνεις ή μόνο στο fm; Μήπως φταίει το παχνίδι...
dgou Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 κάτσε να δοκιμάσω και επιστρέφω αμέσως οχι να πω την αλήθεια στα άλλα παιχνίδια δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα????
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μαλλον ειναι θέμα του fm αφου δεν στο κανεις σε αλλα παιχνίδια , μηπως ειναι απο ξέρεις που και για αυτο εχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα