thelos257 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Γιατι δεν το κανετε με καλωδιακη συνδεση (ethernet) και σκοτονεστε με το ασυρματο δικτυο ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω. Παντοτε το wi-fi εχει χαμηλη ταχυτητα 56κ/bs σε αντιθεση με το ethernet που εχει 1000kb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 αν έχες laptop όμως.. το πρόβλημα δεν κάνει διακρίσεις σε imac ή macbook.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα περισσότερα ethernet, λόγω router, έχουν 100Mb. Τα Wi-Fi έχουν 54 ή 108. Ταχύτητες ούτως ή άλλως μεγαλύτερες από ADSL οπότε δεν κερδίζεις κάτι εκτός από σταθερότητα. Ταχύτητα μόνο σε local transfer κερδίζεις κι αυτό αν έχεις Gb router. Μπορεί όμως το Router να είναι μακριά και να μην θέλει κάποιος να τραβάει καλώδια. Επίσης κάποιες λειτουργίες (π.χ. AirDrop ή Location Service) να θέλουν Wi-Fi. (Το AirDrop γίνεται κι από ethernet αλλά θέλει εντολή στο Terminal). Εγώ έχω εύκολα την δυνατότητα του ethernet αλλά θέλω να δουλεύει και το Wi-Fi σωστά. Γιατί όχι δηλαδή; Απ' ότι έχω διαπιστώσει σε 3 διαφορετικά μηχανήματα (iMac, MacBook 2009 και Air 2013) και δύο διαφορετικά router (Linksys και OTE-δεν θυμάμαι ποιο), με WPA2 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα