CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εννοείς στις Προτιμήσεις Συστήματος -> Ενέργεια ; Ναι. Δεν ξέρω πως το λένε στα Ελληνικά. @Dr.Fuzzy? Ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι. Δεν ξέρω πως το λένε στα Ελληνικά. @Dr.Fuzzy? Ξέρεις; Δεν φαίνεται να έχω τέτοια επιλογή, δεν λέει κάτι για Power Nap πουθενά. *Είμαι σε iMac 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν φαίνεται να έχω τέτοια επιλογή, δεν λέει κάτι για Power Nap πουθενά. *Είμαι σε iMac 2011. Δεν έχεις. http://support.apple.com/kb/ht5394 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν έχεις όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βγάλε το δίκτυο από τη λίστα των γνωστών δικτύων και κάνε reset την PRAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βγάλε το δίκτυο από τη λίστα των γνωστών δικτύων και κάνε reset την PRAM. Πώς να το βγάλω από τα γνωστά δίκτυα ; Αν εννοείς να πατήσω το - (μείον) στα προηγμένα το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχει επανέλθει το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχει επανέλθει το πρόβλημα; Όχι, δουλεύει καλά τώρα μέχρι στιγμής, χρειάζεται να κάνω reset την PRAM ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Θα έλεγα να το αφήσεις ήσυχο. Αν το ξαναπαρουσιάσει τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν ξαναείχα πρόβλημα, ωστόσο αργεί να βρει την σύνδεση μετά από sleep mode, κάνει περίπου 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Όσο θυμάμαι δεν το είχα παλιότερα αυτό. Μπορώ να κάνω κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 System Preferences>Network>Wi-Fi (left panel)>Advanced>Wi-Fi(1ο Tab) και δες αν το δίκτυό σου είναι 1ο στη λίστα αλλιώς σύρ'το να είναι 1ο. Ίσως να βοηθούσε να καρφώσεις την IP αντί να ψάχνει κάθε φορά για καινούργια. Άλλη ιδέα δεν έχω κι αν δεν δουλέψει καλύτερα άσ'το έτσι και κάνε 10" υπομονή κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είναι 1ο (ένα και μοναδικό είναι άλλωστε). Για να καρφώσω την IP να πάω Προηγμένα -> ΤCP/IP και να επιλέξω DHCP με χειροκίνητη διεύθυνση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να καρφώσω την IP να πάω Προηγμένα -> ΤCP/IP και να επιλέξω DHCP με χειροκίνητη διεύθυνση ; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα ίδια, θα το αφήσω έτσι και θα περιμένω μπας και η επόμενη αναβάθμιση το διορθώσει κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Είμαι δίπλα στο router, τώρα δουλεύει μια χαρά σε κάθε περίπτωση. Με Mavericks είμαι. Με mavericks το έκανε και σε μένα.. Γύρισα σε 10.8.5 και δεν το κάνει πλέον Θα επιστρέψω σε mavericks μόλις βγει η 10.9.4 για του λόγου το αληθές αναφέρεται και εδώ σε comments χρηστών το πρόβλημα με το wifi http://www.macrumors.com/2014/05/28/first-mavericks-10-9-4-beta/ Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα