Spinfall Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα Αγορια και Κορίτσια και καλή εμδομάδα!Παρόν Σύστημα: CPU : C2D E7400 @ 4.0 Ghz Mobo: Asus P5Q Deluxe Ram: Kingston Value 800Mhz 2 x 2GB GPU: MSI GTX 470 Twin Frozr Σε βάθος χρονου 2 μηνών θα ολοκληρώσω το Upgrade μου σε: CPU: FX 8320 Mobo: Asus 99x Evo 2.0 Ram: Kingstone Beast @ 2400 2 x 4GB GPU: Sapphire 7970 OC 3GB Θα ήθελα την γνωμη σας, γιατι λογο budget , θα αγοραστουν τελικά σπαστα ( καταραμενη μισθοδοσια / ασφαλεια αυτοκινητου / νοικι / ΔΕΗ / ΟΤΕ κτλ ) Να αγοραστεί πρώτα το σετ CPU/MOBO/RAM ή η GPU? Εννοώντας με τι από τα 2 θα δώ πιο εμφανή βελτίωση. Το PC μονο για Games to εχω και μετά το κλασικο multitask : internet , music , movies.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μητρικη μνημες επεξεργαστη αλλαξε. Εγω θα σου ελεγα να πας και σε αλλη μητρικη πχ 990FXA-UD3 για παραπανω φασεις στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη. Οχι οτι η asus εχει κανενα θεμα! Πες οτι παιρνεις την 7970,θα καθυστερει τρομερα με τον 7400. επισης 7970 μεταχειρισμενη θα παρεις; μην ειναι ξεσκισμενη προσεχε.
Spinfall Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τόσο τραγικό bottleneck με C2D λες ε; Η 7970 θα ειναι καινουρια. (Αξίζει η αγορά της ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία της η να κοιτάξω κάτι άλλο μέχρι 200€) Για την Αsus με έψισε μόνο και μόνο για το digital VRM. Από συνήθεια την pickαρα επειδή πάντα είχα Asus. Σαν εταιρία όσον αφορά OC ειναι σταθερή σε ρεύματα; Συμβατότητα με τους FX κομπλέ η θα χρειαστεί bios update? κάτι τέτοια διάβαζα στο ΝΕΤ και έφυγα για την αγκαλιά της ASUS που τον εχει συμβατό out of the box Οι διαφορες με το 990FX ειναι μεγάλες; single GPU θα ειμαι μια ζωή. Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πόσα χρήματα δίνεις δεν είπες..Η Asus είναι πολύ καλή αν και λίγο τσιμπημένη (υπάρχει η Gigabyte 990FXΑ UD3 με ελάχιστα παραπάνω).Για τη τροφοδοσία και το oc δε παίζει ρόλο μόνο ο αριθμός φάσεων αλλά και η ποιότητα τους (αν και σε γενικές γραμμές περισσότερες=καλύτερα),κάποιες δυνατότητες bios,ψύξη κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα