Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον συγκεκριμένο υπολογιστή:

M/B: Asus P5Q3 CPU: Intel Core Quad 9450 GPU: Asus GTX670 2GB DirectCU II RAM: Transcend 8GB (2x2GB & 1x4GB)1333MHz DDR3 HDD: Western Digital 640GB Sata, Western Digital 500GB Sata, Seagate 160GB ATA, Seagate 250GB ATA, Western Digital 1TB Sata2 ΟΘΟΝΗ: Samsung SyncMaster T220

Σκέφτομαι ν' αλλάξω επεξεργαστή και μητρική για να μπορέσω να εκμεταλευτώ καλύτερα την κάρτα γραφικών μου. Θα ήθελα να χαλάσω συνολικά μέχρι 200 ευρώ (σε μεταχειρισμένα για να πάρω καλύτερα πράγματα) και η μητρική να μου επιτρέπει να βάλω μετά κάποιον καλύτερο-ακριβότερο επεξεργαστή.

Σκέφτομαι για i7 καθώς κάνω κι επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο. Δεν θα ήθελα ν' αλλάξω ακόμη μνήμες (λόγω budget).

Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

με την προσθηκη μιας ψυχτρας,δεν του τραβας ενα Overclock να στανιαρει?

Έχω βάλει πάνω μια καλή ψύχτρα (δεν θυμάμαι ονομασία) αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω overclock με τις μνήμες που έχω... :/

Δημοσ.

μην τα αλλαξεις ο cpu εχει ψωμια να φαει ακομα με ενα oc θα εισαι οκ

Δύο απορίες...

Με ένα oc η κάρτα γραφικών που έχω θα αποδίδει όπως πρέπει;

Με τις μνήμες που έχω μπορώ να κάνω oc;

Δημοσ.

ισως και να μην υπαρχει bottleneck αλλα και να υπαρχει με oc ειναι καλητερα τα πραγματα ,οσο για τις μνημες δεν νομιζω να εχεις προβλημα πρεπει να δοκιμασεις 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω τον συγκεκριμένο υπολογιστή:

M/B: Asus P5Q3 CPU: Intel Core Quad 9450 GPU: Asus GTX670 2GB DirectCU II RAM: Transcend 8GB (2x2GB & 1x4GB)1333MHz DDR3 HDD: Western Digital 640GB Sata, Western Digital 500GB Sata, Seagate 160GB ATA, Seagate 250GB ATA, Western Digital 1TB Sata2 ΟΘΟΝΗ: Samsung SyncMaster T220

Σκέφτομαι ν' αλλάξω επεξεργαστή και μητρική για να μπορέσω να εκμεταλευτώ καλύτερα την κάρτα γραφικών μου. Θα ήθελα να χαλάσω συνολικά μέχρι 200 ευρώ (σε μεταχειρισμένα για να πάρω καλύτερα πράγματα) και η μητρική να μου επιτρέπει να βάλω μετά κάποιον καλύτερο-ακριβότερο επεξεργαστή.

Σκέφτομαι για i7 καθώς κάνω κι επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο. Δεν θα ήθελα ν' αλλάξω ακόμη μνήμες (λόγω budget).

Τι μου προτείνετε;

Εχω μια MSI x79 Gd 45 και εναν core i7 3820 λεω να δοσω κ τα δυο 240 evro εαν σε ενδιαφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...