Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.οπως αναφερω και στον τιτλο το προβλημα μου ειναι οτι το συγκεκριμενο ρουτερ κλειδωνει παρα πολυ χαμηλα στο ιντερνετ.αποφασισα μετα απο και εγω δεν ξερω ποσα χρονια να αντικαταστησω το "σκυλι" 7140 με το 7270 πιστευοντας οτι θα αξιζε η αναβαθμιση.εκανα λαθος οπως φαινεται γιατι ενω το 7170 και οσα αλλα ρουτερ ειχα δοκιμασει "κλειδωνε" στα 11mbit με 1mbit upload το 7270 κλειδωνει κατω απο τα 7mbit Και μου ριχνει το upload στα 500-600kbit.κοντευω να το σπασω.δεν γινεται να το χρησιμοποιω με τετοια απωλεια στην ταχυτητα.υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω?στην παρακατω φωτογραφια φαινονται τα στατιστικα της γραμμης μου.κριμα ειναι να το παροπλισω μολις το πηρα και δεν εχω και αλλο να κανω την δουλεια μου γιατι εδωσα το παλιο
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

post-76546-0-62678600-1401118843_thumb.jpg

post-76546-0-21901900-1401118848_thumb.jpg

Δημοσ.

To down μου ήταν περίπου το ίδιο, αλλά εγώ είχα σχεδόν μαξ. με τις ρυθμίσεις, όσο το ΖΤΕ της βιντ.

Κάνε ρεσετ και βάλε σαν χώρα την Αυστρία για δοκιμή

Δημοσ.

α.firmware update.

β.ψαξε το ρουτερ και βρες που εχει τα πρωτοκολλα που θα δοκιμαζει να συγχρονιζει.

δηλαδη καπου θα εχει για annex a annex m g.dmt adsl2+ adsl2 και παει λεγοντας.ξετσεκαρε το annex m ωστε να συγχρονισει σε annex a που ειναι το σωστο.οτενετ να υποθεσω εχεις γιατι η οτενετ την κανει αυτην την πατατα.καπως πρεπεινα κανεις το ρουτερ να μην παιζει σε annex m.

Δημοσ.

firmware δεν υπαρχει αλλο οσο για τα πρωτοκολλα εχει μονο annex A και B. δεν εχει πουθενα Μ. ναι οτενετ εχω

Δημοσ.

firmware δεν υπαρχει αλλο οσο για τα πρωτοκολλα εχει μονο annex A και B. δεν εχει πουθενα Μ. ναι οτενετ εχω

λογικα το παλιο fritz ειναι σε annex a και οχι σε annex m.μπορεις να το δεις?το λεω γιατι ο οτε για καποιο λογο κλειδωνει σε πρωτοκολλο annex m οσα ρουτερ εχουν annex m με αποτελεσμα να συγχρονιζεις λιγοτερο αφου το annex m κοβει σε download καποιες συχνοτητες που ειναι για το παραπανω upload.δεν ξερω μηπως μπορεις να το κανεις  απo command line αμα εχει.δεν ξερω αν ο οτε μπορει να στο αλλαξει αλλα το κοβω χλωμο.

Δημοσ.

ο οτε δεν μπορει να κανει τιποτα οπως μου ειπαν.τους πηρα σημερα και τους ξεχεσα λιγο.αυτοι λεει δουλεουν μονο annex A kai B.δεν χρησιμοποιουν Μ και δεν μπορουν να με βοηθησουν.το παραξενο ειναι οτι ενω το fritz το νεο αλλα και το παλιο μου εδειχναν οτι το dslam που συνδεομουν ηταν broadcom αλλα ο τεχνικος του οτε επεμενε οτι συνδεομουν πανω σε ZTE

γνωριζει κανεις μηπως υπαρχει καποιος τροπος να γινει χειροκινητα η αλλαγη μεσω τελνετ η με καποιον αλλο τροπο?

Δημοσ.

ο οτε δεν μπορει να κανει τιποτα οπως μου ειπαν.τους πηρα σημερα και τους ξεχεσα λιγο.αυτοι λεει δουλεουν μονο annex A kai B.δεν χρησιμοποιουν Μ και δεν μπορουν να με βοηθησουν.το παραξενο ειναι οτι ενω το fritz το νεο αλλα και το παλιο μου εδειχναν οτι το dslam που συνδεομουν ηταν broadcom αλλα ο τεχνικος του οτε επεμενε οτι συνδεομουν πανω σε ZTE

γνωριζει κανεις μηπως υπαρχει καποιος τροπος να γινει χειροκινητα η αλλαγη μεσω τελνετ η με καποιον αλλο τροπο?

δεν γινεται να δουλευουν annex a και οποιος εχει annex m ρουτερ να παιζει annex m.και καποιος αν θυμαμαι καλα ειχε κανει δοκιμες και οταν γυρισε το ρουτερ σε annex a επαιξε καλυτερα.επισης στην ουσια σου λεει τι chipset εχει η αλλη πλευρα στο dslam οχι τι μαρκα ειναι το dslam.

