Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Αγορια και Κορίτσια και καλή εμδομάδα!

Παρόν Σύστημα:

CPU : C2D E7400 @ 4.0 Ghz

Mobo: Asus P5Q Deluxe

Ram: Kingston Value 800Mhz 2 x 2GB

GPU: MSI GTX 470 Twin Frozr

Σε βάθος χρονου 2 μηνών θα ολοκληρώσω το Upgrade μου σε:

CPU: FX 8320

Mobo: Asus 99x Evo 2.0

Ram: Kingstone Beast @ 2400 2 x 4GB

GPU: Sapphire 7970 OC 3GB

Θα ήθελα την γνωμη σας, γιατι λογο budget , θα αγοραστουν τελικά σπαστα ( καταραμενη μισθοδοσια / ασφαλεια αυτοκινητου / νοικι / ΔΕΗ / ΟΤΕ κτλ )

Να αγοραστεί πρώτα το σετ CPU/MOBO/RAM ή η GPU? Εννοώντας με τι από τα 2 θα δώ πιο εμφανή βελτίωση.

Το PC μονο για Games to εχω και μετά το κλασικο multitask : internet , music , movies.

Δημοσ.

μητρικη μνημες επεξεργαστη αλλαξε.

Εγω θα σου ελεγα να πας και σε αλλη μητρικη πχ 990FXA-UD3 για παραπανω φασεις στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη.

Οχι οτι η asus εχει κανενα θεμα!

Πες οτι παιρνεις την 7970,θα καθυστερει τρομερα με τον 7400.

επισης 7970 μεταχειρισμενη θα παρεις; μην ειναι ξεσκισμενη προσεχε.

Δημοσ.

Τόσο τραγικό bottleneck με C2D λες ε;

Η 7970 θα ειναι καινουρια. (Αξίζει η αγορά της ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία της η να κοιτάξω κάτι άλλο μέχρι 200€)

Για την Αsus με έψισε μόνο και μόνο για το digital VRM. Από συνήθεια την pickαρα επειδή πάντα είχα Asus.

Σαν εταιρία όσον αφορά OC ειναι σταθερή σε ρεύματα; Συμβατότητα με τους FX κομπλέ η θα χρειαστεί bios update? κάτι τέτοια διάβαζα στο ΝΕΤ και έφυγα για την αγκαλιά της ASUS που τον εχει συμβατό out of the box

Οι διαφορες με το 990FX ειναι μεγάλες; single GPU θα ειμαι μια ζωή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πόσα χρήματα δίνεις δεν είπες..Η Asus είναι πολύ καλή αν και λίγο τσιμπημένη (υπάρχει η Gigabyte 990FXΑ UD3 με ελάχιστα παραπάνω).Για τη τροφοδοσία και το oc δε παίζει ρόλο μόνο ο αριθμός φάσεων αλλά και η ποιότητα τους (αν και σε γενικές γραμμές περισσότερες=καλύτερα),κάποιες δυνατότητες bios,ψύξη κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...