λιγο που εψαξα δεν βρηκα τροπο.θα μιλαγα με την fritz.δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλειδωνουν σε annex m και ο οτε κανει την παπια.και δεν μπορω να κανω δοκιμες με κανα ρουτερ που κλεινεις το annex m διοτι δεν εχω κανεναν με γραμμη ote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα fritz παντως γενικως κλειδωνουν χαμηλα.

ναι αλλα οχι και ετσι.

σε Source.png Πηγή: αυτο το thread δειχνουν ενα τροπο να αλλαξει το ρουτερ απο annex Μ σε annex A αλλα αναφερεται σε καποιο αλλο ρουτερ.αν καποιος ειναι γνωστης των θεματων αυτων και μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενος ειναι.πιστευω οτι μπορει να γινει και στο fritz

edit

το εβαλα στη wind του πατερα μου αλλα και εκει κλειδωνει σχετικα χαμηλα.δεν εχει βεβαια τα χαλια που εχει στη γραμμη μου στο upload.και κλειδωνει σαν annex A

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ.

το κακο ειναι οτι ολα τα ρουτερ υποστηριζουν annex m πλεον και κατι μου βρωμαει που ο οτε σε βαζει σe annex m αλλα χωρις το παραπανω Upload οποτε απλα σου κοβει το download.αντε στις καλυτερες περιπτωσεις απο 960 Up περιπου να φτασεις 1021.

ναι αλλα οχι και ετσι.

σε Source.png Πηγή: αυτο το thread δειχνουν ενα τροπο να αλλαξει το ρουτερ απο annex Μ σε annex A αλλα αναφερεται σε καποιο αλλο ρουτερ.αν καποιος ειναι γνωστης των θεματων αυτων και μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενος ειναι.πιστευω οτι μπορει να γινει και στο fritz

edit

το εβαλα στη wind του πατερα μου αλλα και εκει κλειδωνει σχετικα χαμηλα.δεν εχει βεβαια τα χαλια που εχει στη γραμμη μου στο upload.και κλειδωνει σαν annex A

οι οδηγιες αυτες ειναι για philps και οι πιο κατω οσο βλεπω ειναι για thomson/technicolor.σε καθε ρουτερ ειναι διαφορετικο και για το fritz απλα δεν εχω ιδεα.ενας εκει παντως εγραψε οτι ειδε 2 Mbit Παραπανω απο annex m σε annex a.και εδω καποιος ειχε ανεβει αλλα δεν θυμαμαι ποσο.αλλα πρεπει να ηταν κανα megabit.

καποιος αλλος στο τελος εγραψε οτι δεν αλλαξε κατι.θελει δοκιμη για να δουμε τι γινεται.

Δημοσ.

Kαλά τα πάνε.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

astrea966@

Ίσως αν γίνεται αλλαγή annex με αυτό το πρόγραμμα και με δικιά σου ευθύνη.Δεν το δούλεψα ποτέ και δεν έχω ιδέα τι κάνει.

Διάβασε κάποιες οδηγίες για το 7170,μάλλον ταιριάζουν οι οδηγίες με σένα.

http://rukerneltool.rainerullrich.de/ruKernelTool-HowTo-7170-from-AnnexBgerman-to-58.04.82AnnexAenglish_EN.html

Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα πας http://rukerneltool.rainerullrich.de/  εκεί που λέει :Betatest-Downloadseite (Zugangsdaten notwenig!):<<<--Κάπου στην μέση το γράφει

Για να μπεις με τον κωδικό που σου ζητάει http://rukerneltool.rainerullrich.de/Zugangsdaten-ruKernelTool-Beta-Download.txt και το κατεβάζεις.Με μια πρόχειρη ματιά έχει το ρουτερ σου για αλλαγή Annex

Θα πρέπει να δεις ποια έκδοση 7270 έχεις.Υπάρχουν 3.Η πρώτη έχει 8mb μνήμη,οι άλλες 2 16mb αν θυμάμαι καλά.Για να δεις ποια έκδοση έχεις αν δεν το γράφει στο μενού,κοιτάς τον σειριακό αριθμό πίσω

xxxx-XXX-xxx-XXX και στην δεύτερη στήλη,και ανάλογα τι αριθμό έχεις δες εδώ

http://freetz.org/wiki/help/fritz_faq#WoranerkenneichdassicheineFB7270v3habe κάπου στην μέση έχει την ταμπέλα.

Όλα με δικιά σου ευθύνη.Και καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Περασα το προηγουμενο firmware με το rukerneltool και ετρωσε λιγο στην αρχη.μετα απο κανα δυο reboot επιασε τις ταχυτητες του παλιου.λεω ωραια καλα ειμαστε.και μετα αρχισαν τα κουλα.εχει αρχισει και ριχνει μονο του το snr κατα μια μοναδα καθε 2-3 λεπτα.οποτε στο 10λεπτο περιπου κανει αποσυνδεση.τωρα που σας γραφω εxει snr up 4 και down 2.να δουμε τι επαθε παλι.παραθετω μερικες φωτος για να δειτε διαφορα στα στατιστικα μετα απο μερικα λεπτα.

post-76546-0-64699400-1401465438_thumb.jpg

post-76546-0-41074800-1401465442_thumb.jpg

post-76546-0-93077900-1401465445_thumb.png

post-76546-0-65709000-1401465449_thumb.png

Δημοσ.

attachicon.gifUnbenannt.JPG

Kαλά τα πάνε.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

astrea966@

Ίσως αν γίνεται αλλαγή annex με αυτό το πρόγραμμα και με δικιά σου ευθύνη.Δεν το δούλεψα ποτέ και δεν έχω ιδέα τι κάνει.

Διάβασε κάποιες οδηγίες για το 7170,μάλλον ταιριάζουν οι οδηγίες με σένα.

http://rukerneltool.rainerullrich.de/ruKernelTool-HowTo-7170-from-AnnexBgerman-to-58.04.82AnnexAenglish_EN.html

Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα πας http://rukerneltool.rainerullrich.de/  εκεί που λέει :Betatest-Downloadseite (Zugangsdaten notwenig!):<<<--Κάπου στην μέση το γράφει

Για να μπεις με τον κωδικό που σου ζητάει http://rukerneltool.rainerullrich.de/Zugangsdaten-ruKernelTool-Beta-Download.txt και το κατεβάζεις.Με μια πρόχειρη ματιά έχει το ρουτερ σου για αλλαγή Annex

Θα πρέπει να δεις ποια έκδοση 7270 έχεις.Υπάρχουν 3.Η πρώτη έχει 8mb μνήμη,οι άλλες 2 16mb αν θυμάμαι καλά.Για να δεις ποια έκδοση έχεις αν δεν το γράφει στο μενού,κοιτάς τον σειριακό αριθμό πίσω

xxxx-XXX-xxx-XXX και στην δεύτερη στήλη,και ανάλογα τι αριθμό έχεις δες εδώ

http://freetz.org/wiki/help/fritz_faq#WoranerkenneichdassicheineFB7270v3habe κάπου στην μέση έχει την ταμπέλα.

Όλα με δικιά σου ευθύνη.Και καλή επιτυχία.

αν δεν flasharei κατι τοτε καλη φαση θα ειναι.το βασικο ειναι μην flasharei τιποτα και brickarei κανα ρουτερ.

Περασα το προηγουμενο firmware με το rukerneltool και ετρωσε λιγο στην αρχη.μετα απο κανα δυο reboot επιασε τις ταχυτητες του παλιου.λεω ωραια καλα ειμαστε.και μετα αρχισαν τα κουλα.εχει αρχισει και ριχνει μονο του το snr κατα μια μοναδα καθε 2-3 λεπτα.οποτε στο 10λεπτο περιπου κανει αποσυνδεση.τωρα που σας γραφω εxει snr up 4 και down 2.να δουμε τι επαθε παλι.παραθετω μερικες φωτος για να δειτε διαφορα στα στατιστικα μετα απο μερικα λεπτα.

αν με το προηγουμενο firmware δεν ειχες αυτο το προβλημα τοτε ειναι θεμα ρουτερ.

γιατι κανονικα μεσα αποτο Web interface δεν σε αφηνει να κανεις downgrade ?

δοκιμασες αυτα που ειπε ο φιλος πιο πανω?επισης εισαι σε fast path οπως βλεπω?το θελεις η απλα ετυχε?γιατι to fast σου ριχνει το συγχρονισμο οσο νανε.ξαναπερνα το κανονικο firmware εφοσον και αυτο που εβαλες σε annex m συγχρονιζει

Δημοσ.

αν δεν flasharei κατι τοτε καλη φαση θα ειναι.το βασικο ειναι μην flasharei τιποτα και brickarei κανα ρουτερ.

αν με το προηγουμενο firmware δεν ειχες αυτο το προβλημα τοτε ειναι θεμα ρουτερ.

γιατι κανονικα μεσα αποτο Web interface δεν σε αφηνει να κανεις downgrade ?

δοκιμασες αυτα που ειπε ο φιλος πιο πανω?επισης εισαι σε fast path οπως βλεπω?το θελεις η απλα ετυχε?γιατι to fast σου ριχνει το συγχρονισμο οσο νανε.ξαναπερνα το κανονικο firmware εφοσον και αυτο που εβαλες σε annex m συγχρονιζει

δεν υπαρχουν τα παλια firmware για κατεβασμα στη σελιδα της avm.το προγραμμα αυτο τα κατεβαζει αυτοματα.ξαναπερασα το τελευταιο παλι αφου δεν εστρωσε.ανεκαθεν ημουν fast path στον οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...